הופעות וטאפאסים: המלצות טעימות לסופ"ש

הופעה חיה בקפה רונה, ערב מיוחד עם אורי שוחט בג'אפה בר, אוכל בריא בגבעתיים, חגיגת שלוש שנים למסעדת אדמה, טאפאסים בצהרים ועוד

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טלי קושניר, עכבר העיר

החג האחרון מאחורינו, ומעכשיו אנחנו חוזרים לשגרה. בסוף השבוע הקרוב תוכלו ליהנות ממגוון אטרקציות קולינריות ותרבותיות: הופעה חיה בקפה רונה ברמת אביב, ערב מיוחד עם אורי שוחט בג'אפה בר ביפו, כנס "אוכלים בריא 2012" יוצא לדרך בגבעתיים, חגיגת שלוש שנים למסעדת אדמה בזכרון יעקב, תפריט טאפאסים לצהרי שישי במסעדת אוונגרד וחגיגת למונצ'לו בתל אביב.ערבי קיץ בג'אפה בר

ה שבמתחם פותח את עונת הקיץ ומארח דיג'יים מובילים לצד מיצגי אומנות שונים, וערבי קונספט מיוחדים. מיד ערב עתקיימו הופעות מיוחדות בבר, והערב, יום חמישי, 31.5, יתארח די ג'יי אורי שוחט, שיופיע עם סט היפ-הופ בערב H*A*M.היכן: - סמטת זכוכית 1, יפומתי: יום חמישי, 31.5,  22:30ירים את הג'אפה בר. אורי שוחט (צילום: טלי שני)הופעות בקפה רונה ממשיך במסורת ההופעות החיות. ביום חמישי, 31.5, יעלו לבמה שתי גיטריסטיות יוצרות, הילי בוימל וטליה ברנדמן, לערב אינטימי שכולו יצירות בלוז ומלודיות רוק מקוריות ,לקראת אלבום ראשון. ההופעה תחל בשעה 20:30. מינימום הזמנה - 30 שקלים לסועד. מומלץ להזמין מקומות מראש. היכן: - טאוגר 30, רמת אביבמתי: יום חמישי, 31.5, 20:30מחיר: מינימום הזמנה - 30 שקלים

אוכלים בריא בגבעתיים ב יתקיים בין התאריכים 31.5-1.6, ביום חמישי בין השעות 18:00-23:00, וביום שישי בין השעות 8:30-16:00. הכנס עוסק בתזונה ובישול בריא, ונחשב לגדול בארץ עבור הקהל הרחב בו משתתפים אלפי מבקרים מדי שנה. בתוכנית מבחר הרצאות של מומחים לתזונה, דוכני מזון בריא, סדנאות בישול בריא ועוד. מבין אירועי יום חמישי: תזונתם של האנשים הבריאים בעולם בהנחיית אופיר פוגל וסדנת בישול: מזונות אנטי דלקתיים, בהנחיית וד"ר יוסי שבח. מבין אירועי יום שישי: שינוי, ריפוי ושחרור מאכילה רגשית, בהנחיית ד"ר דינה אייזן וסדנת בישול: כל גוף והבישול שלו לפי האיורוודה (רפואה הודית), בהנחיית ערן מגון ודנית אליאב. לתוכנית המלאה - .היכן:  - רמז 40, גבעתייםמתי: יום חמישי, 31.5משעה 18:00, יום שישי, 1.6,משעה 08:30אוכלים בריא. ירקות (אילוסטרציה: dreamstime)שלוש שנים למסעדת אדמה

לרגל חגיגות שלוש שנים למסעדה, יציינו במסעדת  את יום ההולדת במשך שלושה שבועות של חגיגת מנות חלביות.  במהלך השבועיים הקרובים, על כל מנה מהתפריט החלבי, תקבלו מנה נוספת במתנה. מבין המנות בתפריט ניתן למצוא: ניוקי מרטיני נענע ואספרגוס (56 שקלים); קנלוני במילוי פטריות וגבינת עיזים מוקרם עם פרמזן ועגבניות (66 שקלים); קרפצ'יו סינטה עם גבינת דנהבלו סלט שורשים, פרמז'ן ושמן זית (44 שקלים); ריזוטו ברולה זעפרן וגזר חלוט מכוסה בטוויל פרמזן (52 שקלים) ועוד.היכן:  - מעלה הראשונים 8, זכרון יעקבמתי: המבצע תקף לשבועיים הקרובים, עד לתאריך 14.6אחריה תקבלו עוד אחת. מנה חלבית באדמה (צילום: דגנית אזולאי) צהרי שישי עם טאפאסים באוונגרד

חגיגת לימונצ'לו ביתית

אורי מור ורני לוריא מכינים למונצ'לו ביתי במשך שנים. כעת, הם פותחים את האירוע לקהל הרחב ומזמינים את כולם ללמוד ולקחת חלק בהכנת לימונצ'לו. כל חומרי הגלם יסופקו במקום. מי שלא ירצה לקחת חלק בהכנה יוכל לקחת חלק בטעימות. מספר המקומות מוגבל ויש להרשם מראש בטלפון 052-2249666.היכן: רחוב פינסקר תל אביב, כתובת מדויקת תימסר בטלפון.  מתי: יום שישי, 1.6, החל מהשעה 17:00. מחיר: 20 שקלים למשתתף.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ