בשרים בכנות, אלכוהול בהוד השרון: המלצות טעימות לסופ"ש

שפים מתארחים באוונגרד, מסיבת רחוב במעדניית אייזן ברמת ישי, תפריט חדש וקבלת שבת בג'אפו, תחרות מאסטר שף בקוצ'ינה בר, חגיגות סיינט פטריק'ס דיי במסעדת בויה - ועוד

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
טלי קושניר, עכבר העיר

סוף השבוע הקרוב מלא בארטרקציות קולינריות שיעשו לכם נעים בבטן. בתפריט: תחרות מאסטר שף במסעדת קוצ'ינה בר שבזכרון יעקב, הפנינג בשרים מסורתי בחנות פרה פרה שבצומת כנות, בראנץ' מפנק בשה קורין, קבלת שבת ומנות חדשות בג'אפו היפואית, יוסי שטרית (קיטשן מרקט) מכין המבורגרים באוונגרד, מסיבת רחוב עם המון בשרים ויין במעדניית אייזן ברמת ישי, סדנת שוקולד ויינות ביקב ברבדו כרמי יוסף, מכירת אלכוהול ויינות מיוחדת בהוד השרון, מנות חדשות במסעדת קסטנה וחגיגות סיינט פטריק'ס דיי במסעדת בויה בנמל תל אביב. מאסטר שף בקוצ'ינה בר

מסעדת קוצ'ינה בר שבזכרון יעקב, חוגגת יום הולדת 15 ומשיקה תפריט חדש בערב מיוחד שיתקיים ביום חמישי, 15.3. במסגרת ערב ההשקה תיערך במסעדה תחרות מאסטר שף. למשתתפים יוגשו מגוון מנות מהתפריט החדש. בין המשתתפים שינחשו נכונה את מרכיבי המנות יוגרלו פרסים שונים כגון: ארוחת שף פרטית וחבילת נופש יוקרתית לאיטליה. יש להרשם מראש. היכן: קוצ'ינה בר - המייסדים 16, זכרון יעקבמתי: יום חמישי, 15.3אתם יכולים לנחש את המרכיבים? נתח בשר של קוצ'ינה בר (צילום: בועז לביא)

הפנינג בשרים בחנות פרה פרה

במסגרת אירועי פסטיבל אוכל כפרי במטה יהודה, יתקיים אירוע הבשרים המסורתי של פרה פרה, ביום שישי, 16.3, בין השעות 09:00-14:00. במסגרת האירוע, יוצגו מוצרים ובשרים הנמכרים בחנות, ייערכו טעימות, החנות תציע מבצעים על מוצרי בישול, בחצר ייערך גריל דרום אמריקאי גדול ואוכל מוכן מהפוייקה יימכר למבקרים. לפרטים נוספים: 1-700-500170.היכן: פרה פרה - רחוב ירוק 6, צומת כנותמתי: יום שישי, 16.3, בין השעות 09:00-14:00ככה זה נראה בפעמים קודמות. הפנינג בשרים בפרה פרה (צילום: יואב סייבר סיטי)גראז' סייל של יינות ואלכוהול צרפת ישראל, יבואנית מותגי היין והאלכוהול, תקיים אירוע גראז' סייל משודרג של מכירת יינות ממגוון יקבים, חלקם נדירים, במחירים מיוחדים. במסגרת האירוע יוצעו למכירה יינות בעלי פגמים חיצוניים בלבד: בקבוקים בעלי תוויות קרועות, תוויות מוכתמות שאינם מתאימים למכירה בחנויות היין או במסעדות. בנוסף, באופן חד פעמי, תתקיים מכירה מיוחדת גם על מותגי וויסקי שונים ביניהם פיימוס גראוס מאלט 18 שנה, גלן מורנג'י מדירה פיניש, גלן מורנג'י סוטרן פיניש ועוד. בין הבקבוקים שיימכרו: מאסי קמפפיורין, בצירים נדירים כמו 1995 ו-1997, במחיר  149-159 שקלים; ברינג'ר זינפנדל קליר לייק, נאפה ואלי במחיר 69 שקלים; רוזמונט טרדישיונל, יין בסגנון בורדו (מהיקב האוסטרלי רוזמונט)במחיר 99 שקלים ועוד. לפרטים נוספים: 09-7411774.היכן: מחסני צרפת ישראל - היובלים 30 א.ת נווה נאמן הוד השרון מתי: יום שישי, 16.3, בין השעות 10:00-14:00מותגים במחירים מוזלים. בקבוקי יין (אילוסטרציה: פוטוס')מסיבת רחוב במעדניית אייזן מעדניית אייזן ברמת ישי מזמינה אתכם למסיבת רחוב עם בשר איכותי, מוזיקה ויין משובח בצהרי יום שישי, 16.3 במתחם הסמוך למעדניית אייזן רמת ישי. על אירוע הטעימות ינצח השף מוריס הנדלר (דן גורמה) וצוותו, שיכינו טעימות ממגוון מנות של בשר קדירה, בשר צלי, כבש בתנור, טעימות על האש ועוד, הכול לעיני הקהל, עם Open Bar לטעימות יין משובח ומוזיקת צ'יל אביבית. הכניסה חופשית לקהל הרחב ללא תשלום. לפרטים נוספים: 1-700-70-60-66.היכן:מתחם בניין הדקל בצמוד למעדניית אייזן - הדקל 2, רמת ישי מתי: יום שישי, 16.3, בין השעות 11:00 ל- 15:00מחיר: ללא תשלוםחוגגים ברחובות. אנטרקוט אייזן (צילום: עידוא דגן)בראנץ' מפנק בשה קורין

ביסטרו שה קורין משיק בימים אלה תפריט בוקר חדש שמצדיע לבקרים החורפיים של המטבח הבלגי. התפריט מציע מבחר מיוחד המשלב מנות בלגיות קלאסיות עם נגיעות מקומיות ומציע מנות כמו: בוקר brussels– ביצה בקרפ על מצע ראגו פטריות עשיר וקרם פרש. בליווי סלט ירוק ורענן ושתייה חמה או קרה (42 שקלים); קרפ madame  –  קרפ בלגי מלוח עם גבינת גאודה, פסטרמת בקר, בשמל חרדל וביצת עין, מוגש בליווי סלט ירוק ושתייה חמה או קרה  (38 שקלים); בוקר epinards – לחמניות רכות במילוי קרם תרד קטיפתי וביצים עלומות, בליווי סלט ירוק ושתייה חמה או קרה (42 שקלים); מחבת saucisse – נקניקיות בלגיות במחבת עם קוביות תפוחי אדמה קריספיות וביצת עין, בליווי סלט ירוק ושתייה חמה או קרה (44 שקלים); בוקר Corine -  שבלולי קרפ ממולאים בתפוחי עץ ברוטב קרמל ושבבי ביסקוויט קרמל לצד פירות טריים. המנה מוגשת עם שתייה חמה או קרה (42 שקלים) ולקינוח מציעה המסעדה משקה בלגי מתוק ומסורתי – "שוקו קוקו". הסועד מקבל כוס חלב רותח, שלתוכו שופכים שבבי שוקולד בלגי מריר וחלב ומערבבים לקבלת משקה מעודן ומתוק. המשקה מוגש עם קצפת טרייה ואוורירית (19 שקלים).היכן: שה קורין - ז'בוטינסקי 110, תל אביב מתי: תפריט ארוחות הבוקר, מוגש מדי שבוע בימים שישי ושבת בין השעות 9:00 – 15:00.מחיר: בהתאם למנהבוקר טוב. קרפ madame (צילום: בועז לביא) סדנת שוקולד ויינות ביקב ברבדו כרמי יוסף ביום שישי יתקיימו ביקב ברבדו כרמי יוסף, סדנת שוקולד וטעימות יינות. בסדנת השוקולד, שתועבר על ידי השוקולטיירית יוליה פרגר, תיערך סקירה של סוגי השוקולד השונים וטעימות של שוקולד גולמי. המשתתפים ילמדו את תהליך הטימפרור ויכינו פרלינים וגנאש. כל המוצרים שיוכנו במפגש יחולקו בין המשתתפים בתום הסדנה. במהלך שלבי הסדנה השונים יוטעמו מגוון היינות של יקב BRAVDO בהתאמה לסוגי השוקולד. ניתן להירשם לסדנה דרך האתר: www.bravdo.co.il (צור קשר) או דרך אנטון: 054-4919358. בעת ההרשמה יש להשאיר שם מלא ומספר טלפון.היכן: יקב ברבדו כרמי יוסף - הארז 5, כרמי יוסףמתי: יום שישי, 16.3, בשעה 10:00. משך הסדנה כ-50 דקותמחיר: 80 שקלים למשתתף, 150 שקלים לזוגהמבורגרים של שפים באוונגרד השפים דיוויד לוי ולירן ניר ממסעדת אוונגרד הזמינו שפים חברים וקולגות כדי ליצור את גרסתם האישית להמבורגר גורמה. מיטב השפים; שאול בן אדרת, אידי ישראלוביץ, יוסי שטרית, יאיר פיינברג וקובי כץ התגייסו למשימה ויגישו כל אחד המבוגר גורמה המשקף את מטבחם, באחד מחמשת סופי השבוע במהלך חודש מרץ. בסוף השבוע הקרוב, יתארח שף יוסי שטרית (קיטשן מרקט) שירכיב המבורגר טלה עטוף בעלה פוקצ'וי אשר יוגש לצד ריזוטו פריקי. בשבועות הבאים עתידים להתארח אידי ישראלוביץ' ושאול בן אדרת. היכן:אוונגרד - הברזל 3, רמת החי"למתי: ימים חמישי - שבת, 15-17.3מבשלים ביחד. בן אדרת, לוי, ניר, ישראלוביץ', שטרית, פיינברג וכץ (צילום: דן פרץ)תפריט חדש וקבלת שבת בג'אפו

מסעדת ג'אפו מרעננת את התפריט לקראת האביב ומציעה מנות חדשות כגון: קרעפלך קונפי שוק אווז בסיידר תפוחים ואווזים (68 שקלים); גפילטע קראב – קציצת סרטנים ברוטב כתום וחזרת לבנה (56 שקלים); קוקי סאן ז'ק, קלמארי וארטישוק יהודי צלויים על פולנטה רכה (49 שקלים); פירות ים בסגנון טוניסאי (48/92 שקלים); פסטייה ירך טלה (48 שקלים), ורוטיסרי אנטריקוט עם קניידעלך פיקורינו ובצל כבוש (88 שקלים). בנוסף, במהלך חודש מרץ, מדי יום שישי, בין השעות 13:00-17:00 (אם לא ירד גשם) יתקיים בג'אפו ליין קבלות שבת עם הופעות חיות. השבוע יופיע הרכב הקונספט Big fat whale (רענן כהן, אלון מלר ובן גוביץ. היכן: ג'אפו- כיכר קדומים 6, יפומתי: מידי יום שישי במהלך חודש מרץ, בין השעות 13:00-17:00מחיר: בהתאם למנותמקבלים את השבת. ג'אפו (צילום: דן פרץ)  מנות חדשות במסעדת קסטנה

מסעדת קסטנה מרעננת את התפריט עם מנות חדשות מהמטבח הערבי המסורתי. בין המנות: צוואר טלה ממולא באורז (150 שקלים לזוג); טחול ממולא בצנובר,שום ופטרוזיליה (45 שקלים); לשון עגל מבושל עם קוביות פלפל, פטריות וסלרי (45 שקלים); מוח כבש (50 שקלים); קובנייה (בתיאום מראש); חומוס עם בשר (50 שקלים) ועוד. לצד המנות ניתן תמיד להזמין בקסטנה פלטת סלטים טריים (כ-10 סלטים) בעלות של 35 שקלים לאדם. בסלטים: פתוש, טחינה, חומוס ביתי שנעשה במקום, לבנה, סלט מטבל, סלט טורקי, טבולה ועוד.היכן: קסטנה- המעיין 1026/4,נצרתמחיר: בהתאם למנותלכבוד האביב. צלעות טלה על מצע תבשיל עדשים (צילום: בועז לביא)

סיינט פטריק'ס דיי במסעדת בויה מסעדת בויה חוגגת את סיינט פטריק'ס דיי בערב טבול בוויסקי אל מול הגלים. ביום שבת, 17.3 יתקיים במסעדת ערב עם מנות ספיישל כמיטב המסורת האירית: מרק צ'אודר של פירות ים טריים טריים הישר מהים התיכון; כתף טלה בבירות גינס עם ירקות שורש חורפיים; שפרד פאי מסורתי, קינוחי אירייש קרים משובחים ועוד.היכן:בויה- התערוכה 3, נמל תל אביבמתי: יום שבת, 17.3, החל מהשעה 19:00מחיר: מנות הספיישל יימכרו במחירים 58-120 שקליםלחגוג כמו אירים. כתף טלה עם ירקות שורש (צילום: רועי גולן)

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ