טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בשרים בכנות, אלכוהול בהוד השרון: המלצות טעימות לסופ"ש

שפים מתארחים באוונגרד, מסיבת רחוב במעדניית אייזן ברמת ישי, תפריט חדש וקבלת שבת בג'אפו, תחרות מאסטר שף בקוצ'ינה בר, חגיגות סיינט פטריק'ס דיי במסעדת בויה - ועוד

תגובות

מסעדת קוצ'ינה בר שבזכרון יעקב, חוגגת יום הולדת 15 ומשיקה תפריט חדש בערב מיוחד שיתקיים ביום חמישי, 15.3. במסגרת ערב ההשקה תיערך במסעדה תחרות מאסטר שף. למשתתפים יוגשו מגוון מנות מהתפריט החדש. בין המשתתפים שינחשו נכונה את מרכיבי המנות יוגרלו פרסים שונים כגון: ארוחת שף פרטית וחבילת נופש יוקרתית לאיטליה. יש להרשם מראש. היכן: קוצ'ינה בר - המייסדים 16, זכרון יעקבמתי: יום חמישי, 15.3אתם יכולים לנחש את המרכיבים? נתח בשר של קוצ'ינה בר (צילום: בועז לביא)

הפנינג בשרים בחנות פרה פרה

סיינט פטריק'ס דיי במסעדת בויה מסעדת בויה חוגגת את סיינט פטריק'ס דיי בערב טבול בוויסקי אל מול הגלים. ביום שבת, 17.3 יתקיים במסעדת ערב עם מנות ספיישל כמיטב המסורת האירית: מרק צ'אודר של פירות ים טריים טריים הישר מהים התיכון; כתף טלה בבירות גינס עם ירקות שורש חורפיים; שפרד פאי מסורתי, קינוחי אירייש קרים משובחים ועוד.היכן: בויה - התערוכה 3, נמל תל אביבמתי: יום שבת, 17.3, החל מהשעה 19:00מחיר: מנות הספיישל יימכרו במחירים 58-120 שקליםלחגוג כמו אירים. כתף טלה עם ירקות שורש (צילום: רועי גולן)

*#