עכבר העיר

אמיר מרקוביץ, הוא השף והבעלים של מסעדת איטלקיה בתחנה, המתמחה במאכלים מדרום איטליה, בדגש על דגים ופירות ים. "השאיפה שלי היא להמשיך ולעשות את מה שאני עושה היום על הצד הטוב ביותר, להמשיך להתפתח ולהפתיע", מספר מרקוביץ

כדורי ארנצ'יני עם זיתי קלמטה

מרכיבים:

2 כוסות אורז עגול מסוג ריזוטו
3 כוסות מים
מלח ופלפל
חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים
400 גרם גבינת מוצרלה
2 ביצים
פירורי לחם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מבשלים את אורז עד שהוא מוכן, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
2. שוטחים את האורז על מגש שטוח ומקררים לטמפרטורת חדר.
3. מערבבים היטב את האורז עם הזיתים המגולענים ועם גבינת המוצרלה.
4. יוצרים כדורים קטנים של כ- 5 ס"מ.
5. טורפים את הביצים. טובלים את הכדורים בביצים ולאחר מכן בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.*ניתן להגיש לבד או על מצע של רוטב עגבניות משובח.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ