מתכונשף: נאם טוק של מסעדת 44

מתכון של אסנת הופמן לסלט בשר תאילנדי של מסעדת 44

עכבר העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עכבר העיר

אסנת הופמן החלה את דרכה המקצועית במטבח לאחר השירות הצבאי, כשעבדה במסעדה של ארז קומרובסקי בהרצליה פיתוח. בתחילת שנות האלפיים נסעה לניו יורק ולמדה בבית הספר לבישול צרפתי FCI. לאחר סיום הלימודים עבדה בביסטרו צרפתי קטן בווסט ווילג'. עם חזרתה ארצה, עבדה במסעדת רפאל של רפי כהן, עד שהגיעה אל מסעדת ג'וז ולוז, איתה היא כל כך מזוהה. אחרי שלוש שנים עזבה ופתחה את מסעדת 44, המציעה תפריט משולב מהמטבח האסייאתי והאיטלקי.» מסעדת 44 - לשעות פעילות ולכל הפרטים» מתכוני שף - לכל המתכונים» מתכונשף: לחמניה ממולאת של the bun» מתכונשף: פנזנלה ארטישוק של מסעדת פרונטו» מתכונשף: כנאפה של חיים כהן אסיה פינת איטליה. מסעדת 44 (צילום: דניאל צ'צ'יק)נאם טוק - סלט בשר תאילנדי

מצרכים: לרוטב:צרור כוסברה1/2 שורש ג'ינג'ר קלוף2 יחידות בצל שאלוט קלוף1  צ'ילי ירוק ללא הזרעים1/3 כוס פיש סוס איכותי1/3 כוס מיץ לימון4 כפות אבקת סוכר או סוכר דקליםלסלט:כפית פלפל שאטה יבש גרוס דק מאוד2 כפות בוטנים קלויים קצוציםכוס כרוב לבן קצוץ דק מאודכוס נבטים חופן עלי נענע1/2 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות2-3 עליי בזיליקום150 גרם סינטה צרובה למדיום רייר, בטמפרטורת החדר ופרוסה דקאופן ההכנה: 1. במכתש ועליי מרסקים היטב למחית אחידה את הכוסברה, הג'ינג'ר, בצלי השאלוט והצ'ילי. את המחית מערבבים עם הפיש סוס, מיץ הלימון ואבקת הסוכר (או סוכר הדקלים).2. מערבבים את כל החומרים לסלט.3. מערבבים את כל המרכיבים יחד עם הרוטב. הסלט צריך להיות חריף חמוץ מתוק ומלוח באותה המידה.נאם טוק - סלט בשר תאילנדי  - לגרסת הדפסהבשר ושאר ירקות. סלט נום - טאק (צילום: אורית פניני)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ