ערב שפים במזללה ופסטיבל קדרות: איפה אוכלים השבוע?

וגם: עיסקיות נדיבות בדוד המלך, צהריים יפואי בעולי ציון, חמש שנים למל ומישל, מנות חורף בנמל תל אביב, גורמה ב-99 שקלים במסעדת לונה, טאפאסים גדולים בקאבסה, תפריט חורף ועסקיות בדלאל הציורית, תערוכת יין בירושלים, ולסיום - סדנת בישול תאילנדי בקיבוץ חולתה

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טלי קושניר, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ