מדע בצלחת, מנות ירושלמיות: המלצות טעימות לסופ"ש

חודש ההמבורגרים הבינלאומי בלופט, חגיגת יום ירושלים במסעדת פרידה קאלו, מדע בצלחת בסטודיו פיינקוק, סודות האוכל הבריא עם מיקה שרון ועינת מזור בקניון שרונים ומפגש פסגה בין צחי בוקששתר, דוחול ספאדי וליאון אלקלעי

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טלי קושניר, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ