${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בריאות בקיטשן מרקט ואוכל הודי בתל אביב: איפה אוכלים השבוע?

סדנאות בישול בקיטשן מרקט, פסטיבל אוכל הודי בתל אביב, מנות חדשות במוזס, תפריטי קיץ בקאסה נובה, ל"ג בעומר בבית בנמל, בבר יין ובמסעדת SALT וננה בר מארח שפים מחוץ לעיר

תגובות

עם התחממות מזג האוויר, מסעדת קאסה נובה שביפו מציגה עסקיות צהרים חדשות המוגשות במסעדה ועל הדק הצופה לים ולגלים. לבחירתכם שני מסלולי עסקיות, האחד של "פיקאוס" (79 שקלים), המורכבת ממנות נשנוש קטנות, והשניה עסקית מסורתית המורכבת ממנה ראשונה, עקרית בתוספת לחמניות הגבינה של המסעדה (89 שקלים). העסקיות מוגשות עם שתייה קלה/חמה או כוס יין/בירה (תוספת 10 שקלים).

מזג האוויר החמים בא לידי ביטוי בתפריט הקיץ החדש של בר יין. שף הדס פרנקל יצרה תפריט חדש עם טעמים מרעננים וטריים של: דגים נאים, טרטר בקר, יוגורט, כוסברה, חריף ולימון. בתפריט תוכלו למצוא: סביצ'ה דג ים עם אננס, בצל ירוק, יוגורט נענע, בזיליקום ושעועית ירוקה; סשימי טונה אדומה עם פול ירוק טרי (58 שקלים); טרטר שייטל קצוץ ביד עם במיה קטנה צרובה על הפלנצ'ה, תערובת אגוזים חריפה והרבה ירוקים (58 שקלים); ברוסקטת עגבניות טריות, צרובות, אפויות ומיובשות, עם גבינת טולום והרבה שמן זית (42 שקלים) ומנות נוספות.היכן: בר יין - נחלת בנימין 36, תל אביבקיץ בבר יין. סביצ'ה דג עם אננס (צילום: בועז לביא)

תפריט קיץ ב- SALT

גם במסעדת SALT מתכוננים לקיץ עם תפריט קליל ומרענן של השף צדוק לביא. בין המנות אפשר למצוא  מזאטים כמו בואיקוס - עוגיות קשקבל מלוחות בליווי ציזיקי (22 שקלים); לבבות ארטישוק צרובים בגריל במרינדת לימון וצ'ילי (24 שקלים); סלט אבטיח עם גבינה בולגרית, ופלפל שושקה צלוי במילוי גבינות ועשבי תיבול עם נגיעות בסלמי מצומצם (24 שקלים); מנות ראשונות כמו סלט עגבניות וגבינת סנט מור (44 שקלים); קלמרי סגול טרי ברוטב יוגורט, תרד וגרגירי חומוס (48 שקלים) ועוד. ובעיקריות ניתן למצוא מנות כמו ניוקי השף -ארטישוק, אספרגוס, עגבניות שרי וארוגולה בחמאה וציר ירקות (48/78 שקלים);  פיש אנד צ'יפס בליווי שלושה מטבלים(40/67 שקלים); עופיון שלם בתנור עם מג'דרה שקדים וחמוציות, ברוטב משמש (60/88 שקלים) ומנות נוספות. בנוסף, מסעדת SALT מגישה תפריט עסקי בימים ראשון-חמישי, בין השעות 12:30-16:00. העסקית כוללת גזוז, מנה עיקרית, שני מזאטים או מנה ראשונה במחיר המנה העיקרית.היכן: SALT - הירקון 136, פינת גורדון, תל אביבמתי: עסקית בימים ראשון-חמישי, 12:30-16:00מרגישים את הקיץ. סינטה כבושה ב-SALT (צילום: דניאל לילה)

אליפות הבריסטה (מוזג קפה המתמחה בהכנת משקאות קפה במכונת אספרסו מקצועית) הישראלית תתקיים זו השנה השנייה בישראל, בימים ראשון ושני, 6-7.5 במלון הרודס תל אביב. התחרות נערכת בחסות תנובה. המנצח בגמר יזכה לייצג את ישראל באליפות הבריסטה העולמית שתתקיים השנה בחודש יוני בוינה אוסטריה.  באליפות ישתתפו שישה מתמודדים אשר יתבקשו להכין ארבעה ספלי אספרסו, ארבעה ספלי קפוצ'ינו וארבע כוסות משקה מקורי על בסיס קפה פרי דמיונם, וכל זאת תוך 15 דקות בלבד. כל שלבי התחרות פתוחים לקהל הרחב. היכן: מלון הרודס תל אביבמתי: ימים א'-ב', 6-7.5, החל מהשעה 11:00מי יהיה אלוף הבריסטה? (צילום: עודד קליין)

*#