טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תנור חלום: ברוכים הבאים לעולם של רוזייר

תכניות הפעלה מגוונות, מנגנון בטיחות שיגן על הילדים ונפח גדול יותר מכל תנור אחר שפגשתם - הכירו את התנורים של רוזייר והתכוננו להתאהב

תגובות

מבט חטוף בתנור אפייה לא בהכרח מגלה את סודו. בוודאי לא כשמדובר באחד מהתנורים של "Rosieres", שהסיפור מאחוריו מתחיל אי שם ב-1102 בצרפת. טחנת מים ראשונה הוקמה באדמות "רוזייר", ותהפוך בהמשך למפעל שמייצר כלי בישול, תנורי עץ ופחם. בד בבד, המפעל הופך ליישוב עירוני ומפרנס כמעט 2000 תושבים בראשית המאה ה-20. בשנות ה-60 גדל גם היישוב הקטן לכדי רשת הפצה בינלאומית, שמונפקת בבורסה ומייצרת תנורי בישול ואפייה, שמשרתים אלפי בתים ומשפחות ברחבי אירופה.אז כמו עכשיו חברת ROSIERES מקפידה על מוצרים שמתייחדים באיכויות גבוהות של חומרי הגלם, תוך הקפדה על עיצוב מרהיב ונגיעות של חדשנות. התנורים מאפשרים לא רק איכות אפייה טובה, אלא גם שימוש נוח ונגיש, שכולל תמיד את החידושים הטכנולוגיים המתקדמים ביותר. במילים אחרות - תנור חלום!

תכניות הפעולה של תנור רוזייר רבות ומגוונות, ומאפשרות לכם להשתמש בו לסוגים שונים של מזון. פרט לחימום והאפייה הרגילים תמצאו ביניהן מתקן צלייה - תכנית המתאימה לצליית נתחים קטנים של בקר ועוף בדרך המסורתית;  הפשרה - תכנית המסייעת לזירוז הפשרת מזון קפוא בטמפרטורה בת 40°C; ושמירת חום - תכנית לשמירת חום מנות המזון עד להגשתן או לחימומן מחדש לטמפרטורה בת 60°C.

אז מה מייחד את התנורים?

תא אפייה ענק בנפח 78 ליטר - ישראלים הם עם עם משפחה גדולה, שתמיד צריכה עוד מקום בתנור כדי להצליח להעמיד ארוחה לכולם. תנור Prodige של רוזייר הוא בעל נפח חלל פנימי הגדול ב-40% לעומת זה של תנור אפיה סטנדרטי, ומשטח הבישול גם הוא גדול ב-20% מהמקובל עם זאת בגודל חיצוני סטנדרטי המתאים לכל גומחה. כתוצאה מכך אפשר להציב בו 5 (!) מדפים לגובה, ולאפות את כל העוף ותפוחי האדמה שאתם רק יכולים לדמיין. בו זמנית באפייה אחידה בכל המדפים תודות לטורבו האקטיבי.

טכנולוגיית Exp'R - אחד היתרונות הבולטים בתנורים של ROSIERES הוא השימוש בטכנולוגיות מקצועיות, הנהוגות במטבחים מקצועיים, במטבח הביתי שלכם. דופנות תנורי Prodige מבוססות על טכנולוגיית Exp'R שמבטיחה בישול ואפיה מהירים ואחידים. בדופנות הצד של התנור יש מעל 100 חורים הפועלים ומפזרים חום שווה לכל חלל התנור בשילוב ציפוי ייעודי, לוויסות הטמפרטורה, הלחות, וסחרור האוויר לשליטה מדויקת באפייה. התוצאה היא שהעוגה שלכם נאפית באופן אחיד, ושגם מתכונים קשים לביצוע תמיד מצליחים.

מבשלים ואופים במהירות. טכנולוגיית Exp'R בתנור רוזייר (צילום: באדיבות ישפאר)

דירוג אנרגטי A-20% - היום כבר אי אפשר לחשוב על מוצרי חשמל בלי לחשוב על הסביבה מצד אחד ועל הכיס שלנו מצד שני. תנור Prodige צורך 20% פחות אנרגיה בהשוואה לכל תנור אחר באותו דירוג אנרגטי. זאת בעזרת דלת איכותית ביותר המשלבת 4 שכבות זכוכית בעובי של מעל 5 סנטימטר לבידוד אופטימלי ושמירה על דלת קרה מבחוץ (מצוין בסביבת ילדים). במילים אחרות, פחות חשמל והרבה יותר אוכל מעולה.

ניקוי פירוליטי - ואחרי שהבנו את כל היתרונות המקצועיים, בואו נדבר תכלס. אחד הדברים הכי מורכבים בכל הקשור לתנור אפייה ביתי הוא הניקוי שלו. לרוב תמצאו את עצמכם מסתבכים עם חומרי ניקוי מפוקפקים ושעות של עבודה ושפשוף. בתנורים הפירוליטיים של רוזייר מותקנת מערכת ניקוי עצמי, הפועלת על עקרון הפירוליזה. היא מאפשרת לתנור להתנקות אוטומטית בטמפרטורות גבוהות. כל שצריך הוא להגדיר את רמת הניקוי בהתאם לרמת הלכלוך,  והתנור כבר יעשה בעצמו את כל השאר.

ניקוי באדים - רוזייר יצאה בשנה שעברה בסדרת תנורים "ירוקים"סדרת HYDRO PURE, תנורי שמנקים את עצמם במים, בתחתית התנור ישנו אזור עמוק דמוי צלחת לתוכה נמזוג כוס מים ונפעיל את התנור במצב hydro pure לכחצי שעה, התנור יפעל בחום של עד 150 מעלות ובפרק הזמן הזה יפרק את כל השומנים בחלל תא האפייה ויהפכם לאדים. לאחר שהתנור יתקרר ניתן לעבור עם מטלית לחה ולנגב את כל השומנים בקלות רבה. כאמור לא עוד חומרי ניקוי מסוכנים ולא ידידותיים לסביבה אלה ניקוי קל ובטוח.

בטיחות ילדים - אם אחרי שסיימתם להכין אוכל לילדים אתם עסוקים בלחבוש להם את היד, כי הם התקרבו לתנור וקיבלו כוויה, אז כל המאמץ כנראה לא שווה. בתנורים של רוזייר מנגנון בטיחות שנועד להגן על ילדים. מצב זה נועל אוטומטית את כפתורי הבקרה של התנור בפני שימוש בלתי מורשה.מנקה את עצמו במים. תנור רוזייר (צילום: באדיבות ישפאר)» לפרטים נוספים על תנור רוזייר

*#