המקום החדש של עומר מילר: "שולחן"

השף הנמרץ של "חדר האוכל" יפתח את "שולחן" על חורבות רוטשילד קיטשן. מילר: "שולחן יהיה אינטימי ותל אביבי יותר"

רותם מימון, עכבר העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רותם מימון, עכבר העיר

השף והבעלים של חדר האוכל - עומר מילר, עומד לפתוח בינואר 2012, את שולחן.  לאחר משא ומתן שארך כמעט שנה, יקים מילר את שולחן במקום מסעדת רוטשילד'ס קיטשן, שסגרה את שעריה. הקונספט במסעדה החדשה ממשיך את הקו שהחל ב"חדר האוכל", ובספרו של מילר והוא ההתמחות במטבח ישראלי מיוחד. מסעדת שולחן - לשעות הפעילות ולכל הפרטיםמה התשוקה של עומר מילר?"בניגוד לחדר האוכל הגדולה והרועשת", מספר מילר, "שולחן כשמו כן הוא: תהיה קטנה יותר, שקטה, אינטימית יותר אורבנית ותל אביבית יותר. כל זה בלי לותר על דיבור אל הסועד בגובה העיניים, והקפדה על חומרי גלם איכותיים ומחירים סבירים". בתקופת ההרצה תפתח המסעדה בשעות הערב בלבד, אז יחלק עומר מילר את זמנו ביום בחדר האוכל ובשעות הערב בשולחן. עומר מילר פתח לפני כחודשיים את "ביפר", הבר הראשון שלו בשיתוף אייל קיציס ושותפים נוספים, אף הוא בשדרות רוטשילד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ