${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון היום: שרימפס עגבניות פיקנטי וגבינת בושה של בר יין

ביקור מולדת של חברה טובה נתן לשפית של בר יין השראה. כך נוצרה מנה שקל להכין וטעים לחסל

תגובות

קבב טלה של מסעדת דיאנאמתכוני שף - למתכונים נוספים, לחצו כאן

שרימפס עגבניות פיקנטי וגבינת בושה מרכיבים:400 גרם שרימפס קלוף ונקי3 עגבניות גדולות חתוכות לרבעים3 חופנים של שרי תמר אדומות1 בצל לבן בינוני חתוך לקוביות קטנות2 שיני שום פרוסות דקפפריקה מעושנת חריפה1/2 זר פטרוזיליה קצוצהגבינת עיזים (עדיפות לגבינת בושה, אפשר גם פרומעז)אופן ההכנה:1. את העגבניות החתוכות ועגבניות השרי מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 10 דקות.2. מחממים מחבת גדולה עם שמן זית, מטגנים מעט את הבצל והשום ומוסיפים כפית של פפריקה מעושנת.3. מוסיפים לטגן עוד חצי דקה בערך ומוסיפים את כל העגבניות יחד עם נוזלי העגבנייה.4. מבשלים עד רתיחה ומכניסים את השרימפס. כשהשרימפס מוכנים (דקה וחצי בערך) מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל ומניחים בצלחת.5. מעל הכל מפזרים מגבינת העיזים ומוסיפים מעט פטרוזיליה טרייה.שרימפס עגבניות פיקנטי וגבינת בושה - לגרסת הדפסההכל התחיל בשוק. שרימפס עגבניות פיקנטי וגבינת בושה (צילום: בועז לביא)

*#