אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: מתנה לחג ממסעדת קוצ'ינה תמר

השפית תמר כהן צדק תלמד אתכם איך להכין ליקר רימונים אדום ומדהים כמתנה לחג או כפינוק עבור עצמכם 

תגובות

ראש השנה תיכף מגיע וכולם כבר טורחים, מתחילים לתכנן את אסטרטגיות הניקיונות והבישול או חושבים איזו מתנה יקנו למארחים. אפשרות אחרת היא להכין בעצמכם מתנה מרשימה וטעימה ברוח החג, כמו ליקר רימונים. השפית תמר כהן צדק ממסעדת קוצ'ינה תמר, מציעה לכם מתכון להכנה ביתית של ליקר רימונים אדום, מתקתק ומפתיע. הכנת הליקר פשוטה מאוד והוא דורש מנוחה של כשבוע, ככה שאם תתחילו עכשיו, תוכלו להגיע לערב החג עם בקבוק מהמם של ליקר תוצרת בית.» ראש השנה 2013 » ספרי בישול לקראת החג» מתונים לראש השנה"ליקר הרימונים מסמל בשבילי את חגי תשרי כמעט יותר מכל דבר אחר", אומרת כהן צדק. "הרימונים נמצאים בשיאם במהלך חודש ספטמבר ואני אוהבת במיוחד את הצבע המיוחד והעמוק שמתקבל לאחר שבוע שבו הליקר שהה בבקבוק. בעיני, זו דרך נהדרת לגוון את יין השולחן בארוחת החג ולהחליפו בליקר רימונים מרענן וצבעוני"."אוהבת את הצבע המיוחד והעמוק של הליקר". תמר כהן צדק (צילום: תומר אפלבאום)ליקר רימונים מצרכים: 500 מ"ל אלכוהול200 גרם סוכר (1 כוס)מיץ מ-10 רימוניםמיץ מלימון אחד100 מ"ל רכז רימונים

אופן ההכנה: 1. מחממים סיר וממיסים בו את הסוכר בכוס מים אחת. מצננים.2. מכניסים את כל הרכיבים לצנצנת, ואוטמים אותה.3. מניחים את הצנצנת במקום מוצל למשך שבוע אחד. 4. לאחר מנוחה של שבוע, מבקבקים את הליקר.

תביאו לאורחים. ליקר רימונים (צילום: בועז לביא)

*#