מתכונשף: כדורי ארנצ'יני של מסעדת איטלקיה בתחנה

הישר מאיטליה וממסעדת איטלקיה בתחנה: מתכון של אמיר מרקוביץ' לכדורי ארנצ'יני עם זיתי קלמטה

עכבר העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עכבר העיר

אמיר מרקוביץ, הוא השף והבעלים של מסעדת איטלקיה בתחנה, המתמחה במאכלים מדרום איטליה, בדגש על דגים ופירות ים. "השאיפה שלי היא להמשיך ולעשות את מה שאני עושה היום על הצד הטוב ביותר, להמשיך להתפתח ולהפתיע", מספר מרקוביץ.» איטלקיה בתחנה - לשעות פעילות ולכל הפרטים» מתכוני שף - למתכונים נוספים» מתכונשף: מח'אמר של חג' כחיל» מתכונשף: טארט תות של דלאל הקונדיטוריה» מתכונשף: פנקייק שוקולד לבן ואספרסו של בנדיקטמאוהב במקצוע. השף אמיר מרקוביץ  (צילום: דניאל לילה)כדורי ארנצ'יני עם זיתי קלמטה

מצרכים:2 כוסות אורז עגול מסוג ריזוטו3 כוסות מיםמלח ופלפלחצי כוס זיתי קלמטה מגולענים400 גרם גבינת מוצרלה2 ביציםפירורי לחםשמן לטיגון אופן ההכנה: 1. מבשלים את אורז עד שהוא מוכן, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.2. שוטחים את האורז על מגש שטוח ומקררים לטמפרטורת חדר.3. מערבבים היטב את האורז עם הזיתים המגולענים ועם גבינת המוצרלה.4. יוצרים כדורים קטנים של כ- 5 ס"מ.5. טורפים את הביצים. טובלים את הכדורים בביצים ולאחר מכן בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.*ניתן להגיש לבד או על מצע של רוטב עגבניות משובח.כדורי ארנצ'יני עם זיתי קלמטה - לגרסת הדפסהצ'או. ארנצ'יני עם זיתי קלמטה (צילום: דניאל לילה)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ