טעם העיר: מתכון להמבורגר אנגוס של אגאדיר

המסעדות והשפים מתכוננים לטעם העיר, משתפים בחוויות ובציפיות, אבל חשוב מזה: משתפים במתכונים

דנה מלמד, עכבר העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דנה מלמד, עכבר העיר

"המבורגר ג'וניור של אגאדיר והמבורגר אנגוס, שניהם עשויים מבשר בקר טרי", אומר איתן טרבלוס, "הם מוגשים בלחמנייה ביתית עם חסה, מלפפון חמוץ, עגבנייה ובצל, צ'יפס קטן והמבורגר ג'וניור עם צ'יפס". 

מה נשתנה במפה הקולינרית מאז טעם העיר הראשון לפני עשור?

"עשינו כברת דרך ארוכה. הדבר הנכון בעיני הוא להתאים את עצמך לשינויים בענף ועדיין להישאר נאמן לעצמך ולאיכות. לא בכדי אנו נתפסים כאחת ממסעדות הבשר האיכותיות והטובות בארץ והצלחנו לשמר את הסניפים באותה אותנטיות ביתית, חוויתית ואיכותית. גם בקז'ואל דיינינג, אנו לאורך השנים מקפידים מאוד על חומרי גלם מצוינים וטריים ובכדי לתת לסועד את הטוב ביותר ועדיין נגישים "לכל כיס". 

המבורגר אנגוס

מצרכים:

10 ק"ג נתחי בקר אנגוס טחונים (להשיג בקצביות מובחרות)
15 גרם מלח
15 גרם פלפל שחור טחון

אופן ההכנה:

1. לערבב היטב עד קבלת עיסה אחידה

2. להכין קציצות ולצרוב על פלנצ'ה, מחבת טפלון או גריל.

3. להגיש בלחמניה טריה עם חסה, מלפפון חמוץ, עגבניה ובצל, מומלץ עם צ'יפס.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ