טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מנות בפיתה ותפריטי קיץ: איפה אוכלים השבוע?

מנות בפיתה אצל האחים, דו קיום בצלחת בביסטרו 60 ביפו, מנות קיץ בשה קורין, תפריטים חדשים במסעדת קלואליס ובאיטלקיה בתחנה ועוד

תגובות

אפשרויות קולינריות רבות מוצעות לכם בשבוע הקרוב: תחרות אשכול הזהב במלון דן פנורמה תל אביב, יום הולדת לזוזוברה, הדס פרנקל מתארחת בברטי, תפריטים חדשים במסעדות קלואליס ואיטלקיה בתחנה, מנות קיץ בביסטרו שה קורין, ביסטרו 60 ביפו מקרב לבבות עם מנות "דו קיום בצלחת" ולסיום, מסעדת האחים מגישה מנות ב/עם פיתות. 10 שנים לתחרות אשכול הזהב

מסעדת איטלקיה בתחנה שבמתחם התחנה בנווה צדק מתחדשת בתפריט חדש וקיצי. השף אמיר מרקוביץ יצר תפריט המשלב מנות דגים נאים, ירקות צלויים, סלטים רעננים, ירקות ירוקים ופירות ים טריים. בתפריט: טרטר סלמון - קוביות סלמון טרי בתיבול עדין של מיץ לימון, שמן זית, פלפל אדום , כוסברה, בצל ירוק ובצל סגול (40 שקלים); תמנון סיציליאני - תמנון ים תיכוני, ארטישוק יהודי ופטריות יער מעורבבים על הגריל עם שמן זית ועשבי תיבול (54 שקלים); ניוקי ירוק - ניוקי תפוחי אדמה, אפונה, פרחי ברוקולי ואספרגוס ברוטב קרם תרד, עשבי תיבול וגבינת פרמז'נו (75 שקלים); שערות נפטון - ספגטי מוקפץ עם בייבי קלמארי, שום, שמן זית ועשבי תיבול (84 שקלים) ומנות נוספות. היכן: איטלקיה בתחנה - מתחם התחנה, תל אביבקיצי במיוחד. טרטר של איטלקיה בתחנה (צילום: דניאל לילה)דו קיום בביסטרו 60

ביסטרו 60 היפואית משיקה תפריט חדש של דו קיום בצלחת עם מנות מסורתיות לצד מנות ביסטרו מערביות. בין מנות הפתיחה (16-33 שקלים) יוגשו: חציל בלאדי קלוי, חובז (לחם מסורתי עם מטבחים), אמבוטה (כרובית), מלפוף (כרוב ממולא), קובה, ספיחה (לחמניות ממולאות בבשר), וסיאדייא (הגרסה היפואית לפאייה פירות ים). בעיקריות (45-92 שקלים) תוכלו למצוא: מנות גריל הכוללות קבב יפואי, מעורב יפואי, אנטריקוט ועוד; מנות מהמטבח של אמא (45-55 שקלים) כגון מגלובה, מחאשי (ממולאים), סינייה, עראיס, וטביח; מנות מהים (75- 129 שקלים) כגון דגי יפו, שרימפס וקלמארי, ופלטת פירות ים זוגית. בנוסף, תציע המסעדה גם קטגוריית מנות ביסטרו כמו קרפצ'יו בקר, המבורגר בקר טחון טרי במקום, ופסטת פירות ים טריים עשירה. לקינוח יוגשו ("חלוואן") קלאסיקות בטוויסט של ביסטרו 60 וביניהם עוגת גבינה, מלבי, וכנאפה. היכן: ביסטרו 60 - שערי ניקנור 25, יפו

שף ויקטור גלוגר משיק תפריט חדש במסעדת קלואליס. בין המנות החדשות תוכלו למצוא: סלט טראוט סלמון נורווגי בעישון בייתי, עלים ירוקים, תמרים, צנוניות ואגוזי קשיו בויניגרט פסיפלורה (68 שקלים); קרפצ'יו SEA BASS עם זרעי עגבניות ,מחית פלפל צ'ילי "אספלט", מלח אטלנטי ושמן גזר (74 שקלים); ברזאולה פילה בקר עם שמן כמהין ומוצרלה רכה (70 שקלים); קלמארי סגול על הפלנצ'ה עם בצל, גרגרי חומוס, שמן זית, שום וצ'ילי (137 שקלים); פאייה "סמואל פראה" - פאייה בניחוח זעפרן ספרדי עם לובסטר, קוקי סאן ז'אק, שרימפס, קלמארי סגול ומולים (בעונה) - ניתן להזמין לזוג/ שלישיה /רביעייה (295 שקלים לסועד); צלעות טלה בצלייה איטית עם רוטב ציר, פירה וריבת "חושחש" (168 שקלים); ויוה ארגנטינה - אלפחורס ביתי, אורז בחלב וגלידת ריבת חלב (48 שקלים); לה דולצ'ה ויטה - עוגת מוס שוקולד 70% וג'אנדויה עשירה, כוסית מוס שוקולד לבן וקוביות ג'לי קסיס וג'לי פסיפלורה (56 שקלים); קינוח ללא סוכר ועוד.היכן: קלואליס - אבא הלל 16, רמת גןהכל חדש. סלט טראוט סלמון (צילום: בועז לביא)

*#