${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חגיגה יוונית וספיישלים בנמל יפו: איפה אוכלים השבוע?

וגם: ערב פירות ים מיוחד במסה, יינות גליליים בתל אביב ב-BIN 281, ארוחה ערבית גלילית במסעדת קולוני, ארוחת דגים ופירות ים מיוחדת בקלואליס, תפריט חורפי חדש בלה שוק ויום הולדת שנה לטאפאיה בראשון לציון

תגובות

מסעדת FISH בראשון לציון תחגוג את תחילת חודש מרץ בערב חד פעמי ברוח יוון השמחה, שיתקיים ביום ראשון 11.3. בתוכנית ארוחת טעימות משודרגת, מוזיקה יוונית שמחה והרבה אוזו. בתפריט הטעימות: פוקצ'ת פיש עם שמן זית וזיתים; איקרה אדומה; עלי גפן ממולאים באורז על מצע של ציזיקי; סלט יווני עם פטה; זעתר טרי וזיתי קלמטה, ברבוניות מטוגנות עם לימון ורטבי הבית; קציצות דג ים על תבשיל עגבניות פיקנטי, כוסברה ולימון; צלחת לבנה עם נתחי חציל וקלמארי צרובים; סופלקי טלה עם בצל ויוגורט צאן, ובבקלאווה.היכן: FISH - פרופ' בני חבוט 7, ראשון לציוןמתי: יום ראשון, 11.3, בשעה 20:00מחיר: 150 שקלים לסועדיאסו. ארוחה יוונית בפיש (צילום: דניאל לילה)

חודש מרץ במתחם ניר צוק

הרבה דברים קורים במהלך חודש מרץ במתחם ניר צוק: מסעדת הדגל קורדליה, מציעה עסקיות חדשות במחיר 240 שקלים לסועד הכוללות מתאבן, מנה ראשונה ומנה עיקרית. התפריט מוגש בחדש השף של המסעדה - קורדליה מקסימום. בתפריט: רביולי אגוזים בקרם כבד אווז; מרק ערמונים טריים וקצפת כמהין; שקדי עגל וסאן ז'אק בביסק; סאן ז'אק ברוטב קלאמרי חריף; דג ים על קדירת פטריות שחורות; ריזוטו כמהין וערמונים; פילה בקר במילוי כבד אווז ועוד. בביסטרו נועה, מציינים חודש נמל יפואי, הכולל תפריט ספיישלים אביבי לחודש מרץ עם דגים והמון יין לבן. בתפריט: פרפריי סרדינים פריטו על סלט חם (35/70 שקלים); קלאמרי אש (42 שקלים); סרטנים כחולים בחמאה (68 שקלים); סביצ'ה בורי וכוסברה (42 שקלים); מוסר בפלפלים (72 שקלים); ועוד. התפריט ישתנה בהתאם לדגה היומית.היכן: קורדליה - סמטת הזכוכית 1, פינת יפת 30, יפוביסטרו נועה - הצורפים 14, יפומתי: לאורך חודש מרץ. עיסקיות בקורדליה מוגשות בימים א'-ה', בין השעות 12:00-16:00מחיר: עיסקית בקורדליה במחיר 240 שקלים לסועד. חודש נמל יפואי בביסטרו נועה - לפי המנותספיישל נמל יפואי בנועה ביסטרו (צילום: מור סגל) 

שני טבחים ודייג

השף ויקטור גלוגר (קלואליס) והשף שרון כהן (שילה) ידועים במנות הדגים ופירות הים שלהם. מי שעובד איתם במשך שנים ומספק להם את הדגים ופירות הים הוא אודי בכור מזיקו דגים. כמחווה והערכה לאודי בכור, החליטו  השפים גלוגר וכהן לחבור לשתי ארוחות דייגים משותפות, ולצרף אליהם למטבח את בכור. הנ"ל יתארחו זה במטבחו של זה לארוחה בת 11 מנות. בתפריט: מרק אספרסו דגים; פלמידה במרינדת "אדובו" מטוגנת בציפוי קמח חומוס עם חצילים בשום ושמן זית , ורוטב טחינה; "גרבדלאקס" עם רוטב חרדל וסוכר דמררה; פילה לוקוס על ניוקי עם בשר סרטנים וקוקי סאן ז'אק; קלמרי שחור ממפרץ St. Luz ומנות נוספות. הארוחה הראשונה תתקיים ביום שני, 12.3, במסעדת קלואליס והשנייה תתקיים ביום שני, 19.3, במסעדת שילה. היכן: קלואליס - אבא הלל 16, רמת גןמתי: יום שני, 12.3, החל מהשעה 19:0מחיר: 245 שקלים לסועד

עושים כבוד לדייג. קלואליס (צילום: דניאל צ'צ'יק)

ימי ראשון עם פירות ים במסה

זמן גליל מערבי הוא גוף המקדם פעילות יזומה של מפגשים, סדנאות, סעודות, טיולי יין, טיולים וסופי שבוע נושאיים שכולם בתפיסתם אנינים, איכותיים ומותאמים לדרישות הקהל, פרטי או עסקי, עצמאי או מאורגן. עכשיו, מגיע זמן גליל מערבי למרכז ליומיים של פעילות בגבעתיים ותל אביב ביום רביעי, 14.3, בתיאטרון גבעתיים. בין השעות 19:30-20:30 יתקיימו טעימות ויריד דוכנים תיירני זמן גליל מערבי. בשעה 20:30 יתקיים ערב סיפורים גליליים עם אמנון גופר אמן הסיפור הגלילי. ביום חמישי, 15.3 בין השעות 16:00-21:00 וביום שישי, 16.3 בין השעות 11:00-17:00, יתארחו ב-281 BIN בשוק איכרים גלילי. היכן: תיאטרון גבעתיים - רמז 40, גבעתיים281 BIN - דיזנגוף 281, תל אביבמתי: תיאטרון גבעתיים - יום רביעי, 14.3,החל מהשעה 19:30281 BIN - יום חמישי, 15.3 בין השעות 16:00-21:00 ויום שישי, 16.3 בין השעות 11:00-17:00מארחים חברים מהצפון. BIN281 (צילום: דניאל וקסלר)

*#