האם מאיר אדוני פותח מסעדה כשרה בניו יורק?

לא מתעניין בפיין דיינינג ("אני מנסה לענג"), לא מפחד מתמחור גבוה ("גם אצל אייל שני הפיתות עולות 60 שקלים") וחולם על התפוח הגדול. מאיר אדוני פותח מסעדה כשרה נוספת, ומסביר למה שינה את שמו של הטרטר הפלסטיני. ויש גם ביקורת אוכל

יעל רייף, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יעל רייף, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ