שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מתכונשף: שניצל של קפה נואר

השניצל של קפה נואר הוא אחת המנות המוכרות בעיר. עכשיו - גם אתם יכולים להכין

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עכבר העיר

אין כמעט מישהו שלא מכיר את קפה נואר בתל אביב. המסעדה הותיקה ממוקמת שנים בפינת הרחובות אחד העם ונחמני, ושומרת על מעמדה כעמוד תווך קולינרי, הרבה בזכות השניצל המיתולוגי שלה. הגרסה הנמכרת ביותר היא של חזה עוף, אבל במסעדה אפשר להזמין גם שניצל עגל חלב ושניצל צלע לבן. השניצל של נואר מוגש גם בסבסטיאן ובקומה ה-4, והוא כתוב בתפריטים כ"השניצל של קפה נואר". קפה נואר - לשעות פעילות ולכל המידעמתכוני שף - לעוד מתכוני לחצו כאןסלט עגבניות של הרברט סמואלהבורגר של צחי בוקששתרקרפצ'יו של קרפצ'יו ברשניצל של קפה נואר

מצרכים ל 6 מנות:

מחבת רחבה מלאה ב-3 ס"מ שמן צמחי (קנולה/סויה) לטיגוןצלחת קמח - 200 גרם קמח.7 ביצים60 גרם חרדל דיזון חלק500 גרם פרורי לחם 10 גרם מלח שולחן5 גרם פלפל שחור גרוס6 חזות עוף פרפר במשקל 180 גרם כל אחד• שי כספי ממליץ: לפרוס נייר אפייה על חזה העוף ולשטח עם פטיש שניצלים לעובי של 3 מילימטראופן ההכנה:1. מכינים את בלילת הביצים: טורפים את הביצים עם החרדל.2. מכינים את תערובת פירורי הלחם: מערבבים היטב את פירורי הלחם עם המלח והפלפל. 3. טובלים את חזה העוף המשוטח בצלחת הקמח משני הצדדים. מנערים את שאריות הקמח.4. טובלים בתערובת הביצים. 5. טובלים בתערובת פירורי הלחם.  6. מטגנים בשמן סויה / קנולה עד להזהבה משני הצדדים.7. מניחים על נייר סופג.מגישים על צלחת שטוחה עם פלח לימון. ניתן להגיש לצד השניצל: פירה / צ'יפס / תפוח אדמה אפוי / ירקות מאודים ועוד.שניצל של קפה נואר - לגרסת הדפסהמי לא מכיר? שניצל של קפה נואר (צילום: גיל לביא)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ