${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שני שמח: מתכונים מתוקים לאמצע השבוע

טראפלס שוקולד ואספרסו מפנק או תותים מצופים בשוקולד ושברי פיסטוק. שני מתכונים מתוקים ופשוטים להכנה, שיעלו חיוך על כל פרצוף

תגובות

נכון, יום ראשון מאחורינו, אבל שביזות תחילת השבוע עדיין איתנו. למזלנו יש לנו את הפתרון המושלם: שני מתכונים מתוקים, יפהפיים ופשוטים להכנה, שאפשר להכין ממה שיש בבית. השף חיים סבג מקייטרינג מעשייה מכין תותים מצופים בשוקולד ושברי פיסטוק וטראפלס שוקולד ואספרסו מפנקים במיוחד, שיעלו חיוך על הפנים, גם ביום הכי קשה בשבוע. » הקינוחים הטובים בתל אביב» המנות המושחתות בתל אביב» טארט שוקולד של אורן בקרטראפלס שוקולד ואספרסו מצרכים (ל-50 יחידות):325 מ"ל חלב קוקוס600 גר' שוקולד מריר משובח (לפחות 60% מוצקי קקאו)1 כף פולי קפה טחונים או נס-קפהכ-100 גר' אבקת קקאו איכותיתתבנית בגודל 20*30

אופן ההכנה:1. מחממים בסיר את חלב קוקוס והקפה, ומביאים לרתיחה. 2. שופכים על השוקולד המריר, ממתינים דקה ומערבבים במטרפה, עד שנוצר קרם חלק. 3. שופכים את התערובת החלקה לתבנית המרופדת בנייר אפייה ומשטחים, ומניחים במקפיא לפחות לשעתיים. ברגע שמסת הטראפלס מתקשה, מחלצים מהתבנית, חותכים לריבועים בגודל הרצוי.4. את הטראפלס החתוכים מעבירים לכלי ובו אבקת קקאו איכותית. מערבבים עד ציפוי מלא, מעבירים לכלי איחסון אטום ושומרים במקפיא. מוציאים מספר דקות לפני ההגשה. משהו קטן וטוב. טראפלס (צילום: יח"צ)תותים מצופים בשוקולד ובשברי פיסטוקים מצרכים:400 גר' תותים יפים וטריים 200 גר' שוקולד מריר200 גר' שוקולד חלב200 גר' שוקולד לבן100 גר' פיסטוקים שבורים וטחוניםאופן ההכנה:1. ממיסים כל אחד מהשוקולדים בתורו על קערת ערבוב מנירוסטה, המונחת על סיר מים רותחים (באן מארי).2. כשהשוקולדים נמס, טובלים את התות בשוקולד ומעבירים לגילגול בצלחת עם פיסטוקים שבורים וטחונים. 3. מקררים על נייר אפייה במקרר למשך כשעה וחצי. מישהו יכול לסרב לזה? תות מצופה בשוקולד ופיסטוקים (צילום: עודד מרום)

*#