מתכונשף: ליקר רימונים

השפית תמר כהן צדק תלמד אתכם איך להכין ליקר רימונים אדום ומדהים כמתנה לחג או כפינוק עבור עצמכם 

עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עכבר העיר

ראש השנה תיכף מגיע וכולם כבר טורחים, מתחילים לתכנן את אסטרטגיות הניקיונות והבישול או חושבים איזו מתנה יקנו למארחים. אפשרות אחרת היא להכין בעצמכם מתנה מרשימה וטעימה ברוח החג, כמו ליקר רימונים. השפית תמר כהן צדק, מציעה לכם מתכון להכנה ביתית של ליקר רימונים אדום, מתקתק ומפתיע. הכנת הליקר פשוטה מאוד והוא דורש מנוחה של כשבוע, ככה שאם תתחילו עכשיו, תוכלו להגיע לערב החג עם בקבוק מהמם של ליקר תוצרת בית

ליקר הרימונים מסמל בשבילי את חגי תשרי כמעט יותר מכל דבר אחר", אומרת כהן צדק. "הרימונים נמצאים בשיאם במהלך חודש ספטמבר ואני אוהבת במיוחד את הצבע המיוחד והעמוק שמתקבל לאחר שבוע שבו הליקר שהה בבקבוק. בעיני, זו דרך נהדרת לגוון את יין השולחן בארוחת החג ולהחליפו בליקר רימונים מרענן וצבעוני".

ליקר רימונים

מרכיבים:

500 מ"ל אלכוהול
200 גרם סוכר (1 כוס)
מיץ מ-10 רימונים
מיץ מלימון אחד
100 מ"ל רכז רימונים

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר וממיסים בו את הסוכר בכוס מים אחת. מצננים.
2. מכניסים את כל הרכיבים לצנצנת, ואוטמים אותה.
3. מניחים את הצנצנת במקום מוצל למשך שבוע אחד.
4. לאחר מנוחה של שבוע, מבקבקים את הליקר.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ