אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סילבסטר 2019: כל האירועים במסעדות

ארוחות יוקרתיות, אווירה חגיגית, קינוחים מושחתים ופתיחת שמפניה בחצות - המסעדות סוגרות את השנה האזרחית וכולנו נהנים מהמון אוכל טוב - כל הדרכים הטעימות לפתוח את השנה החדשה

תגובות
חגיגית סילבסטר במשק ברזילי
אנטולי מיכאלו

השנה האזרחית באה לקיצה, ואיתה מגיע ערב הסילבסטר שרבים מסביב לעולם מצפים לו. אז נכון שאין לנו טיימס סקוור צבעוני וקונפטי בכל פינת רחוב, אבל כל סיבה שגורמת לנו לשמוח עם הרבה אוכל טוב וקצת אלכוהול (כל אחד בסדר העדיפויות שלו) מקובלת. בשביל מסעדות רבות ברחבי הארץ מדובר בהזדמנות למפגן יכולות, שבאות לידי ביטוי בתפריטים מפתים, ארוחות מפונפנות, דרינקים משכרים ובעיקר אווירה מחשמלת. אם יתחשק לכם לספוג קצת מהגלאם - הנה כל הארוחות המיוחדות שמחכות לכם במסעדות לפי אזורים ברחבי הארץ.

רשימת הדילים המלאה תפורסם בקרוב, מומלץ להמשיך לעקוב לחדשות נוספות. האירועים יתקיימו ביום שני בערב, ה-31 בדצמבר 2018 - מומלץ להזמין מקומות מראש.

» כל הפתרונות להנגאובר
» מסיבות סילבסטר 2019
» מופעי סטנד אפ בסילבסטר
» כל ההופעות בסילבסטר
» מה עושים היום - המדריך המלא

סילבסטר 2019 - רשימת הדילים תתעדכן כאן ממש עד ערב השנה החדשה

טשרניחובסקי 6
בביסטרו טשרניחובסקי 6 של השף איל מרמלשטיין וזוגתו דליה, האמונה על הקינוחים הבלתי נשכחים של המקום, יחגגו את השנה האזרחית החדשה עם הופעת ג'אז בהשתתפות אלי מגן (קונטראבס) ועדי רנרט (קלידים), לצד ארוחה חגיגית. בקנה אחד עם מהות המקום, בו שמים דגש על המטבחים הים תיכוני והאיברי-פורטוגלי, שימוש בחומרי גלם עונתיים וטריים והרבה תשומת לב ליין (פורטוגלי בפרט), ארוחת ערב השנה החדשה תכלול מאלו ומאלו, עם מבוססת על מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה, מגש קינוחים זוגי וכוס שמפניה בעלות 325 שקלים לסועד. בין המנות הראשונות: טונה צרובה, קרם אבוקדו, ויניגרט מהמזרח; שורשים חמים, עלים ירוקים וריקוטה אפויה בתבלינים; פולנטה רכה, תבשיל ארטישוקים ותרד; מרק ערמונים וארטישוק ירושלמי. בין המנות העיקריות: שוק אווז קונפי, פורט ופירה תפוחי אדמה; תבשיל טלה, לימונים, תפוח אדמה פריך; דג ים שלם אפוי בתנור ביין לבן, עגבניות שרי וירקות עונתיים ועוד.
איפה: טשרניחובסקי 6 - לכל הפרטים
מתי: החל מהשעה 21:00. בין השעות 18:45-20:45 תתאפשר הזמנה של מנות מתוך תפריט הסילבסטר שיתומחרו בנפרד
כמה: 325 שקלים לסועד לארוחת סילבסטר המלאה והופעת ג'אז

ארוחה פורטוגלית חגיגית והופעת ג'אז, פילה דג ומולים בטשרניחובסקי 6
דן פרץ

טאיזו
במסעדת הקונספט הפאן אסיאתית של השף יובל בן נריה, מציעים בערב השנה האזרחית החדשה תפריט סגור של שלוש מנות לבחירה. בין המנות שיופיעו בתפריט: סשימי דג ים , ציר טונה, למון גראס, שאלוטס מקורמלים ואורז יסמין קלוי; דאמפלינג שאנחנזי, לחי עגל, מרק בשר, פיסטוק וציר רימונים; קארי פירות ים עם שרימפס קריסטל, מולים, קארי אדום ובזיליקום תאילנדי; ופילה בר ים טנדורי עם יוגורט בופאלו, זרעי חרדל, עגבניות וגרעיני דלעת. מעבר לאוכל, יקושט המקום בתפאורה חגיגית לכבוד המאורע. 
איפה: טאיזו - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון - עד השעה 20:00, סבב שני - 20:00 והלאה
כמה: לסבב ראשון - 320 לסועד; לסבב שני - 350 שקלים לסועד

דאמלפינג שנחיזי בטאיזו
איליה מלניקוב

יאקימונו
אם כבר ערב נוצץ על עקבים, תנו ליאקימונו לסחוף אתכם לחוויה יפנית מסעירה. תוכלו להזמין מהתפריט במינימום לסועד, או לבחור במסלול הטעימות הזוגי שכולל מבחר דגים נאים על אטריות שעועית; דים סאם מגוונים; פרוסות טונה מפולפלת עם פרוסות לימון ברוטב סויה וג'ינג'ר; קולקציית סושי ססגונית; עיקרית לבחירה לכל סועד וקינוח (760 שקלים לתפריט זוגי). את גזרת האלכוהול יוביל תפריט שמפניה, יינות ומשקאות יפנים במחירים אטרקטיביים מאוד.
איפה: יאקימונו - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון - 19:00-21:30, סבב שני - 22:00 והלאה
כמה: מינימום לסבב ראשון - 260 לסועד; מינימום לסבב שני - 380 שקלים לסועד

חגיגת סושי וסשימי בסילבסטר, יאקימונו
מיטל סלומון

אריא
לכבוד הסילבסטר, במסעדת השף של גיא גמזו מציעים תפריט ייחודי שכולל מנות חדשות שנוצרו במיוחד עבור ערב הסילבסטר לצד מנות קלאסיות. בנוסף, יוצע גם תפריט קוקטיילים יוקרתי המבוסס על ויסקי מקאלן. בין המנות המיוחדות: טורטליני כבד אווז - כיסונים ממולאים במוס כבד אווז עם ריבת תאנים, ציר מי גבינה, טונקה ופירורי לחם מושחמים בחמאה חומה (92 שקלים); ארטישוק ננסי - ארטישוק יהודי מבושל בחומץ יין ועשבי תיבול על קרם תירס מתקתק, בלסמי מיושן 18 שנה ופרמזן רג'יאנו (72 שקלים); צלעות טלה במחבת ברזל עם גזרים צלויים ופירה טפנד זיתים (220 שקלים) ועוד.
איפה: אריא - לכל הפרטים 
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות 

אלנה
במסעדת "אלנה" על מטבחה מופקד השף ברק אהרוני, ממוקמת במלון נורמן היוקרתי, פותחים את השנה האזרחית החדשה בארוחה דקדנטית על טהרת המטבח הצרפתי. בתפריט: מבחר קלאסיקות של המטבח הצרפתי, עם דגש על שימוש בחומרי גלם חורפיים וייחודיים כקוויאר, כמהין, אוייסטרים וכבדי אווז; את התפריט המיוחד ילוו מבחר הולם של יינות צרפתיים ומקומיים, בכוסות ובבקבוקים. בין הראשונות: כבד אווז צלוי עם אגס מושרה בברנדי (96 שקלים); כבד אווז ושזיף באמרניאק (96 שקלים); טאטן כרישה וגבינת עיזים (74 שקלים); דג נא עם שומר אורגני, שמן בזיליקום וקוויאר שחור (92 שקלים) וטרטר בקר עם צ'יפס (94 שקלים). בין העיקריות: שרימפס קריסטל וחמאה מתובלת (168 שקלים); פטריות חורף בטימין וקוניאק (98 שקלים); טורנדו רוסיני, נתח פילה בקר בפחם על טוסט בריוש, רוטב יין אדום ופרוסה עבה של כבד אווז (245 שקלים). בין הקינוחים: סופלה שוקולד וצלחת גבינות.    
איפה: אלנה במלון נורמן - לכל הפרטים 
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות 

אקוד סיום לארוחה צרפתית קלאסית, סופלה שוקולד באלנה
דותן לוי

קלארו
במסעדת קלארו של השף רן שמואלי מגישים בערב השנה החדשה מקבץ מנות מיוחדות. בין הראשונות - מהבוצ'ר המרכזי, מבחר שרקטורי איטלקי (92 שקלים); פלאטו רויאל, אויסטרים, ג'מבו שרימפס ותמנון על הקרח; סשימי של דג ים עם רוטב סרירצ'ה וירקות חווה טריים (74 שקלים); ברוסקטה עם שום ירוק, עשבי בר ולבן קיש (64 שקלים); בין העיקריות - ניוקי עם ארטישוק ברוקולי וגבינות כבשים (88 שקלים); צלעות טלה עם לשון הפר במילוי בשר טלה ובצל חום עם מג'דרה פריקי ופול ירוק (248 שקלים); בוצ'ר בשר זוגי, סינטה, פיקנייה ונתח קצבים עם ירקות חווה (412 שקלים); ובין הקינוחים - צלחת פטיפורים בעבודת יד (68 שקלים); או גלידת תותים וסלק עם קונסומה היביסקוס ומרנג עם עלי ורדים (54 שקלים). 
איפה: קלארו - לכל הפרטים 
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות 

גלידת תותים וסלק עם קונסומה היביסקוס ומרנג עם עלי ורדים, סילבסטר בקלארו
יהונתן בן חיים

משק ברזילי
במסעדה הצמחו-טבעונית משק ברזילי, בלב נוה צדק, חוגגים את ערב השנה החדשה בארוחת טעימות טבעונית על טהרת המטבח הצרפתי. השף, עמרי סיבול, לקח על עצמו את האתגר, לוותר על החמאה והשמנת שעוברים כחוט השני במטבח הצרפתי, אבל לא על האיכות החגיגית ברוח סעודת סוף השנה האזרחית. בתפריט: ארוחת טעימות זוגית בת עשר מנות שמבוססת על חומרי גלם טריים ואורגניים. בין המנות: בגט משק וחמאת שום לפתיחה; עלי אנדיב בווינגרט ארטישוק טרי; קממבר טבעונית אפויה בתנור עם שום קונפי וסלט סלקים עם רוקפור ואגוזי לוז פריכים. למנת הביניים יוגש מרק בצל פרובינציאלי; ולעיקריות: סייטן בורגניון ביין אדום עם מניפת תפוח אדמה ורוזמרין; ומנת רביולי תרד עם שום שחור, שקדים וחמאת מרווה מתקתקה. בקינוחים: מילפיי במילוי קרם וניל בליווי קולי פירות יער חמצמץ וטארט לימון מרנג צרפתי קלאסי. שתייה חמה וקרה. הזמנת מקומות לארוחה בתיאום מראש. 
איפה: משק ברזילי - לכל הפרטים 
מתי: סבב ראשון - 19:00-21:30, סבב שני - 22:00-00:30
כמה: 190 שקלים לסבב ראשון; 220 שקלים לסבב שני

מילפיי לקינוח ושמפניה, סילבסטר במשק ברזילי
אנטולי מיכאלו

מלגו מלבר
מסעדת השף של מוטי טיטמן תקבל את השנה החדשה עם תפריט חגיגי לסילבסטר ועם יינות וקוקטיילים מפתיעים במיוחד. במנות הפתיחה תוכלו למצוא מרק ארטישוק, אויסטרים, ברוסקטה טונה עם קונפי, עלים ירוקים, חזרת לבנה ואיולי לימון כבוש. בעיקריות תוכלו להתפנק על דואט פילה בקר וכבד אווז, חזה ברווז, צלעות טלה ופילה לוקוס עם לבבות ארטישוק. בגזרת הקינוחים תוכלו למצוא פרופיטרול קרם נוגט עם אגוזי לוז וגלידת נוצ'ולה או מילפיי מסקרפונה עם תותים טריים, פיסטוקים קצוצים וגלידת שמנת חמוצה.
איפה: מלגו מלבר - לכל הפרטים
מתי: שלושה סבבים - 18:00, 20:00 ו-22:00
כמה: משתנה לפי המנות

אנגוס
במסעדת אנגוס חוגגים את פתיחת השנה האזרחית עם חגיגה לקרניבורים. בערב השנה החדשה מציעים כאן ארוחה זוגית שכוללת מבחר בשרים, ביניהם סטייק אנטרקוט במשקל 300 גרם; שתי יחידות סטייק פרגית במרינדה; צ'וריסוס עגל, קבבוני טלה, תוספות וכוסות יין ב-329 שקלים לזוג.
איפה: אנגוס - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב, החל מהשעה 20:00
כמה: 390 שקלים לזוג

פלטת בשרים באנגוס
סטודיו המטבחון

מיט קיטשן (Meat Kitchen)
מסעדת השף הכשרה מקבלת את השנה האזרחית החדשה עם תפריט ספיישלים שיצר במיוחד השף נדב נצר, קוקטיילים, מוזיקה שתלווה את הערב עד השעות הקטנות של השנה החדשה וקינוח זוגי למי שחוגגים ברומנטיקה. בין המנות הראשונות בתפריט המיוחד - פולנטה רכה מתירס טרי עם פטריות חורף, קוויאר בלסמי, אגוזי מלך, צ'יפס בזיליקום ושמן כמהין (61 שקלים); קרפציו כבד אווז ברולה עם קרם ערמונים, זרעי כוסברה מסוכרים, צ'יפס בזיליקום, טוויל פקאן ואבקת זהב (79 שקלים); שקדי עגל עם מסבחה חמה, סיגר ממולא בשר וצנוברים, וינגרט שיפקה וציר טלה (81 שקלים); או כבד אווז עם קציפת פופקורן, דקואז שקדים, קרמבל פקאן והל, וטוויל שמן זית לבן (84 שקלים). בין העיקריות - טרין טלה בבישול ארוך עם פירה, קרם ערמונים, טורטליני זנב שור, גזר בצבעים, פטריות יער, צנונית מזוגגת וטוויל דואה מצרית (139 שקלים); וחזה מולארד עם פירה, קרם פורצ'יני, כבד אווז ורוטב דובדבני אמרנה (139 שקלים); או פילה לברק עם קרם כרובית, גרגירי חומוס מוקפצים עם כרישה ותרד, טורטליני בטטה, שאלוט שרוף, אבקת זיתי טאסוס, קציפת סלק, וינגרט סומק וטוויל אריסה (162 שקלים). לקינוח ספיישל, מילפיי תותים (64 שקלים).
איפה: מיט קיטשן - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון - 19:00-21:00; סבב שני - 21:00-23:00; סבב שלישי - כניסה עד 23:30 ובילוי עד השעות הקטנות של הלילה
כמה: משתנה לפי מנות

ווסט סייד (West Side)
מסעדת הכשרה במלון רויאל ביץ', על מטבחה אמון השף עומרי כהן, תציע לכבוד הסילבסטר ארוחת טעימות שתשודך ליינות של יקב יתיר, כשברקע דיג'יי שיכתיב את האווירה. תפריט האוכל יכלול שבע מנות ראשונות לזוג למרכז שולחן, וביניהן: קטאייף טלה וצנוברים, תבשיל מנגולד וחומוס, טחינה וסחוג ירוק, ריזוטו פטריות וערמונים, קרם פורצ'יני ופרח זוקיני בטמפורה, כנאפה כבד אווז, גלידת פופקורן, קרם ערמונים, ציר בקר ושוקולד מריר. בין העיקריות: פילה סלמון, סלקים מזוגגים, פטריות שימג'י בגלייז טריאקי וכוסברה; פילה בקר, פירה, מח עצם ובצלי שאלוט ברוטב פורט; צלעות טלה, בייבי שומר, ארטישוקים וציר עוף חום ולמנה אחרונה, ספיישל קינוחי שף זוגיים: ברולה תותים, סנט אונורה ערמונים, שוקולד, תפוז וויסקי. לכל שולחן יוגש בקבוק יין של יקב יתיר.
איפה: ווסד סייד - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 450 שקלים לסועד

מא-פאו
השנה יציינו במא פאו את חגיגות הסילבסטר ברוח פסטיבל ראש השנה המהאראשטרי, המדינה בהודו בה ממוקמת מומביי, ובפרט ברוח שפע המנות שמלוות את החגיגות הללו. בערב הסילבסטר יוגש תפריט שמשלב, לצד המנות הקבועות במסעדה, גם ספיישלים חגיגיים. בין האחרונים: מנה בשם ׳סאבודנה וודה' - מתאבן טפיוקה; פקורה ׳מונג׳ עדשים, כדורי פלאפל מקטניות מאש; תבשילי אפונה ירוקה; תבשיל תפודים ובטטה; אורז זעפרן עשיר; קיצ'רי צבעוני מאורז ועדשים; אטריות מוקפצות עם גבינת פניר, נתחי סלמון או פקורה כרובית, קינוחים שונים ומשקה מיוחד שמבוסס על לימון ומנגו.
איפה: מא-פאו נחלת בנימיןמא-פאו החשמונאים
מתי: לאורך הערב
כמה: 150 שקלים לסועד, עבור ארוחה שכוללת מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית, קינוח וקוקטייל

חגיגת סילבסטר הודית צבעונית, מא פאו
אנטולי מיכאלו

טייגר לילי
במסעדות 'טייגר לילי' יחגגו את ערב השנה האזרחית החדשה עם ארוחת טעימות חורף זוגית מיוחדת ששמה במוקד, כיאה למקום, את המטבח התאילנדי. ארוחת הטעימות כוללת 10 מנות, חליטת תה, כוס יין ובנוסף כוס יין מבעבע במתנה סמוך לחצות. בין המנות: סום טאם - סלט פפאיה ירוקה; טוד מאן קונג - צמד לביבות שרימפס תאילנדיות עם רוטב צ'ילי, פלפלים אדומים וסטיקי רייס; פאד טוד קאתייאם - נתחי אווז בטמפורה מוקפצים ברוטב צדפות עם שאלוט וירקות; יאם טואה - סלט שעועית ירוקה עם עוף, בצל סגול, משחת צ'ילי ורוטב דגים, שבבי קוקוס קלוי, נענע, כוסברה וחלב קוקוס, עם ביצה קשה וקריספי שאלוט מעל; טום יאם פירות ים או עוף - מרק לחלוקה עם פירות ים או עוף, פטריות שמפיניון, עגבנות שרי, שאלוט, צ'ילי, גלנגל, למון גראס, כפיר ליים, כוסברה וחלב קוקוס; קינוח של טפיוקה אננס טרי וליצ'י ועוד.
איפה: טייגר לילי - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 440 שקלים לארוחת טעימות זוגית, שכוללת 10 מנות, חליטת תה, שתי כוסות יין ויין מבעבע

קרקס
חגיגות השנה החדשה במסעדת הקרקס שבפלורנטין יכללו תפריט ייחודי שיכלול שש מנות ראשונות למרכז השולחן ומנה עיקרית לבחירה מתוך ארבע חלופות וכוס קאווה לפתיחת הארוחה ב-220 שקלים לסועד. בין המנות הראשונות: "חלום צהוב" - מנת פולנטה מתירס טרי, באק צ'וי, אפונת שלג ומיקס פטריות; פלטת דגים על קרח - סשימי טונה בלופין ורוטב פונזו, טרטר לוקוס בסירת אייסברג וסלמון אבוקדו בסרירצ'ה בפאני פורי; ו"ירושלם של זהב" - בייגלה ירושלמי משער שכם, מח עצם, כבד אווז וריבת פירות יער. בין העיקריות: ירקות - פאייה ספרדית של ירקות, מוגשת בתוך דלעת ערמונים, גלייז מייפל וסלט עלים; ים - 2 לחמניות באן מאודות, סרטן רך שריון, חסה, איולי סרירצ'ה וקימצ'י קוריאני שמוגש עם סלט שורשים אסייאתי; דגים - פילה לוקוס צרוב על הפלאנצ'ה, פירה אפונה, ספרות יוגורט, שמן אדום וגזרים צבעוניים.
איפה: מסעדת הקרקס - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 220 שקלים לסועד

חלום צהוב" בקרקס: פולנטה תירס טרי, באק צ׳וי, אפונת שלג ומיקס פטריות"
דניאל לוי

206 דגים
המסעדה המיתולוגית בצהלה, על מטבחה אמון השף איציק הראל, חוגגת את ערב השנה החדשה עם מנות ספיישל ותפריט שבמרכזו דגים טריים ופירות ים שכולל מבחר מנות פיוז'ן עדכניות. בין המנות: לפתיחה, פוקצ'ות עם חמאת כמהין; ראשונה לבחירה מתוך מנות כמו בלופין טונה, אבוקדו צלפים ואיולי חרדל; סשימי סלמון, טאקו אורז, קיווי וביצי טוביקו; סלקים אפויים במלח, עלי מרווה, קלאמרי ויוגורט כבשים. עיקרית לבחירה מתוך: רביולי סלק, בר ים צרוב וחמאת מרווה שרופה; מוסר ים אפוי, קינואה שחורה וירקות חורף; או ריזוטו פירות ים. לקינוח, פרי ברס עם קרם פרלינה; או טארט לימוני ופטל טרי. לכל הללו מצטרפת כוס יין הבית ושמפניה בחצות.
איפה: 206 דגים  - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב, החל מהשעה 18:00
כמה: 250 שקלים לסועד

בלאקאאוט (Blackout)
במסעדת החושך, היחידה בישראל, שבמרכז 'נא לגעת' ביפו מציעים חגיגת שנה אזרחית חדשה יוצאת דופן: ערב שכולל בר משקאות, עמדת פוקצ'ות, מוזיקה וסעודת סילבסטר עם תפריט סודי (כשאלמנט ההפתעה משחק תפקיד מהותי במקום) לקראת פתיחת שנת 2019. הארוחה, אומנם סודית, שהלוא תיאכל בעיניים מכוסות ובחושך מוחלט, כוללת מנה ראשונה, עיקרית, קינוח וצמד קוקטיילים, וכן הפתעה מתוקה בין לבין, מחירה 250 שקלים, אבל הספירה לאחור בסביבה החגיגית של יפו העתיקה היא חינם. רק נזכיר כי מרכז 'נא לגעת' הוא מקום מפגש בין חירשים, עיוורים וחירשים-עיוורים עם הקהל הרחב והמסעדה שממוקמת במרכז, נשענת על השילוב בין חוויה קולינרית, מפגש עם צוות מלצרים שכולם עיוורים או לקויי ראייה וכפועל יוצא, החוויה היא לא קולינרית גרידא, אלא בעלת ערך מוסף, חברתי וייחודי. בקיצור, דרך אחרת לחגוג את הסילבסטר.
איפה: מסעדת בלאקאאוט במרכז נא לגעת  - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב 
כמה: 250 שקלים לסועד

חגיגה קולינרית וערכית, סילבסטר במסעדת "בלאקאאוט" במרכז נא לגעת
כפיר זיו

בושוויק
בבר הקוקטיילים הקולינרי "בושוויק", ממוקם בקומת הקרקע של מלון פבריק ושייך לקבוצת ברי הקוקטיילים "אימפריאל" יציינו את השנה האזרחית החדשה עם תפריט מיוחד, שיוגש לצד תפריט קוקטיילים נהנתני. בין המנות המיוחדות: גבינת קממבר אפויה ותותים (69 שקלים); מול מרנייר, מולים בשמנת, חמאה, יין לבן וכרישה (79 שקלים); שרימפס קריסטל על הפלאנצ'ה ברוטב אויסרטים עם שום, לימון ופלפל שחור (94 שקלים); סביצ'ה דג ים עם אבוקדו, עגבנייה, בצל סגול, כוסברה ונאצ'וס ביתיים (66 שקלים); קלמרי על הפלאנצ'ה עם קרם סלק, יוגורט עזים ופלפלונים צבעוניים (74 שקלים); וסטייק שייטל עם פירה ושום קונפי (89 שקלים). בקנה אחד עם מהות המקום, ישמש האוכל בן לוויה לקוקטיילים, ביניהם: El Ray - מבוסס אפרסק, וודקה ויין מבעבע; בודגה מרגריטה, על בסיס טקילה, בזיליקום תאילנדי, זרעי כוסברה וליקר דובדבנים; בלאדי מרי קלאסי, מבוסס וודקה, מיץ עגבניות, רוטב צדפות, תבלינים ועלי חזרת, ועוד.
איפה: בושוויק - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון - החל מהשעה 19:00; סבב שני - החל מהשעה 21:30
כמה: מינימום הזמנה של 150 שקלים לסבב ראשון ו-300 שקלים לסבב שני

פומו
בבראסרי הדרום איטלקי ברמת החייל יחגגו את ערב השנה האזרחית החדשה באווירה איטלקית, כמתבקש, עם מנות ספיישל חגיגיות שרקח שף המקום, שחר ברנע, לצד יינות מבעבעים, מגוון קוקטיילים, תפאורה ייעודית ומוזיקה לאורך הערב. בין מנות הספיישל: קנלוני אבוקדו ושרימפס (78 שקלים); טורטליני וכבד אווז (118 שקלים); פפרדלה לובסטר ומח עצם בחמאת עגבניות שרופות וציר לובסטר (162 שקלים); רוסיני פילה בקר, כבד אווז ופירה ברוטב אמרנה (188 שקלים) ולקינוח, מסקרפונה תותים ודקואז (59 שקלים). בצד החגיגה, נרקח גם קוקטייל במיוחד לערב הסילבסטר, "איטליאן פיץ'", שמורכב מסוביניון בלאן, אפרול, סירופ אפרסק וניל, ליים, פרוסקו (48 שקלים).
איפה: פומו - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון - 19:00, 19:20 ו-20:00; סבב שני - 22:00 ואילך
כמה: משתנה לפי מנות

קנלוני אבוקדו ושרימפס, תפריט סילבסטר ב"פומו"
אנטולי מיכאלו

קפה לואיז
עבור מי שמחפשים חגיגה סולידית שמתאימה לכל כיס, בקפה לואיז מציעים אופציה טעימה שכוללת ספיישלים חורפיים חדשים שיוצעו בערב הסילבסטר, מחיריהם נעים בין 44-99 שקלים. בין המנות הראשונות: קרפצ׳יו סלק סלק עם רוקט ופרמזן; סלט פנצנלה עם שלושה סוגי עגבניות שרי, כדורי גבינת עזים מתובלת, קרוטונים, חסה ועלי תרד; "מנה מהאולימפוס", עלי מנגולד מבושלים עם אורז וירקות ברוטב עגבניותעל קייל ולצד ציזיקי. בין המנות העיקריות: דג מוסר עם אורז ותרד; שיפודי פרגית ברוטב שזיפים על אורז עם קארי; וקדאיף גבינות צאן עם זרעי שומשום ופשתן, ביצת עין מלווה, צזיקי ובלסמי מצומצם; ולקינוח, עוגילידה - עוגיות שוקולד טופי עם גלידת וניל.
איפה: קפה לואיז - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

אנתולי מיכאלו

הקומה ה-11
במסעדה שממוקמת על קודקודו של המגדל המרובע בין מגדלי עזריאלי ומשקיפה אל נוף תל אביב הפרושה, חוגגים את השנה האזרחית החדשה עם מסיבת נושא שתהיה סביב "אהבה בשחקים", בסגנון אורבני-רומנטי. הערב יכלול תפאורה וקישוטים חגיגיים לצד חלונות ענק המשקיפים אל קו הרקיע של העיר. על התפריט מנצח השף קובי אביטן, שיציע תפריט חגיגי ולצד תפריט המסעדה הרגיל. בין המנות המיוחדות לערב: פתיח מעורר בדמות מימוזה ופטה כבד ריבה ועם טוסטונים; מנה ראשונה לבחירה: קרפצ'יו דג לבן עם זרעי עגבנייה וסומק או סלט סנלובה וסלק מזוגג; במנות העיקריות: פסטה אליו אליו שחורה וחריפה עם קרם שרי ונתח דג לבן או חזה מולארד עם קרם שורשים לבנים ואספרגוס; ולקינוח, וופל בלגי מתוק ומושחת. אלו ואף עוד, במהלך הערב יוגשו לנוכחים הפתעות טעימות ממטבח השף. 
איפה: הקומה ה-11 - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 470 שקלים לזוג

ג'קו
אפשר באיטלקית, אפשר בסינית וגם בהודית, אבל הכי שמח זה לחגוג ביוונית. זה בדיוק מה שיעשו בערב הסילבסטר במסעדת מאכלי הים של אפי אלאלוף, כשהמקום ילבש חג ויכלול לצד האוכל גם הופעה של הזמר רמי יהודה שירים את המקום עם מוזיקה יוונית כהלכתה. התפריט יכלול מנות אסיאתיות, מאכלי ים ודגים לרוב. בין המנות המיוחדות ניתן למצוא מוסר ים פרוס בתנור עם ירקות; תמנון בסלסה מקסיקנית; או שרימפס בגריל ברוטב חמאה, שום ויין או שמנת רוקפור/חרדל דיז'ון.
איפה: ג'קו - כל הפרטים
מתי: החל מ-12:00 ועד לקוח אחרון
כמה: מינימום הזמנה לסועד 250 שקלים

הגלאייה של ניסים. מסעדת ג'קו
אנטולי מיכאלו

תל יצחק
מסעדת תל יצחק פותחת את שנת 2019 עם נשף שמשלב סעודת חלוקה ("Sharing") ומסיבה בסגנון "המרדי גרא". הארוחה תכלול שלושה סגנונות לבחירה - סעודת בשרים, סעודה מן הים או סעודה מן האדמה. בנוסף, יוגש בערב תפריט קוקטיילים ייחודיים וצפוי גם קרנבל ריקודים סטייל ניו אורלינס עד אור הבוקר. בין המנות בתפריט: "פלטת הקצב" שמשלבת בשרים כאנטרקוט, סינטה שמנה מיושנת 48 ימים, פילה בקר ונתח קבצים; פלטת ים מבית זיקו הדייג, עם סרטנים כחולים, קוקי סאן ז'אק, פילטים של דגי ים ועוד; ופלטה צמחונית ובה ריזוטו פטריות פורצ'יני וערמונים, סטייק דלעת עם קרם אפונת גינה, פרפדלה מלנזנה ועוד. בנוסף, יוצעו בערב קינוחים מיוחדים ובתום הארוחה, יוזמנו הסועדים לגינת האירועים לנשף ריקודים בסגנון הקרנבל של ניו אורלינס - "המרדי גרא" - באווירה צבעונית ובמסיבה בה יחולקו מסכות ותחפושות לאורחים. 
איפה: מסעדת תל יצחק - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון - 19:30-21:30; סבב שני - 21:30-23:30
כמה: 350 שקלים לאדם, עבור הארוחה והנשף (לא שתייה). ניתן לרכוש כרטיס לנשף בלבד (הכולל משקה ראשון מתנה) במאה שקלים לאדם

מוג'ו
את חגיגות השנה החדשה יחגגו במסעדה האסיאתית בנתניה (וגם במסעדת הנקסט דור הצמודה אליה) ברוח שמשלבת בין הנובי גוד, ערב השנה החדשה הרוסי, לבין הכריסמס. בתוכנית האמנותית: בר קרח מפואר, שדוני כריסמס, דיג'יי וקוקטיילים מיוחדים. שני חללי הבילוי של המתחם יקושטו בתפאורה חגיגית ולצד התפריט הקבוע תמצאו קוקטיילים מבוססי וודקה, ביניהם "מוג'וליטו" - מבוסס וודקה, ליים, אננס, למון גראס, ליקר פלרנום מתובל ונענע טרייה; קוקטייל "קובה נקסטור" - מבוסס וודקה, ליקר סן ז'רמן פרחוני, אבסנט, מלפפון, ליים וסודה; וקוקטייל "גולדן גיי" - מבוסס וודקה, לימון, רימונים פיקנטיים, ג'ינג'ר, טריפל סק וקציפת חלבון. בנוסף, החל מהשעה 22:00 של ערב השנה האזרחית החדשה ינגן דיג'יי במוג'ו נקסט דור.
איפה: מוג'ו - לכל הפרטים
מתי: החל מיום שבת 29 בדצמבר ולאורך ערב השנה החדשה
כמה: משתנה לפי מנות

"מוג'וליטו" ועוד קוקטיילים חגיגיים במסיבת הסילבסטר במוג'ו
גל וולובסקי

מלון אלמא
מלון ומרכז לתרבות ואמנות "אלמא" מזמין את הציבור לפתוח את השנה החדשה בערב שכולל ארוחת טעימות, הופעה של עברי לידר ומסיבה אל תוך הלילה כשברקע יחמם את האווירה דיג'יי תומר מייזנר. המסיבה תכלול גם בר פתוח עם בירות, יין ושתיה קלה ללא תשלום ובחצות - הרמת כוסית. שף המלון, איציק חזות, בנה תפריט ובו ארוחת טעימות עם מנות קלאסיות וחגיגיות. בין המנות: בראשונות - טרטר אינטיאס עם תפוחים ירוקים, סלרי בוויניגרט זעתר ירוק ושמן מולקולרי; ברזאולה ביתית עם פרח הצלף, איולי, זעפרן שאלוט מקורמלים ופיסטוקים; טאטקי סינטה, אספרגוס לבן, קרמל סויה ועלי תרד משי; מרק קרם ערמונים חורפי עם רביולי דלעת ערמונים ושמן אגוזים; טורטליני ארטישוק, קונפי שום, עגבניות לחות ובזיליקום פריך; ופילה בר ים, ריזוטו פוצ'ינו עם תבשיל מנגולד ושומר ביין גוורצטרמינר. בין העיקריות - טאג'ין כתף טלה, ריזוטו עדשים שחורות, ירוקות חורף ופוקצ'ה; פילה בקר על מחבת לוהטת, קרם ארטישוק, דמי גלאס עם יין סירה, פרוסת כבד אווז וריבת תותים; ולקינוח - סורבה שוקולד ומקרון; או טארט תותים ושמפניה.
איפה: מלון אלמא - לכל הפרטים
מתי: הארוחה במסעדת "אורטרויו" - 19:30; הופעה - 22:30; והתקלוט ימשיך אל תוך הלילה.
כמה: 600 שקלים לסועד, עבור הארוחה וההופעה

ארוחת טעימות, הופעה של עברי לידר ותקלוט אל תוך הלילה. סילבסטר באלמא
אנטולי מיכאלו

מינה טומיי
ברשת מינה טומיי תוכלו לחגוג באווירה יפנית, עם טעמים אסיאתים, אבל כשהדגש העיקרי הוא על המטבח היפני, עם מבחר מנות מנות מיוחדות ורולים של סושי לצד מבחר קוקטיילים עם שמות שמרפררים לחגיגות מיוחדות ביפן, כקוקטייל "פריחת הדובדבן", מבוסס על וודקה דובדבן, לימון, סירופ פרח הסמבוק ופירות יער. בין המנות שיוצעו: טאטקי גומא - פרוסות סלמון צרוב, בוטנים פיקנטיים ועלי סורל עם רוטב שומשום יפני (46 שקלים); טרטר טונה אדומה ואבוקדו עם רוטב פונזו וביצי סלמון (58 ₪ שקלים); אנזו - טונה אדומה במרינדת סויה ועגבניות שרי עם טוביקו ברוטב ספייסי מיונז על קרקר יפני (51 שקלים); ורולים מיוחדים של סושי, ביניהם: ג'ירו רול - פוטומאקי בטמפורה סלמון, טונה, אבוקדו ואושינקו עם בוטנים וקרם גזר (44  שקלים); ואוסקה רול - סלמון אבוקדו, אושינקו ועירית עטופים בדג ילו טייל צרוב ופרוסות ליים (46 שקלים).
איפה: מינה טומיי - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

סילבסטר באווירה יפנית חגיגית, מינה טומיי
אנטולי מיכאלו

לימוזין
לראשונה יחגגו במסעדת הבשרים ברמת ישי את חגיגות הסילבסטר ובמקביל למסעדה, שתפעל בתכונת רגילה, תתקיים בקומה העליונה של בית לימוזין במתחם האירועים סגרא מסיבה לכבוד השנה האזרחית החדשה. בתוכנית: אלכוהול חופשי, מגוון דוכני אוכל מבית לימוזין, ביניהם דוכן נקניקיות, דוכן עוף מטוגן בסגנון KFC, דוכן פיצה (שכולל גם מנות מאק אנד צ'יז) ודוכן המבורגרים המבורגרים של בורגר סאלון. בנוסף, דיג'יי רז סימון הופקדה על האווירה.
איפה: לימוזין - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 250 שקלים לסועד

איסקנדר
המסעדה הצפונית הכשרה למהדרין שטובלת בנהר הירדן, מציעה לאוהבים ארוחת טעימות זוגית ורומנטית לאור נרות ועל גדות הנהר השוצף (בעקבות גשמי העונה). את הארוחה פותחים עם לוואש, מאפה מסורתי מהמטבח הטורקי, מרק הבית, חציל בלאדי, לחמג'ון וסלט ירוק. בהמשך, תוגש פלטת בשרים זוגית למנה עיקרית שכוללת אנטרקוט, פרגית וקבב עם שתי תוספות. כל אלה יוגשו על פלטה לוהטת בליווי ירקות קלויים ורוטב צ'ימיצ'ורי. לבסוף, הארוחה תיחתם בקינוח זוגי ותלווה בשתי כוסות יין או שתייה קלה. 
איפה: איסקנדר - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 260 שקלים לזוג

סילו
המסעדה החולונית תרים לקראת השנה החדשה עם ארוחה חגיגית במיוחד בניצוחו של השף טל כהן. לכבוד הסילבסטר יוגש תפריט ייחודי בשני סבבים, אשר יכלול מנות מתאימות לכל חך, גם הטבעוני. בין המנות: ראשונות - נתח לב חציל צלוי ומטוגן, קרם פולנטה כמהין, טרטר סלמון ואננס, סלט אנדיב ותותים, וקרפצ'ו פילה בקר; עיקריות - פילה מוסר ים עם קראסט פיסטוקים, ניוקי פילה בקר בציר בקר מצומצם, רביולי בשר סרטנים ונתחי כרישה בציר ירקות עם אספרגוס, זוקיני ושום קונפי.
איפה: סילו - כל הפרטים
מתי: סבב ראשון: 19:00-21:00; סבב שני - 21:00-22:30
כמה: 330 שקלים לזוג

בן חסדאי

אדום
צמד השפים מוטי דוד ויותם כהן ממסעדת אדום הוותיקה ירקחו תפריט מסקרן שתכננו במיוחד ללקוחות הסילבסטר. הדיל ייתן אפשרות לבחור עיקרית, ובמסגרת מחירה לקבל גם ראשונה לבחירתכם. סשימי אינטיאס, פלאט איירון מינוט סטייק וסלק על גספצ'ו הן חלק מהמנות הראשונות. בין העיקריות: מפרום טלה (220 שקלים), צלעות טלה בבהרט ורימונים, בר ים שלם על הגריל (320 שקלים) קדירת לחי ביין אדום (230 שקלים), פילה פלמידה לבנה (230 שקלים) ועוד. תפריט קינוחים יוגש בנפרד.
איפה: אדום - לכל הפרטים
מתי: בשני סבבים
כמה: משתנה לפי מחיר המנה העיקרית

קדירת לחי עגל, אדום
דניאל לילה

אמריקן קולוני
מלון אמריקן קולוני מזמין את הקהל הרחב לחגוג את ערב השנה האזרחית החדשה בארוחת פאר ב'ערבסק', מסעדת המלון, בארוחת גורמה בת שש מנות ובריקודים אל תוך 2019. בתפריט החגיגי תמצאו מנות שמלהטטות בין אירופה הקלאסית לבין המטבח הערבי והמזרח תיכוני. בין המנות שהוכנו במיוחד בניצוח שף המלון, דיויד דידס: כבד אווז, לובסטר מאודה על להבת רוזמרין, פילה טלה, קנלוני חציל ועוד. בנוסף, כוסות שמפניה יחולקו לסועדים. 
איפה: אמריקן קולוני - לכל הפרטים
מתי: החל מהשעה 19:00
כמה: 700 שקלים לסועד

חגיגה מפוארת אל תוך הלילה, מלון אמריקן קולוני בירושלים
שרה אייכלר

תמול שלשום
במסגרת חגיגות חצי היובל למסעדת "תמול שלשום", יפתחו כאן את שנת 2019 בערב סילבסטר חגיגי שכולל תפריט משובץ מנות מיוחדות, אותו בנתה השפית החדשה של המסעדה, אדר קפלן מור, וכן בר קוקטיילים שנבנה במיוחד עבור ערב זה. בין המנות: אחו בלנקו, מרק שום שקדים ספרדי, עם ברנואז ירקות שורש, אפרסמון, עלים טריים ושמן זית טרי (55 שקלים); סביצ'ה דג ים בטקילה עם פלחי הדרים, עשבי תבלין טריים, צנוניות, בצלים וצ'ילי טרי (48 שקלים); סלט ירקות ירוקים - מגוון ירקות ירוקים שבעונה, עם פקאנים מסוכרים בוויניגרט חרדל ודבש ומעט רכז רימונים (42 שקלים); גבינה בשלה אפויה - עם מרקחת תאנים, טימין טרי, שקדים מסוכרים, פלפל שחור גרוס ודבש מתובל עם עלי ורדים  על פרוסות בריוש (65 שקלים); כיסוני פסטה ממולאים בתרד וגבינת ריקוטה, עם זרעי עגבניות, עשבים טריים, צ'ילי טרי על לבאנה (38 ₪); ריזוטו של אורז אסור עם ירקות בבישול קונפי, שמנת ופרמזן (48 שקלים)
איפה: תמול שלשום - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

אנדלוסיה
בר הקוקטיילים והטאפאס הירושלמי פותח את שנת 2019 עם מסיבה שהולמת את קו המקום - טאפאס קוקטיילים, הפעם - בסגנון "אכול כפי יכולתך". לאורך כל ערב השנה החדשה יוגשו לאורחי המקום מגוון ממנות הטאפאס, מהן יוכלו לאכול באופן חופשי וללא הגבלה. בין המנות בתפריט: סביצ'ה פרואני - דג ים כבוש, בצל סגול, כוסברה, צ'ילי אדום, שמן זית ולימון; סלט אנדיב עם סלק מקורמל, אשכולית אדומה, שקדים מסוכרים ברוטב קמפרי תפוזים; אמפנדס בשר וצימוקים עם סלסת עגבניות וצ'ימיצ'ורי; פסטייה - בצק פילו במילוי עוף, בצל מקורמל, שקדים, צימוקים ופיסטוקים ברוטב ברווז ליים וערער; בורגרים זעירים מבשר אנטריקוט עם צ'יפס ירקות שורש ואיולי זעפרן; מיסו פריטו - מיני דגים בקראסט, רוטב שום ולימון; עראייס - בשר כבש בפיתה עם תבלינים, טחינה, ופלפל חריף ; סופריטו עם בשר ראש, תפוחי אדמה וירקות שורש ועוד. לצד כל אלה ישוקשקו קוקטיילים מיוחדים ואת הערב ילווה הדיג'יי שי דניאל.
איפה: אנדלוסיה - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 95 שקלים לאדם, כולל טאפאס ללא הגבלה, לא כולל שתייה

טאפאס וקוקטיילים, אנדלוסיה
אסף קרלה

בראסרי עין כרם
במסעדה המשקיפה אל נופה המוריק של שכונת עין כרם יחגגו את השנה האזרחית עם מקבץ מנות ספיישל שיצרה שפית המסעדה, לירז שדה, ושיתווספו לתפריט הקבוע של המקום, לצד שמפניות וקוקטיילים חגיגיים. בין המנות המיוחדות: קערת צדפות - וונגולי, רייזר ומולים (72 שקלים); טיבון עגל זוגי במשקל 700 גרם (295 שקלים); סביצ'ה דג ים על סלט שומר ותותים; לוקוס עם שפצלה, עגבניות, אספרגוס ואנשובי ולקינוח, תוגש פבלובה תותים עם בלסמי.
איפה: בראסרי עין כרם - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון - 19:00-21:30, סבב שני - 21:30 והלאה
כמה: משתנה לפי מנות

לוקוס ושפצלה, חגיגת סילבסטר בבראסרי עין כרם
אפיק גבאי

גרציא
במסעדה של מיכל גרציאני בקיבוץ העוגן יציעו תפריט טעימות מיוחד לכבוד קבלת השנה החדשה. מדובר בתפריט זוגי שיכלול, בין השאר: סביצ'ה דניס, קרפצ'יו בקר, ברוסקטה ברי וארטישוק, ריזוטו ארטישוק ירושלמי, כריך אסאדו עם צ'יפס וחמוצים ופילה דג לבן על פונטלה ואספרגוס. לקינוח יוגשו קרם ברולה ונמסיס שוקולד.
איפה: גרציא - כל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: ארוחה זוגית, 195 שקלים לסועד

דלי אסיאתי
לרגל השנה האזרחית החדשה מסעדת "דלי אסיאתי" בהוד-השרון תחגוג עם תפריט ספיישלים פאן אסיאתי שמורכב מארוחה בת שש מנות: שלוש מנות ראשונות לשולחן, מנה עיקרית לבחירה וקינוח. לצד תפריט האוכל בערב הסילבסטר יוצע גם תפריט היינות והקוקטיילים של המסעדה. בין המנות הראשונות: סלט סום טום פיקנטי, פפאיה ירוקה, צ'ילי אדום, כוסברה, גזר, עגבניות שרי ובוטנים קלויים; שרימפס פופקורן, מיני שרימפס בטמפורה יפנית עם צ'ילי הדרים. בין המנות העיקריות: קומבינציית דגים נאים – סשימי סלמון, טאטאקי טונה רול וספיישל ספייסי סלמון רול; וקדירת ג'מבו שרימפס בקארי אדום וחלב קוקוס- ג'מבו שרימפס ברוטב קארי אדום פיקנטי, חלב קוקוס, צ'ילי אדום וכוסברה. 
איפה: דלי אסיאתי - לכל הפרטים
מתי: החל מהשעה 19:00 
כמה: 289 שקלים לזוג, כולל בקבוק שמפניה יפנית (סאקה מוגז)

אנטולי מיכאלו

אברטו
מסעדת אברטו שבגדרה, אותה מוביל השף אסף שטרן, תציין את חגיגות השנה האזרחית החדשה בארוחה חגיגית שמחולקת לשלושה מסלולים ברמות מחירים שונות (200, 250 ו-300 שקלים), לפי המנה העיקרית. לפתיחת הארוחה תוגש מנת לחם זוגית שכוללת קובנה, פרעצל כמהין ומחמצת בליווי חמאה; ומתאבן של טרטר סלמון וסלסת תפוחי עץ עם איולי ליים, טפיוקה, סורבה אגסים וקמפרי. בין המנות הראשונות בארוחה - סלט מקסיקני, סשימי אינטיאס ותותים, ויטלו טונאטו או קרפצ'יו סקאלופ והדרים. במסלול המנות העיקריות הראשון, במחיר 200 שקלים, מוצעות העיקריות הבאות: ניוקי שקדי עגל עם פטריות שימג'י וקציפת פורצ'יני; קפלטי עגל עם רוטב שיזפים שחורים וציר חום, אפונת שלג ודלורית צלויה; או דניס פרפר על תבשיל פריקי עם קציפת יוגורט, פיסטוקים וקרם חמציץ. במסלול השני, במחיר 250 שקלים, מוצעות למשל, המנות הבאות: ביף וולינגטון עם קרם תפודים ורוטב יין; בר ים על ריזוטו שחור וירוקים בחמאת לימון ומרווה; או אוסובוקו טלה אסיאתי עם כרוב סגול ובוקצ'וי; ואילו במסלול המנות העיקריות השלישי, במחיר 300 שקלים, מוצעות העיקריות הבאות: מחבת פירות ים בחמאת בויאבס; או צלעות טלה, סלקים וגזרים אורגניים עם סלסה ורדה. את הארוחה ילווה גם תפריט אלכוהול רחב שכולל קוקטיילים מיוחדים ושמפניה למכביר.
איפה: אברטו - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון - 19:00-21:30, סבב שני - 21:30 והלאה
כמה: משתנה לפי מנות ומסלולים (200, 250 או 350 שקלים לארוחה, לפי תמחור המנה העיקרית)

אידי
כמדי שנה, עורכים במסעדת הדגים ופירות הים המיתולוגית באשדוד, נשף סילבסטר חגיגי. מעבר לתפאורה, ארוחת ערב וקישוטים חגיגיים, יכלול נשף השנה האזרחית החדשה גם ערב מוזיקה בשלל סגנונות עם הזמר נבון חלוץ. בתפריט המוצע לנשף, יוגשו מנות ראשונות למרכז השולחן, ביניהן לחם הבית, טרטר סלמון, הרינג הולנדי, מקרפל אפוי, סלט עגבניות 'דודו', סלט ירוק עם גבינה כחולה, קרפצ'יו טונה אדומה, איקרה, סביצ'ה, קלמרי מטוגן מצופה אטריות קדאיף, פטריות שמפיניון בשמן זית, בצל ועשבי תיבול ועוד. בין המנות העיקריות: פילה דניס עם שמן זית וירקות; קלמרי מטוגן; שרימפס בחמאה ושום או סטייק אנטרקוט. בנוסף, הארוחה תלווה בשתייה קלה, יין, קאווה, כוסיות ויסקי, וודקה ובירה מהחבית.
איפה: אידי - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב, החל מהשעה 21:00
כמה: 400 שקלים לסועד

נשף שכולל תפאורה, זמר, ארוחת דגים וכוסיות אלכוהול, אידי
אבי רוקח

כרמים
במסעדת "כרמים" הדרומית מתכננים ערב מיוחד לכבוד השנה החדשה. שף סהר רפאל רקח תפריט מיוחד לכבוד החגיגה, עם מנות דוגמת בוראטה טרייה, כדור מוצרלה בסגנון איטלקי במילוי חוטי מוצרלה ושמנת, עם אספרגוס ברוטב זביון ובצק פילו פריך (72 שקלים); מוס כבד אווז בצנצנת עם פירות יער טריים ורוטב דובדבני אמרנה ובריוש בשרני (85 שקלים); וגולת הכותרת, קינוח מיוחד שאף אותו הכינו במיוחד לכבוד החגיגות - עוגת שכבות עשויה קרפים עם קרם מסקרפונה, ריבת חלב ורוטב שוקולד חלב סמיך, ברס אגוזים ותותים (45 שקלים).  
איפה: כרמים - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

עוגת קרפים חגיגית, סילבסטר בכרמים
אנטולי מיכאלו

ליבירה
ארוחת סוף השנה במסעדה/מבשלה החיפאית תהיה סופר חגיגית ומפנקת לפי אנשי המקום, ולנו נותר רק לקוות שהם צודקים. במקום יוצא תפריט שכולל הרבה מאוד בשר ואף מנות עם אוריינטציה רוסית לכבוד חוגגי הנובי גוד - ביצים ממולאות, פרוסות לשון ברוטב צלפים, ורניקי, בליני עם סלמון כבוש ועוד רבות וטובות. בגזרת הבשר ניתן למצוא לשון טונאטו, רוסטביף שייטל וצ'ימיצ'ורי, כתף חזיר עם ערמונים, ירקות צלויים ומחבת פירות ים. באגף הקינוחים תמצאו פבלובות, פחזניות במילוי קרם וניל, רולדות קרם שוקולד ובלונדיז שוקולד לבן. כמובן שגם הבירות של המקום יהיו נוכחות, ולצידן חיזוק רציני של קוקטיילים מפנקים.
איפה: ליבירה - כל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 250 שקלים לסועד

אנטולי מיכאלו

רוזנברג
המסעדה ההרצליינית של דנה מנור ואבי רוזנברג מציעה גם היא אירוע מיוחד לסיום 2018, עם דיג'יי שינגן לאורך כל הלילה, קוקטייל/בירה מתנה לכל סועד ותפריט מיוחד לכבוד הסילבסטר. בין המנות המיוחדות בערב: ניוקי גבינות ותרד טורקי, שיפודי שרימפס על מצע סלט טבולה ולחם בעג'ון.
איפה: משכית 32, הרצליה
מתי: לאורך הערב
כמה: 250 שקלים לסועד

כפרה
במסעדה הבאר שבעית, על מטבחה אמון השף יוסי נחמן, יחגגו את השנה האזרחית החדשה עם תפריט טעימות אולטרה חגיגי ותפריט שתייה ללא הגבלה. בין המנות בתפריט: סשימי לוקוס וקמפרי – פרוסות נאות של לוקוס, קיווי, תפוז דם, צ'ילי, ג'לי קמפרי וגרגר נחלים; רביולי גבינת שמנת ותרד עם חמאת מרווה, גבינת פקורינו ובוטרגו; מילפיי טרטר בקר עם אספרגוס, צ'ילי, צלפים, ווסטרשייר, טבסקו, חרדל דיז'ון וקרם בצל שרוף ופרמזן; לוקוס ו"רוטלו" מסקרפונה ותרד ועוד. לקינוח, פאדג' טופי עם קרם נוטלה, קרמבל שוקולד, נוגט וקצפת במעטפת קרמל מלוח וגבישי שוקולד מוזהבים. 
איפה: כפרה - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 240 שקלים לסועד. שתייה ללא הגבלה בתוספת 60 שקלים (בירה, למברוסקו, קאווה, מוחיטו, קוסמופוליטן ובלו נאן - פינק או גולד)

סשימי לוקוס וקמפרי, תפריט סילבסטר ב"כפרה"
גליה אבירם

כתבות שאולי פספסתם

*#