אפרת אנזל: "לא יכולה להישאר אובייקטיבית"

אחרי שלוש שנים של עבודה, הצליחה אשת הקולינריה להוכיח שיש דבר כזה פיצה והמבורגר בריאים. עכשיו היא עולה עם תוכנית בישול חדשה, מכתיבה מגמות שיגיעו גם למסעדה הקרובה לביתכם ולא מוכנה למתוח ביקורת על הקולגות

יוליה ניקנקין, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יוליה ניקנקין, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ