טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יריד אוכל רב תרבותי, וחגיגות פורים במסעדות: איפה אוכלים השבוע?

ערב יינות בברטי, סדנת למונצ'לו בעולי ציון, יריד אוכל בין לאומי בדיזנגוף סנטר, חגיגות פורים יווני בדלאל, בליליות, בשניצליה, באינדירה ובאסיה מוניקה

תגובות

המלצות קולינריות מסביב לעולם מחכות לכם השבוע, בתפריט: יריד אוכל בין לאומי בדיזנגוף סנטר, ערב יינות במסעדת ברטי, סדנת למונצ'לו במסעדת עולי ציון, וחוגגים את  פורים במסעדת דלאל, בליליות וליליות ביסטרו, בשניצליה, באינדירה ובמסעדת אסיה מוניקה. יריד אוכל רב תרבותי בדיזנגוף סנטר

אורי מור ורני לוריא מכינים למונצ'לו ביתי במשך שנים. כעת, הם פותחים את האירוע לקהל הרחב ומזמינים את כולם ללמוד ולקחת חלק בהכנת לימונצ'לו, במסגרת סדנה מיוחדת שתתקיים במסעדת עולי ציון היפואית. לצד הלמונצ'לו יוגשו מנות מהמסעדה, וכל חומרי הגלם יסופקו במקום. מי שלא ירצה לקחת חלק בהכנת הלמונצ'לו יוכל לקחת חלק בטעימות. מספר המקומות מוגבל ויש להרשם מראש בטלפון 052-2249666.היכן: עולי ציון - עולי ציון 34, יפו. מתי: יום ראשון, 4.3, בשעה 21:00.מחיר: 120 שקלים הכוללים את הסדנה, אוכל ולמונצ'לו. לאכול וללמוד. עולי ציון (צילום: דביר אלמוג)

ישי מלכוב, יינן ושותף במסעדת ברטי, יארח את עיתונאי ויבואן היין, אלדד לוי, לערב משותף אשר יתקיים ביום שלישי, 6.3, במסעדה. השפים רועי ענתבי ואור ברי, ירקחו תפריט ספיישלים שיותאם ליינות שבחר לוי לערב הייחודי. תפריט היין יכלול יינות כמו: ריזלינג "שפיגל", ברגר, אוסטריה 2010 (45 שקלים לכוס 45); גרונר ולטלינר "פלז'ר #8", הירש, אוסטריה 2009 (38 שקילם לכוס); שמפניה א. מארגיין "טרדישיונל", שמפיין NV (במחיר 69 שקלים לכוס); שמפניה "רזרב", ג'אן לאלמאן, שמפיין NV (במחיר 87 שקלים לכוס). 

בין מנות הספיישלים יוגשו: סביצ'ה אינטיאס, סלק, שמן צ'ילי והל - 56שקלים (מומלץ בהתאמה ליין הריזלינג); ברטי BLT - אנטריקוט כבוש, עגבניה בגריל ואיולי- 62 שקלים (מומלץ בהתאמה לגרונר); תמנון עם קולורבי שרוף על בליני, ויניגרט טחינה ויוגורט - 65 שקלים (מומלץ בהתאמה למארגיין); טרטר שייטל עגל, צלפים, אנשובי אורטיז וקרם חומוס - 58 שקלים (מומלץ בהתאמה לאלמאן).

ביום שלישי, 6.3, בשעה 20:00 יחל משתה פורים בנוסח סיפורי אלף לילה ולילה בטאפאס בר לילה מוראד. משתה הפורים יכלול תפריט ספיישילים:פלטת בשרים לזוג – אנטריקוט, פרגית, פילה בקר ונקניקיות צ'וריסוס (240 שקלים לזוג); דג לברק שלם ברוטב בנג בנג בקרסט של פולנטה (95 שקלים); סשימי מוסר ים ברוטב וינגרט יוז'ו מונח על ארטישוק (49 שקלים); טרטר בקר עם קורנישונים (מלפפון טורקי קטן) צלפים בצלצלי שאלוט קצוצים עם מיני קסטן (49 שקלים) ועוד. המקום יקושט באוירה פורימית מופע של רקדנית בטן ועוד הפתעות.היכן: לילה מוראד - הרצל 4, תל אביב. מתי: יום שלישי, 6.3, החל מהשעה 20:00. מחיר: בהתאם למנות. גם בתפריט. שיפוד כבד של לילה מוראד (צילום: דרור כץ)פורים באסיה מוניקה

קבוצת ליליות לובשת חג ומזמינה את הסועדים למשתה פורימי חגיגי ושמח במיוחד בימים רביעי וחמישי, 7-8.3. צוותי המסעדות יהיו מחופשים, ותחפושות יחולקו גם ללקוחות. בליליות ביסטרו ברעננה יתחפשו ברוח המגילה, בעוד בליליות  תל אביב נושא התחפושות נשמר בהפתעה. במהלך הערבים יוגשו מגוון מנות ספיישל פרסיות בהשראת שושן הבירה, בנוסף למנות הרגילות. בשני הערבים הסועדים יוכלו להנות ממגוון הטבות על משקאות אלכוהוליים ומאווירה חגיגית והיתולית. היכן: ליליות - דפנה 2, בית אסיה, תל אביב. ליליות ביסטרו  - הנשר 1, רעננה. מתי: ימים רביעי וחמישי, 7-8.3.מחיר: בהתאם למנות. מתחפשים ברוח המגילה. ליליות ביסטרו (דניאל לילה)

*#