טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: שניצל של קפה נואר

השניצל של קפה נואר הוא אחת המנות המוכרות בעיר. עכשיו - גם אתם יכולים להכין

תגובות

מצרכים ל 6 מנות:

מחבת רחבה מלאה ב-3 ס"מ שמן צמחי (קנולה/סויה) לטיגוןצלחת קמח - 200 גרם קמח.7 ביצים60 גרם חרדל דיזון חלק500 גרם פרורי לחם 10 גרם מלח שולחן5 גרם פלפל שחור גרוס6 חזות עוף פרפר במשקל 180 גרם כל אחד• שי כספי ממליץ: לפרוס נייר אפייה על חזה העוף ולשטח עם פטיש שניצלים לעובי של 3 מילימטראופן ההכנה:1. מכינים את בלילת הביצים: טורפים את הביצים עם החרדל.2. מכינים את תערובת פירורי הלחם: מערבבים היטב את פירורי הלחם עם המלח והפלפל. 3. טובלים את חזה העוף המשוטח בצלחת הקמח משני הצדדים. מנערים את שאריות הקמח.4. טובלים בתערובת הביצים. 5. טובלים בתערובת פירורי הלחם.  6. מטגנים בשמן סויה / קנולה עד להזהבה משני הצדדים.7. מניחים על נייר סופג.מגישים על צלחת שטוחה עם פלח לימון. ניתן להגיש לצד השניצל: פירה / צ'יפס / תפוח אדמה אפוי / ירקות מאודים ועוד.שניצל של קפה נואר - לגרסת הדפסהמי לא מכיר? שניצל של קפה נואר (צילום: גיל לביא)

*#