טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכל תוסס: שפים מבשלים מתכונים עם בירה

טרטר אינטיאס עם שומר ובירה בהירה, עוגת שוקולד עם גלידה ובירה כהה ותבשיל עוף וירקות בזיגוג בירה וסילאן - אם כבר כרס בירה, לפחות שתהיה מלאה במנות טעימות

תגובות

תבשיל עוף וירקות בזיגוג בירה וסילאן מתכון של אבי ביטון (אדורה)המרכיבים:2 כרעיים של עוף4 תפוחי אדמה קטנטנים חצויים ומבושלים 15 דקות במי מלח2 גזרים חתוכים לרצועות4 בצלי שאלוט קלופים וחתוכים לפלחים1 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לקוביות1 גבעול סלרי חתוך למקלות של חמישה ס"מצרור פטרוזליה ½ כוס בצל ירוק קצוץמלחפלפל שחור גרוס כוס בירה בהירה (מומלץ גולדסטאר)2 כפות סילאן4 כפות שמן זית אופן ההכנה: 1. במחבת כבדה מחממים את השמן וצורבים את העוף כשלוש דקות מכל צד. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.2. מוסיפים למחבת את בצלי השאלוט ומזהיבים קלות. מוסיפים את שאר הירקות, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים כחמש דקות. מוסיפים את הבירה והסילאן, מביאים לרתיחה ומוסיפים את העוף, הפטרוזיליה והבצל הירוק.3. מבשלים על להבה גבוהה עד לקבלת זיגוג. 4. מעבירים לצלחות הגשה וזורים מעט פטרוזיליה טרייה קצוצה.

מומלץ לנסות בסופי שבוע. תבשיל עוף וירקות בזיגוג בירה וסילאן (צילום: איתיאל ציון)

*#