אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טעם העיר 2012: מתכון להמבורגר אנגוס של אגאדיר

המסעדות והשפים מתכוננים לטעם העיר 2012, משתפים בחוויות ובציפיות, אבל חשוב מזה: משתפים במתכונים

תגובות

טעם העיר 2012 - כל הפרטיםמה הטעם שלכם? למשחק הפייסבוק של טעם העיר - לחצו כאןאיתן טרבלוס, מה תציע מסעדת אגאדיר בטעם העיר?"המבורגר ג'וניור של אגאדיר והמבורגר אנגוס, שניהם עשויים מבשר בקר טרי בלחמנייה ביתית עם חסה, מלפפון חמוץ, עגבנייה ובצל, צ'יפס קטן והמבורגר ג'וניור עם צ'יפס". למה בחרת להשתתף בטעם העיר? "הצגנו על הבמה הזו לפני מספר שנים בחיפה והיה כיף גדול להיחשף לקהל הצפוני. מעבר לזה, אנחנו פשוט מאד אוהבים את הדינמיקה והאווירה הנהדרת. בסופו של דבר זו עבודת צוות מהסוג המהנה ויציאה מהשגרה".מה לדעתך המנה שהקהל הכי יאהב מתוך מה שתבשל באירוע?"המבורגר ג'וניור אגאדיר, כמובן. קלאסיקה של 15 שנים".מה נשתנה במפה הקולינרית מאז טעם העיר הראשון לפני עשור?"עשינו כברת דרך ארוכה. הדבר הנכון בעיני הוא להתאים את עצמך לשינויים בענף ועדיין להישאר נאמן לעצמך ולאיכות. לא בכדי אנו נתפסים כאחת ממסעדות הבשר האיכותיות והטובות בארץ והצלחנו לשמר את הסניפים באותה אותנטיות ביתית, חוויתית ואיכותית. גם בקז'ואל דיינינג, אנו לאורך השנים מקפידים מאוד על חומרי גלם מצוינים וטריים ובכדי לתת לסועד את הטוב ביותר ועדיין נגישים "לכל כיס". מה המנה הראשונה שתלך לאכול בטעם העיר?"את הכנפיים של חיים כהן. וגם את ההמבורגר כמובן".קלאסיקה. המבורגר ג’וניור בתוספת צ’יפס של אגאדיר (צילום: דין אהרוני)

המבורגר אנגוס מצרכים: 10 ק"ג נתחי בקר אנגוס טחונים (להשיג בקצביות מובחרות)15 גרם מלח15 גרם פלפל שחור טחון

אופן ההכנה: 1. לערבב היטב עד קבלת עיסה אחידה2. להכין קציצות ולצרוב על פלנצ'ה, מחבת טפלון או גריל.3. להגיש בלחמניה טריה עם חסה, מלפפון חמוץ, עגבניה ובצל, מומלץ עם צ'יפס.

*#