${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: פילה לברק בפטריות של מסעדת רגב

הוא אחד הדגים האהובים והנגישים בארץ - מתכון לפילה לברק בשלל פטריות של מסעדת רגב

תגובות

מסעדת רגב נפתחה בסוף 2011 בשיתוף פעולה של נחי לאור, שי רגב (האח הגדול 4) והשף יואב בר (מסעדת מאראבו). מסעדת רגב - לשעות פעילות ולכל הפרטיםמתכוני שף - למתכונים נוספים» מתכונשף: חציל קנטונזי במשרה יין ואורז של צפרה» מתכונשף: קרפצ'יו עגבניות פרובנסל של פרידה קאלו» מתכונשף: בריוש שוקולד של קייק ארט» החמישיה הפותחת: מנות הדגים הטובות בתל אביב"המנה נעשתה מתוך חשיבה שדג לברק הינו אחד הדגים האהובים, הזמינים והנגישים בארץ" אומר השף יואב בר. "קל להשיגו בכל ימות השנה והוא טעים ומזין. הקהל במסעדה 'מצביע בפיו' עבור מנה זו."בכוחות משולבים. מסעדת רגב (צילום: יעל דור) פילה לברק בשלל פטריות מצרכים ל-4 מנות:800 גרם פילה לברק100 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים60 גרם פיטריות שימאג׳י שלמות50 גרם פטריות מלך היער חתוכות לרצועות50 גרם פטריות יער שלמות8 עגבניות שרי חצויות1 כפית מחית פטריות כמהין1כוס ציר דגים1 כף שמן זיתמלח יםפלפל שחור גרוס50 גרם חמאהאופן הכנה:1. מחממים מחבת עם שמן זית. מוסיפים את פילה הדגים על הצד של העור ומטגנים כ-2 דקות. הופכים לעוד דקה על הצד השני. 2. מוציאים את הפילה לצלחת מעט עמוקה. 3. באותה המחבת מקפיצים את הפטריות, מוסיפים את עגבניות השרי ומחית כמהין. מערבבים ומוסיפים את ציר דגים. מצמצמים את הרוטב, מתבלים ומוסיפים את החמאה.4. יוצקים מעל הדג ומגישים. פילה לברק בשלל פטריות - לגרסת הדפסהאחד הדגים האהובים. פילה לברק בשלל פטריות (צילום: אנטולי מיכאלי)

*#