טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המקום החדש של עומר מילר: "שולחן"

השף הנמרץ של "חדר האוכל" יפתח את "שולחן" על חורבות רוטשילד קיטשן. מילר: "שולחן יהיה אינטימי ותל אביבי יותר"

תגובות

השף והבעלים של חדר האוכל - עומר מילר, עומד לפתוח בינואר 2012, את שולחן.  לאחר משא ומתן שארך כמעט שנה, יקים מילר את שולחן במקום מסעדת רוטשילד'ס קיטשן, שסגרה את שעריה. הקונספט במסעדה החדשה ממשיך את הקו שהחל ב"חדר האוכל", ובספרו של מילר והוא ההתמחות במטבח ישראלי מיוחד. מסעדת שולחן - לשעות הפעילות ולכל הפרטיםמה התשוקה של עומר מילר?"בניגוד לחדר האוכל הגדולה והרועשת", מספר מילר, "שולחן כשמו כן הוא: תהיה קטנה יותר, שקטה, אינטימית יותר אורבנית ותל אביבית יותר. כל זה בלי לותר על דיבור אל הסועד בגובה העיניים, והקפדה על חומרי גלם איכותיים ומחירים סבירים". בתקופת ההרצה תפתח המסעדה בשעות הערב בלבד, אז יחלק עומר מילר את זמנו ביום בחדר האוכל ובשעות הערב בשולחן. עומר מילר פתח לפני כחודשיים את "ביפר", הבר הראשון שלו בשיתוף אייל קיציס ושותפים נוספים, אף הוא בשדרות רוטשילד.

*#