${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סילבסטר 2018: כל האירועים במסעדות

ארוחות יוקרתיות, אווירה חגיגית, קינוחים מושחתים ופתיחת שמפניה בחצות - המסעדות סוגרות את השנה האזרחית וכולנו נהנים מהמון אוכל טוב. כל הדרכים הטעימות לפתוח את השנה

תגובות
סיבה למסיבה. קוקטיליים של אונזה משוק הפשפשים
אנטולי מיכאלו

השנה האזרחית באה לקיצה, ואיתה מגיע ערב הסילבסטר שרבים מסביב לעולם מצפים לו. אז נכון שאין לנו טיימס-סקוור צבעוני וקונפטי בכל פינת רחוב, אבל כל סיבה שגורמת לנו לשמוח עם הרבה אוכל טוב וקצת אלכוהול (כל אחד בסדר העדיפויות שלו) -  מקובלת. בשביל מסעדות רבות ברחבי הארץ מדובר בהזדמנות למפגן יכולות, שבאות לידי ביטוי בתפריטים מפתים, ארוחות מפונפנות, דרינקים משכרים ובעיקר אווירה מחשמלת. אם יתחשק לכם לספוג קצת מהגלאם - הנה כל הארוחות המיוחדות שמחכות לכם במסעדות לפי אזורים - תל אביבמרכז, צפון, דרום וירושלים.

האירועים יתקיימו ביום ראשון בערב, ה-31 בדצמבר 2017 - מומלץ להזמין מקומות מראש.

תל אביב 

פרונטו
דיוויד פרנקל ינצח על המחבתות של הנסיכה האיטלקית, ויכין לכם ארוחת פיין דיינינג מחמש מנות מהודקות - פתיח, ראשונה וביניים לבחירה, עיקרית וקינוח. מהמנות בתפריט: בריוש וטורשון כבד אווז; מרק סרטנים וונגולי ופיצ'י עבודת יד; בשר סרטנים ותפוח אדמה מדורה; רביולי תירס וירקות אורגניים; ופילה לוקוס עם תבשיל מנגולד וטורטליני ארטישוק ירושלמי. הסבב הראשון כולל כוס יין מבעבע "קרמו דה ברגון", וסעודה בסבב השני תקנה לכם כוס שמפניה לצד הארוחה.
איפה: פרונטו - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון 19:30-22:00, סבב שני 22:00 והלאה
כמה: 320 שקלים לסועד בסבב ראשון, 450 שקלים לסועד בסבב שני

ניטן תאי
השף שחף שבתאי מסכם שנה קולינרית מוצלחת, ויגיש בערב הסילבסטר תפריט ספיישלים אמנותי שנבנה בהשראת אירועים, מקומות ושיתופי פעולה בהם בישל במהלך השנה האחרונה. כך למשל מנה שלקוחה מתפריט ניטן תאי בברלין - לובסטר סאקה כחול, רוטב וניל ומירין וחציל וואסבי (152 שקלים); מנה בהשראת ביקורו של השף בהודו - אבוקדו מהארשטה, פאפאדם, מלפפונים ואגוזי לוז (56 שקלים); ומנה שנולדה משיתוף פעולה עם שף מליסבון - שרי שרימפס, חמאת טימין, ועלי לימון ואקליפטוס (48 שקלים). הספיישלים יוצעו לצד תפריט יינות מיוחד שיותאם לכל מנה.
איפה: ניטן תאי - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

יאקימונו
אם כבר ערב נוצץ על עקבים, תנו ליאקימונו לסחוף אתכם לחוויה יפנית מסעירה. תוכלו להזמין מהתפריט במינימום לסועד, או לבחור במסלול הטעימות הזוגי שכולל מבחר דגים נאים על אטריות שעועית; דים סאם מגוונים; פרוסות טונה מפולפלת עם פרוסות לימון ברוטב סויה וג'ינג'ר; קולקציית סושי ססגונית; עיקרית לבחירה לכל סועד וקינוח (760 שקלים לתפריט זוגי). את גזרת האלכוהול יוביל תפריט סאקה ייחודי ומומלץ במיוחד, כשברקע דיג'יי יתקלט מוזיקת עולם בדואט עם סקסופון בהופעה חיה.
איפה: יאקימונו - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון: 19:00-21:30, סבב שני 21:30- והלאה
כמה: מינימום לסבב ראשון – 280 לסועד, מינימום לסבב שני – 380 שקלים לסועד

קלארו
בקלארו של רן שמואלי לא תחויבו ללכת על מסלול טעימות ארוך ומובנה, ותוכלו להזמין מהתפריט הרגיל או מתפריט המיוחדים שתוכנן לאותו ערב - בדגש על מנות חלוקה. דייט רגוע או פורום רחב יותר עם החבר'ה, ותרימו לחיים עם צלחת שרקוטרי בייצור עצמי (84 שקלים); דג שלם אפוי במלח ים אטלנטי (54 שקלים ל-100 גרם); פילה לוקוס שלוק בחמאה עם צ'אודר סרטנים מעושן (184 שקלים) ועוד.
איפה: קלארו - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

חוויה יפנית סוחפת. יאקימנו בשדרות רוטשילד
מיטל סלומון

בלבוי
בר הקוקטיילים הציורי שבמלון ברדיצ'בסקי מתכנן מסע של ניחוחות וטעמים בהשראת מנות מסורתיות שמזוהות עם חג המולד וחג ההודיה. כל סועד יקבל פתיח, ראשונה לבחירה, עיקרית לבחירה וקינוח זוגי. הקוקטיילים המצוינים של המקום רק יחמיאו למנות כמו פונדו רקלט על בריוש וקוויאר; סשימי אינטיאס עם סלק פריך, פרג וחומץ אמרנה; חזה ברווז לצד קרוקט דלעת ותבלינים וטארט שורשים חורפי, עם ציר פטריות וגבינת בושה מקורמלת.
איפה: בלבוי - לכל הפרטים
מתי: שני סבבים
כמה: 200 שקלים לסועד בסבב ראשון, 250 שקלים לסועד בסבב שני ( לא כולל שתיה)

מלגו ומלבר
מוטי טיטמן שקד על תפריט רחב וחד פעמי, שיוצע בשלושה סבבים לאורך הערב. גם כאן לא יחייבו אתכם לארוחה שלמה ויציעו מגוון של מנות שמתומחרות כל אחת בנפרד. בראשונות: זוג אויסטרים ג'ילרדו עם גרניטה פטל (64  שקלים); וסשימי אינטיאס, כרוב בלאדי שרוף ו-ויניגרט צלפים ואנשובי (74 שקלים), מנות הביניים מציעות ניוקי בשר סרטנים  עם אפונה טרייה וביסק פירות ים (125 שקלים), ובעיקריות תמצאו דואט פילה בקר וכבד אווז (235 שקלים) וצלעות טלה עם ארטישוק ירושלמי, כרוב שחור ותפודים (65 שקלים ל-100 גרם).
איפה: מלגו ומלבר - לכל הפרטים
מתי: שלושה סבבים: 18:00, 20:00 ו-23:00
כמה: משתנה לפי מנות

TYO
ביפנית הכי טרנדית בתל אביב יגישו ארוחת טעימות אסיאתית שכוללת פתיח למרכז שולחן, ראשונה ועיקרית לכל סועד, וקינוח זוגי. בתפריט: מיקס סשימי על קרח גרוס; לבבות דקל וגרעיני תירס פריכים; נתחי טונה, סלמון ולוקוס צרובים בשמן שומשום; חצי לובסטר בגריל; קומבינציית סושי חגיגית ומספר אפשרויות בשריות. 
איפה: TYO - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון 19:30-22:00, שבב שני 22:00 והלאה
כמה: 250 שקלים לסועד בסבב ראשון, ו- 360 שקלים לסועד בסבב השני (לא כולל שתיה)

מנות מפתות וחגיגיות. מלגו ומלבר
יואב גרין

אלנה
גם מסעדת אלנה שבמלון נורמן תצריך מכם לשלוף את הבגד היפה בארון, ותגיש ארוחת טעימות זוגית על טהרת המטבח האיטלקי. בשלב הראשונות תבחרו שלוש מנות מתוך חמש אפשרויות, בהן פרחי קישוא ממולאים במוצרלה ובזיליקום; ובוראטה טרייה עם קישוא ושמן זית. בשלב הביניים יגישו לשולחן פיצה בגרסת המקום, שתי מנות פסטה לבחירה ולאחר מכן גם עיקרית אחת לזוג – לוקוס עם שרי ועשבי תיבול או פילה בקר - לפי העדפתכם. קינוחים מגוונים יוגשו בתום הארוחה למרכז שולחן.
איפה: אלנה במלון נורמן - לכל הפרטים
מתי: סיט ראשון 18:00-20:00, סיט שני 20:00-22:00, סיט שלישי 22:00 והלאה
כמה: 500 שקלים לסועד (כולל מים מינראלים ושתיה חמה)

פופינה 
אוראל קמחי, שידוע בסגנונו היצירתי ובידו המקצועית, מכין לסועדים בפופינה תפריט טעימות מהודר ועשיר בחומרי גלם מבטיחים. אחת אחת יזרמו לשולחן שבע מנות, בהן טרטר טונה ובר ים; לחמניה מאודה עם בשר לובסטר; פילה בר ים צלוי עם ניוקי מושחר ושרימפס קונפי; ופילה בקר עם "טארט" תפוחי אדמה וסלרי. התפריט יוגש בשני סבבים.
איפה: פופינה - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון כניסה החל מ- 18:30 ועד 19:30, סבב שני - 21:30 והלאה
כמה: 395 שקלים לסועד (לא כולל שתיה)

דה באן
אופציה קלילה יותר ופחות מחייבת מגיעה מבית האוכל האסיאתי דה באן. במקום מאמינים שכל אחד יכול לחתום את השנה בהרכב שמתאים לו ומציעים תפריט ליחיד או לזוג (כך שתוכלו לסעוד גם בשלישייה או יותר) - העיקר שתגיעו לשמוח. ארוחה ליחיד תכלול ראשונה ועיקרית לבחירה מתוך התפריט הקבוע של המקום, וחשוב מזה - גם קנקן אישי של סאקה או צ'ויה (120 שקלים או 139 כולל קינוח). דיל זוגי מפנק קצת יותר יקנה לכם בקבוק של יין או סאקה, שתי ראשונות, מנת באן לבחירה, עיקרית אחת וקינוח (295 שקלים).
איפה: דה באן - לכל הפרטים 
מתי: לאורך הערב
כמה: 120-139 שקלים לסועד, 295 שקלים לזוג

טעימות מהודרות מידו של אוראל קמחי. מסעדת פופינה
חיים יוסף

אמריקה
שנה חדשה היא רק תירוץ להוסיף למנות השמנמנות של אמריקה עוד כמה אפשרויות חסרות בושה – חוץ מהתפריט הרגיל שיוגש במהלך הערב, תמצאו גם פובוי פורק-בלי בלחם בריוש עם חלת בצל, עירית קצוצה ושמנת חמוצה (78 שקלים); surf&truf burger - המבורגר בקר 200 גרם עם בשר לובסטר, הולנדז לימון וצ'יפס בטטה (98 שקלים); וקינוח עם שערות סבתא שיככב ברקע הסלפי של חצות. 
איפה: אמריקה - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

ויקי כריסטינה
אם מתחשק לכם לקבל את השנה האזרחית החדשה במוד ספרדי שיגרום לכם לתת בכפיים (או בקסטנייטות) אתם מוזמנים לויקי כריסטינה במתחם התחנה של נווה צדק. המקום יציע תפריט שנבנה במיוחד, ובו שלל של מנות טאפאס שיחמיאו לכמויות האלכוהול שסביר להניח יזרמו לכם בדם. במנות: קרפצ'יו לוקוס עם פלחי תפוזים, רכז תפוז דם וגבינת המאירי; פאייה נגרה (מאורז שחור) עם וונגולי, שרימפס, קלמרי וג'מבו שרימפס בציר דגים; ופטה דה היגדו - פטה כבד עם קונפיטורת פרי ועוגיות מלוחות (42-97 שקלים).
איפה: ויקי כריסטינה - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

אונזה 
הנציגה הטורקית של שוק הפשפשים מבטיחה ערב מוזיקלי וצוהל כמו שרק הטורקים יודעים. דיג'יי יתחזק את האווירה בזמן שמלצרים שמחים לבושי גלביות יגישו לכם מנות כדוגמת צ'י קופתא - שייטל נא עם חסה אייסברג, בורגול ותבלינים (42 שקלים); עלי גפן של סבתא של מולי עם עשבי תיבול וחמוציות (28 שקלים); ותמנון עם שעועית לימה ותפוחי אדמה (72 שקלים). כמובן שגם האלכוהול קיבל כאן מקום של כבוד עם תפריט קוקטיילים מוקפד ואיכותי שיוגש לאורך כל הערב (48-58 שקלים).
איפה: אונזה שוק הפשפשים - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון: 18:00-20:00, סבב שני: 20:30-22:30 וסבב שלישי: 23:00-1:00
כמה: משתנה לפי מנות

מפזזים באווירה ספרדית. ויקי כריסטינה
דן פרץ

דלידה בר
בדלידה בר (האח הצעיר והחצוף של דלידה משוק לוינסקי) בחרו לתת לנובי גוד לגנוב את אור הזרקורים מסילבסטר. השף דן זוארץ יחד עם אמיל פקארסקי הרכיבו מנות ברוח החג, אותן יציעו לאורך הערב לצד תפריט קוקטיילים שמבוסס ברובו על האלכוהול המתבקש ביותר – הוודקה. גם במנות תוכלו למצוא שילובים משכרים, כמו טורטליני סלק ממולא במוסלין דג ים, קציפת שמנת חמוצה וודקה עם טוויל טפיוקה (42 שקלים); ואויסטר עם ג'ל תפוחים וקרח כחול (30 שקלים). נזדרוביה.
איפה: דלידה בר - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

מא-פאו
להקה הודית, ריקודים אותנטיים, תפאורה ססגונית ואווירה קצבית – כך מא פאו מתכננת לכם ערב כמו בבוליווד. את התפריט הקבוע של המקום יחליף תפריט צ'טים רחב (מנות חלוקה קטנות) שיאפשר לכם לטעום כמה שיותר מנות, עם כמה חברים שתרצו. הדיל: צ'ט בודד ב-40 שקלים, שלושה צ'טים ב-100 שקלים, חמישה צ'טים ב-150 שקלים או שבעה ב-200 שקלים. קוקטיילים מגוונים יוצעו ב-34 שקלים לאחד.
איפה: מא-פאו נחלת בנימין, מא-פאו החשמונאים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

משק ברזילי
לא חייבים להיות טבעונים בשביל לנצל את המאורע לארוחה כיפית נטול מוצרים מן החי. משק ברזילי מציע מסלול טעימות זוגי של חמש מנות, כולל שתי כוסות שמפניה ושתיה חמה עם הקינוח. התפריט יפתח בלחמניות ספירולינה מאודות לצד ממרחים, סלט פפאיה ירוקה לראשונה, מנת ביניים ועיקרית לבחירה - בהן טופו כבוש אפוי בטנדורי, או סייטן במרינדת שזיפים בצלי שאלוט ופטריות. לקינוח יוגש מגדל קצפת טבעוני עם קרם קפה ופירות יער.
איפה: משק ברזילי - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון 19:00-21:00 סבב שני 21:00 והלאה
כמה: 160 שקלים לסועד  

כמו בבוליווד. מא פאו
אנטולי מיכאלו

הכובשים
בביסטרו הכובשים שבכרם התימנים יציינו את ערב השנה החדשה עם תפריט טעימות מיוחד של השפים שי טנא ואורי קאריק. התפריט כולל כוס קאווה מרעננת שתינתן כבר בכניסה ותכניס אתכם למוד הנכון, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה לכל סועד (269 שקלים). תוכלו להתחיל עם מנת דגים נאים בליווי עגבניות וביצה רכה; פטה כבד אווז עם פיסטוקים מקורמלים או שקדי עגל ופטאטס בראווס; בשלב העיקריות תפגשו פילה לברק בר עם ריזוטו חצילים ורוטב פונדו; צלעות טלה וסוכריות שום על פריקי ירקות שורש או מנה טבעונית של פרפדלה בסגנון אסיאתי עם טופו צרוב ופטריות. 
איפה: ביסטרו הכובשים - לכל הפרטים
מתי: סיט ראשון 19:30-22:00, סיט שני 22:00- סגירה
כמה: 269 שקלים לסועד

איטלקיה בפשפשים
האיטלקיה בפשפשים מספקת לסועדים אפשרות להעביר את הערב עם התפריט הקבוע והמוכר שלה, כשלצידו תמצאו גם נבחרת ספיישלים שנבנתה במיוחד על ידי שפית המקום נועה לוי. תמצאו בה מנות כמו סביצ'ה דג ים עם שזיפים אדומים וסנגריה אשכולית; ריזוטו פרימוורה; עיקרית של פילה לברק בקרסט עם ביסק סרטנים ורביולי ועוד. צ'ייסרים חצופים ושאר הפתעות אלכוהוליות מובטחות לאורך הארוחה.
איפה: איטלקיה בפשפשים - לכל הפרטים
מתי:  סיט ראשון 19:00-22:00, סיט שני 22:00 והלאה
כמה: משתנה לפי מנות

קלואליס הכשרה
גם קלואליס הכשרה לא מוותרת על סיבה למסיבה, ומציעה ארוחת טעימות מוקפדת ועשירה לטובת שומרי הכשרות שרוצים לחגוג את השנה האזרחית בסטייל. לחם יוגש למרכז שולחן ולאחריו מגוון מנות כמו קרם ברולה של כבד אווז עם סורבה תפוחי גרנד סמית'; סשימי מוסר ים וקוויאר סלמון על נקטר הדרים וזעפרן; עיקרית של פילה בקר בצלייה איטית עם פירה ארטישוק ירושלמי ועוד.
איפה: קלואליס הכשרה הילטון תל אביב - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב - תיאום שעה בעת ההזמנה
מחיר: 530 שקלים לסועד

ניו-ייר כמו באיטליה. איטלקיה בפשפשים
אנטולי מיכאלו

בובה
בר האוכל הצעיר בובה שבבן יהודה יארח בערב הסילבסטר את השף קרלוס סלמון  שיבשל תפריט סגור בדגש על דגים ופירות ים. הארוחה תוגש בשני סבבים, במסגרתה תוכלו לבחור 3 ראשונות, עיקרית אחת וקינוח אחד לסועד. בתפריט: סקלופ טרי ברוטב מקסיקני של ליים חלפניו ומלפפון; וקלמארי ממולא בצ'וריסו עם ריבת חלפיניו וקרם שעועית שחורה. בחצות יחלקו לכל סועד כוס שמפניה של המותג מואט על חשבון הבית.
איפה: בובה - לכל הפרטים 
מתי: סיט ראשון 19:30-22:00, סיט שני 22:00-24:30
כמה: סיט ראשון 280 שקלים לסועד, סיט שני 320 שקלים לסועד

מקונג
במקונג המדוברת יגישו בערב הסילבסטר דיל של ראשונה, מרק ועיקרית לכל סועד. את המנות ניתן יהיה לבחור משני תפריטים - כשאחד מהם מורכב ממנות צמחוניות בלבד. בתפריט הראשון תמצאו סקאלופ נא עם צ'ילי ושום; מרק פו בקר עם אטריות אורז ושייטל נא; ולובסטר בקארי אדום. בתפריט הצמחוני תפגשו סלט עלים מרירים עם פרוסות טופו ביתי מקמח חומוס; מרק טום יאם עם שלל פטריות; וקארי ירוק עם ירקות ירוקים. קינוח יוגש בנפרד .
איפה:  מקונג – לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 190 לסועד

מרכז

טיטו 
בטיטו איטליאנו שבגבעתיים יודעים שגם אם המטרה המשנית של הערב המדובר היא רומנטיקה, מטרת העל לעד תישאר אוכל טוב, על כן מציעים לסועדיה דיל זוגי משתלם בשלושה טווחי מחיר: 89 שקלים, 99 שקלים או 119 שקלים לסועד. כל מסלול כולל שתי ראשונות, שתי עיקריות לבחירה, שתי כוסות יין וטירמיסו לקינוח. החדשות הטובות באמת: אל תתבאסו להישאר בפוך כי טיטו מפרגנת את המסלולים הללו גם במשלוחים. 
איפה: טיטו איטליאנו - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: ארוחה זוגית ברמות מחיר משתנות: 89/99/119 שקלים לסועד

קלואליס
רגע לפני שתסגור את שעריה ותעבור למשכנה החדש בתל אביב, מסעדת קלואליס מרמת גן תציין את ערב הסילבסטר בארוחה יוקרתית ומהודקת. השף ויקטור גלוגר רקח לכבוד המאורע תפריט טעימות מפתה, במסגרתו תקבלו פתיח לכל סועד, מנה ראשונה לבחירה, מנת ביניים, עיקרית לבחירה, קינוח מתוק וכמובן כוסית שמפניה שתחולק בחצות. מהמנות שתוכלו לטעום במהלך הערב: טרין פואה גרא עם ריבת תפוזים וקראסט פיסטוק; מרק ארטישוק ירושלמי וערמונים על האש; פסטה טריפוליני עם מולים, שרימפס וקלמארי; או רוסיני פילה בקר עם כבד אווז לאלה מכם שיעדיפו לסיים עם מנת בשר.
איפה: קלואליס - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב - תיאום השעה בעת ההזמנה
כמה: 490 שקלים לסועד

ג'וז ודניאל 
בביסטרו הפסטורלי של מושב בני ציון תוכלו לבחור לדבוק בתפריט הקבוע, או ללכת על מסלול טעימות עשיר וחגיגי במיוחד. במידה ותחליטו להתפנק על מלא תקבלו מרק ארטישוק ירושלמי לפתיחה, אחריו תבחרו מנה ראשונה לכל סועד, מנת ביניים, עיקרית לבחירה וקינוח. בראשונות: מולים עם ירקות ירוקים של חורף, או קלמרי הדרים עם סלט ארוגולה ופלחי הדרים, ובעיקריות: פילה דג פורל; סינטה צלויה או תבשיל קארי ירקות. הארוחה מלווה בכוס שמפניה לכל סועד, וחצי בקבוק יין שבלי או וילה אנטינורי לזוג.
איפה: ג'וז ודניאל - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 520 שקלים לזוג / 270 שקלים לסועד

רגע לפני שעוברים דירה. קלואליס ברמת גן
אפיק גבאי

טאטי
במסעדות טאטי (בגבעתיים ויהוד) יציינו את ערב השנה החדשה עם תפריט ספיישלים. בזמן שדיג'יי ידאג להרים את הווייב, תוכלו להזמין מנות כמו ברווז בערמונים וכמהין על ניוקי (79 שקלים); בר ים צלוי, קרם של כרובית ושורש כורכום (88 שקלים); ובשר לובסטר עם איולי שום וצנון שחור על לחם (68 שקלים). תותים ושמפניות מובטחים לנוכחים בחצות.
איפה: בראסרי טאטי בגבעתיים, וביסטרו טאטי ביהוד
מתי: סיט ראשון 19:00-22:00, סיט שני 22:00 והלאה
כמה: משתנה לפי מנות

קופינאס
באווירת מושב נעימה, חורפית ופסטורלית, תקבלו במסעדת קופינאס את בואה של 2018 עם תפריט מיוחדים מעניין ומגרה. המקום יקבל תפאורה רומנטית ומזמינה וסט מוזיקה קצבי יתנגן ברקע ויוסיף לווייבים החגיגיים. במנות: מרק של ארטישוק ירושלמי וקציפת ערמונים; לוקוס נא עם צ'ילי, קרם חציל שרוף וקרם עגבניות שרי צלויות; בריוש פטריות וביצה עלומה; ואנטריקוט בחמאת שום ועירית. מבחר של קוקטיילים ואלכוהול ממבשלות מקומיות ילווה את תפריט האוכל.
איפה: קופינאס במושב צור משה – לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

מיטבול Grill&Dinner 
חובבי בשר אמיתיים שרוצים להעביר את הערב בלי הרבה בלאגן, ימצאו במיטבול (בנוסף לתפריט הקבוע) דיל ענייני ומשתלם שמתמקד בעיקר - נתח שלם של סינטה או אנטריקוט במשקל 600 גרם, עם מנה ראשונה ותוספת לבחירה ב-340 שקלים. אותו דיל עם נתח פילה יוצע ב-370 שקלים. 
איפה: מיטבול Grill&Dinner - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

טאיה
במסעדת טאיה שבמושב קדימה ירימו לסועדים עם תפריט מיוחדים שמבוסס על שלל המטבחים האסיאתים כמו התאילנדי, הוויאטנמי, היפני והאינדונזי. במנות הפתיחה תמצאו טונה אדומה בציפוי שומשום שחור ולבן עם סלט קראנצ'י ברוטב ויניגרט יוזו; וקלמרי סגול וחגיגי ברוטב חלב קוקוס וקארי צהוב. בשלב העיקריות יציעו מנות פיוז'ן שקורצות לז'אנר, כדוגמת אנטריקוט 400 גרם ברוטב טריאקי או דג דניס שלם מפולט ומטוגן, עם רוטב סויה וקפיר ליים. תפריט קוקטיילים בועט ומגוון יוצע בנפרד.
איפה: טאיה - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

אין חגיגה בלי בשר. בוצ'ר של מסעדת מיטבול מראשון לציון
עודד וגנשטיין

צפון

רפאלו
אחרי שפתחה סניף חדש בעין שמר, לרפאלו החיפאית יש סיבה נוספת לחגוג את השנה שבפתח. במקום מבטיחים אווירה איטלקית שמחה ונבחרת של ספיישלים לשלל הלקוחות האדוקים. בתפריט: סלט סביצ'ה לברק עם עשבי תיבול, כרובית, רימונים, שקדים מקורמלים ושמנת חמוצה (52 שקלים); אסאדו עגל עם בצלי שאלוט, גזרים צבעוניים וציר בקר (92 שקלים); ו"כדור בדולח" שיגרום לכם לשלוף את המצלמות – כדור שוקולד לבן, קרם נוגט, בראוניז שוקולד, תותים טריים ורוטב טופי (49 שקלים)
איפה: רפאלו חיפה - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

הלנה קיסריה
לצד נוף יפהפה ואוויר ים תיכוני מרענן - הלנה בנמל קיסריה תגיש לאורך הערב את התפריט הקבוע שלה, אליו תוסיף ספיישלים חגיגיים שתוכננו במיוחד, בהם מרק ערמונים, קוניאק ועוגיית פרמז'ן; אויסטרים עם רוטב אננס ושאלוטס; טארט טאטן כבד אווז וחבושים מהטאבון; רביולי של בשר סרטנים ועוד (58-250 שקלים למנה). להשלמת החוויה הלנה תציע לצד תפריט האוכל גם שמפניות ויינות נדירים הישר ממרתפה האישי. 
איפה: הלנה בנמל - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון 19:00-21:00 (הסבב כולל כוס שמפנייה לכל אורח) סבב שני 21:00- 23:00
כמה: משתנה לפי מנות

אדלינה
שוחרי הרומנטיקה מוזמנים לחגוג באדלינה שבקיבוץ כברי, עם תפריט טעימות זוגי שיכניס אתכם למוד שרינג איז קרינג. הארוחה תפתח במגוון מנות טאפאס שיזרמו למרכז השולחן, כמו קרפצ'יו בקר עם פרמז'ן וספרות בלסמי; סביצ'ה דג, קרם אבוקדו וסלסה פלפלים פיקנטית; וקבב שרימפס ודג עם תבשיל עגבניות וזיתי קלאמטה. בשלב השני תוזמנו לבחור עיקרית מהתפריט לכל סועד: קדרת צוואר טלה עם ירקות שורש, פריקי וגרגירי חומוס; פילה דג ים עם ניוקי אה-לה רומנה; שרימפס על פסטה שחורה ועוד. לסיום תיהנו ממוס פרליני לוז, פירות יער וקרם מסקרפונה.
איפה: אדלינה - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 500 שקלים לזוג

אווירה רומנטית ותפריט מסקרן. הלנה בנמל קיסריה
בועז לביא

מריפוסה קיסריה
גם מסעדת מריפוסה בקיסריה מספקת אפשרות רומנטית לבילוי מושקע באווירה יוקרתית. השפים יומי לוי, חביב משה ומאיר אלאלוף יצרו לכבוד הערב טעמים וצבעים שיככבו בתפריט ספיישל חד פעמי, לצד פינוקים אלכוהוליים שיוגשו לשולחנות לאורך הארוחה. בתפריט: מרק ערמונים ודבש, אגוזי לוז ושרימפס בקדאיף (64 שקלים); שקדי עגל עם קרם וישיסואז ופנצ'טה טלה מעושן (72 שקלים); ולברק בסגנון קאריבי עם קרם מנגו פיקנטי, קריספי רייס וסלטון עלים חריף (132 שקלים).
איפה: מריפוסה - לכל הפרטים
מתי: סיט ראשון 19:00-22:00, סיט של 22:00- סגירה
כמה: משתנה לפי מנות

מינה טומיי
ברשת מינה טומיי תוכלו לחגוג בשמחה ובאיזי, עם טעמים אסיאתים מוכרים ומנות כיפיות שמתאימות גם להרכב משפחתי. חוץ מהתפריט הרגיל שיוצע, מתכננים במקום מבחר מנות ספיישל שנשענות על המטבח הסיני, בהן ספרינג רול שרימפס עם פולי סויה מתקתקים ואבוקדו (42 שקלים); והר גאו עוף ופטריות עם קרם דאשי וכמהין (39 שקלים). לרשת סניפים בחיפה, קריית ביאליק ותל אביב.
איפה: מינה טומיי - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

איטליאנו דה לה קוסטה
במסעדה האיטלקית של חמודי עוקלה יארחו את הסועדים עם תפריט טעימות סגור בן 10 מנות, בשני סבבים לאורך הערב. הסועדים בסיט הראשון יקבלו כוס יין הבית וכוס בירה לכל אורח, והסועדים בסיט השני ייהנו מיין ובירה ללא הגבלה. את האנרגיות יתחזק דיג'יי שינגן מוזיקה עכשווית ונוסטלגית, שתעזור לכם לפזז בין המנות.  
איפה: איטליאנו דה לה קוסטה - לכל הפרטים
מתי: סבב ראשון החל מ-19:00, סבב שני החל מ-21:00
כמה: 320 שקלים לסועד בסבב הראשון, 389 שקלים לסועד בסבב השני

אסיאתי מגוון וידידותי. מינה טומיי
אפיק גבאי

ירושלים

המוציא
הירושלמית של אבי לוי מכינה לכם ערב אווירתי בסגנון טברנה יוונית-פינת מרקש. כוס קאווה תקבל את פניכם בכניסה ותכין את הקרקע לארוחה מרוקאית אסלית ושמחה: מבחר מאזטים של סלטים ולחם הבית, שלוש ראשונות לבחירה ושלוש עיקריות (לזוג סועדים). במנות: פסטייה של עוף, שקדים וזעפרן; פילה דג ברוטב אלג'יראי פיקנטי; מח עגל בפלפלים, לימונים וגרגירי חומוס ועוד. בנוסף לתפריט המיוחד, הסועדים מוזמנים להוסיף 30 שקלים ולקבל גם את אחת ממנות הדגל של המקום: לשון עגל וביצה עלומה; פרנה עם מוח מטוגן ואיולי; מופלטה אנטריקוט; או ספינג' כבד אווז.
איפה: המוציא - לכל הפרטים
מתי: סיט ראשון: 19:00-21:00, סיט שני 21:00 והלאה
כמה: 200 שקלים לסועד

דולפין ים
השחקנית הוותיקה בבירה מציינת את ערב הסילבסטר עם תפריט ספיישלים מיוחד שיוגש לצד התפריט הקבוע של המקום. חובבי דגים ופירות ים מוזמנים ליהנות עם מנות כמו ריזוטו סלמון או פירות ים (52 שקלים); שרימפס עטוף בחזה אווז מעושן בגריל (62 שקלים); ופלטת פירות ים זוגית שכוללת קלאמרי מטוגן, 8 שרימפסים ברוטב חריף-מתוק, חצאי סרטנים כחולים ברוטב חמאה ושום ועוד (272 שקלים לזוג וכל סועד נוסף 136 שקלים). אם אתם במוד בשרני יותר, תוכלו ליהנות גם מפלטת בשרים זוגית ובה שיפודי אנטריקוט, שתי צלעות טלה, קבב טלה, נקניקיות הבית ועוד מגוון סוגי בשרים.
איפה: דולפין ים - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: משתנה לפי מנות

אדום
השף אלרן בוזגלו ממסעדת אדום הוותיקה ירקח תפריט מסקרן שתיכנן במיוחד ללקוחות הסילבסטר. הדיל ייתן אפשרות לבחור עיקרית, ובמסגרת מחירה לקבל גם ראשונה לבחירתכם. סלט אצות וואקמה, ברוסקטת שקדי עגל או טורטליני סרטנים הן רק חלק מהמנות שיכולות לפתוח לכם את הארוחה, עד לשלב העיקריות בו תפגשו פילה בקר, רוטב פלפל ירוק ופירה (235 שקלים); טיבון עגל ברוטב יין אדום, חזה אווז מעושן ותפוחי אדמה (255 שקלים); פאייה של פירות ים מריזוטו שחור (218 שקלים) ועוד. תפריט קינוחים יוגש בנפרד.
איפה: אדום - לכל הפרטים
מתי: בשני סבבים
כמה: משתנה לפי מחיר המנה העיקרית

חגיגת דגים במסעדה הוותיקה בעיר. דולפין ים
איתן דור

בראסרי עין כרם
חוץ מתפריט שמפניות מעונב, השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם תרקח ספיישלים מושקעים מחומרי גלם חגיגיים ואקזוטיים - אוייסטר גילארדו (35 שקלים ליחידה); סקאלופ ובייקון עם קציפת תירס (68 שקלים); טורטליני לובסטר וחמאת מרווה (72 שקלים); וקוט דה בף 800 גרם (275 שקלים). הספיישלים מוצעים לצד התפריט הקבוע במינימום של 175 שקלים לסועד.
איפה: בראסרי עין כרם - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: מינימום לסועד - 175 שקלים

החצר
במסעדת החצר מציעים לכם לקבל את 2018 עם ארוחת טעימות מכובדת בת 10 מנות. אחרי שתרגיעו את הרעב עם פוקצ'ה חמה ומבחר של מאזטים, תקבלו לשולחן מגוון מנות, בהן טרטר טונה אדומה ואדממה עם קרם מנגו; פילה דניס על סלט קינואה; טרין כבדים ותמרים לצד סלקים עם תותים ובזיליקום; ועיקריות כדוגמת סטייק פילה, ריזוטו  פטריות, אנטריקוט עם פולנטה מתירס טרי ועוד מגוון מנות חגיגיות. לסיומת יגישו בחצר קינוח מילפיי פריך עם קרם וניל וקונפיטורת תותים.
איפה: החצר - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 260 שקלים לסועד

מדיטה
גם במדיטה הכשרה הולכים על קו מפונפן ומציעים לסועדים ארוחה מיוחדת שתוגש לאורך הערב באווירה חגיגית. תפריט הטעימות כולל בין היתר סביצ'ה טונה אדומה בליווי מנגו, אננס, קוקוס וציפוטלה מעושן; ריזוטו שקדי עגל; ספינג' עם כבד אווז ופלטת בשרים עם אנטריקוט וטבעות פילה בקר. 
איפה: מדיטה - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: 250 שקלים לסועד

ארוחת טעימות כשרה ומפוארת. טרין כבדים של מסעדת החצר
באדיבות המקום

ערבסק - מלון אמריקן קולוני
אירופה הקלאסית והמטבח הערבי האותנטי יפגשו לערב יוקרתי במיוחד במסעדת ערבסק שבמלון אמריקן קולוני. הערב יחל בארוחה מפוארת עם מנות מעונבות כמו קרפצ'יו תמנונים; שרימפס בגריל על פולנטה וחלמון שליו; וחזה טלה בציפוי פיסטוק עם כופתאות בשר וריבת תאנים. בתום הארוחה מובטחת מסיבת ריקודים שתכניס את הסועדים לשנה החדשה במוד הנכון.
איפה: אמריקן קולוני - לכל הפרטים
מתי: סיט אחד, החל מ-19:30
כמה: 820 שקלים לסועד

רופטופ
ארוחת טעימות בגבוה, על הגג הכי רומנטי בירושלים – התפריט הסגור של רופטופ במלון ממילא יתחיל במרק חרירה "ממילא סטייל"; אחריו יוגשו מגוון מנות בהן סשימי ילו-טייל וקונסומה עגבניות מעושן; כבד אווז צלוי וקינואה אדומה; עופיון בגריל פחמים; פילה בקר עם צ'ימיצ'ורי זעתר ועוד.
איפה: רופטופ במלון ממילא - לכל הפרטים
מתי: שלושה סבבים: 18:00, 20:30, 23:00
כמה: 450 שקלים לסועד

דרום

קנקון
היישר מהאקוואריום לצלחת – מסעדת קנקון באשדוד מכינה לסועדים משתה כיד המלך עם שפע של אוכל והפתעות. הארוחה כוללת לא פחות מארבע ראשונות לכל סועד, מנה עיקרית לבחירה, קינוח וכוס יין לשמח את הלב. בראשונות תמצאו קציצת סרטנים מצופה בפנקו עם סלט עגבניות פיקנטי; סביצ'ה לוקוס עם קרם אבוקדו; ובריוש כבד אווז בזיגוג פירות יער. בעיקריות תוכלו לבחור בין פילה לוקוס בקראסט מלח ים אטלנטי; אנטריקוט מיושן; ערימה של פירות ים ברוטב חמאה ושום ועוד.
איפה: קנקון - לכל הפרטים
מתי: החל מ-21:00
כמה: 500 שקלים לסועד

לה קוצ'ינה
על טיילת רויאל ביץ' תוכלו לקבל את  שנת 2018 עם תפריט א-לה קארט איטלקי שנבנה במיוחד לערב על ידי השף נתן פורטנוי. בין שלל המנות תמצאו סביצ'ה דג ים עם סלט עגבניות צבעוניות וגבינה כחולה; פילה מוסר על ריזוטו כרישה ופסטה שחורה עם פירות ים.
איפה: לה קוצ'ינה - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: מינימום לסועד – 280 שקלים

משתה חגיגי עם שפע של אוכל. מסעדת קנקון באשדוד
רונן מלחן

ראנץ' האוס
במסעדת הבשרים הכשרה יגישו תפריט ספיישל קרניבורי במיוחד, שיוגש לתוך הלילה במינימום לסועד. אווירת מסיבה ופינוקים אלכוהוליים יפציעו בין המנות הבאות: כבד אווז על תותים מקורמלים וצ'יפס לימוני; פילה בקר וכבד אווז ברוטב ערמונים עם פירה כמהין; צלעות טלה, צ'יפס בטטה, פירה כתום ורוטב יין ועוד.
איפה: ראנץ' האוס - לכל הפרטים
מתי: לאורך הערב
כמה: מינימום לסועד - 280 שקלים

*#