טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: מולים בחמאת פרנו של מסעדת מסה

הישר מהים וממסעדת מסה: אביב משה מכין מולים ברוטב פרנו

תגובות

השף אביב משה (מסה) החל את דרכו המקצועית במטבח במסעדת שאטו עין כרם הצרפתית. בהמשך עבר במספר מטבחים במסעדות שונות ובבתי מלון. לפני כמה שנים הקים עם שותפיו את מסעדת היוקרה מסה, המסעדה הישראלית היחידה שזכתה להימנות כאחת משמונים המסעדות הטובות "החמות" בעולם, על-פי ה- "CONDE NAST TRAVELLER'S".

מסה - לשעות פעילות ולכל הפרטיםדנה מלמד מבשלת: מרקים עם מסעדת מסה» מתכונשף: פלאפל חצילים של אבי ביטון» מתכונשף: מלבי קוקוס של סושיסמבה» מתכונשף: חריימה של מסעדת ושתי» מתכוני שף - למתכונים נוספיםמידי יום ראשון, יוגש במסה תפריט פירות ים מיוחד כאשר לתפריט הקבוע יתווספו לפחות שתי מנות ספיישל מהים. אחת המנות שתוכלו למצוא בתפריט היא של מולים ברוטב פרנו. אביב משה על המנה: "זו מנה מאוד שמחה לטעמי. מנה קלילה, קייצית, מנה שנותנת תחושה של חופש, חול ים במיקונוס, שמש וחיים טובים נטולי בעיות"."חיים טובים ונטולי בעיות". אביב משה (צילום: איליה מלניקוב)מולים ברוטב פרנו מצרכים: 500 גרם מולים טריים2 כפות בצל קצוץ2 כפות שמן זית1 כף גזר קצוץ1 כף גבעולי סלרי קצוציםרבע כוס מיץ לימון100 גרם חמאהמלח60 מ"ל פרנו (משקה אניס אלכוהולי)

אופן ההכנה:1. מטגנים את המולים בשמן זית כ-2 דקות ומוסיפים את הירקות הקצוצים.2. מוסיפים מיץ לימון ומלח.3. מוסיפים את החמאה, מערבבים לרוטב חלק ולבסוף מוסיפים את הפרנו.מולים ברוטב פרנו - לגרסת הדפסהטעם של ים. מולים ברוטב פרנו (צילום: איליה מלניקוב)

*#