טעם העיר 2012: מתכון לרוטב שמנת בטטה של פסטה מיה

המסעדות והשפים מתכוננים לטעם העיר 2012, משתפים בחוויות ובציפיות, אבל חשוב מזה: משתפים במתכונים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

» טעם העיר - לכל המסעדות, המנות והפרטים

תומר וויסהוף, מה תציע פסטה מיה בטעם העיר 2012?"פסטה מיה תציע השנה כבכל שנה פסטה טריה טריה, רביולי ממולא בגבינות וניוקי תפוחי אדמה במגוון רטבים קלאסיים ומנצחים שלנו."מדוע בחרתם להשתתף בטעם העיר 2012?"חשוב לנו לתת לקהל לטעום על קצה המזלג מהטעמים והריחות של המטבח הדרום איטלקי, ולהכיר בחשיבות של חומרי גלם איכותיים."מה תטעם בטעם העיר?"רביולי גבינות עגבניות פלפלים פיקנטי של פסטה מיה".מכירים בחשיבות חומרי גלם איכותיים. פסטה מיה (צילום: אילן לוי)רוטב שמנת בטטה (מתכון ל- 12 מנות פסטה) מצרכים:50 גרם חמאה מלוחה1 כפית מלח¼ כפית פלפל שחור¼ כפית אגוז מוסקט מגורר1 ק"ג בטטה קלופה וחתוכה לקוביות של 1 ס"מ1 ליטר שמנת מתוקה

אופן ההכנה:1. ממיסים חמאה בסיר גדול, מוסיפים אגוז מוסקט ואת קוביות בטטה ומערבבים היטב. 2. מטגנים תוך כדי ערבוב מזדמן עד שהבטטה מתחילה קצת להתפרק. 3. מוסיפים את המלח והפלפל ואת השמנת המתוקה.4. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מידי פעם.5. כשהרוטב רותח, מנמיכים אש ומבשלים כ- 30 דקות. (לא לשכוח לערבב מידי פעם)6. טועמים ומתקנים תיבול.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ