${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שף תאכל יוצא לדרך: איפה אוכלים השבוע?

פסטיבל שף תאכל 2012 יוצא לדרך, הטבות לסטודנטים בסניפי אספרסו בר, עסקיות צהריים חדשות בקפה איטליה, תפריט חורף חדש באיטלקיה בתחנה, חגיגת שלוש שנים לקורדוברו והאפי האור בבית היין במעברות

תגובות

גם השבוע אנחנו מביאים לכם מקומות שווים במיוחד לסעוד את נפשכם ובמחירים שווים לכל נפש: פסטיבל שף תאכל 2012 מתחיל בכ-80 מסעדות ברחבי הארץ, מבצע 1+1 לסטודנטים בסניפי רשת אספרסו בר, תפריט חורף באיטלקיה בתחנה, חגיגות שלוש לבר קורדוברו בפלורנטין  ועסקיות צהריים משתלמות בקפה איטליה.שף תאכל 2012 יוצא לדרך פסטיבל שף תאכל 2012 יתקיים בימים ראשון ה-15.1 עד רביעי ה-25.1 במסעדות שונות ברחבי הארץ. במסגרת הפסטיבל שמתקיים זו השנה ה-13, יציעו עשרות מסעדות מכל רחבי הארץ ארוחות של שתי מנות: ראשונה, עיקרית וקינוח ב-79 שקלים לסועד. בהתאם לעונה, המנות המוגשות יותאמו למזג האוויר החורפי. המבצע תקף בכל מסעדה בשעות שונות, יש להתעדכן במסעדות.  בין המסעדות המשתתפות: סולט, סושידו, פרידה קאלו, המושבה 54 בירושלים, טאפאיה בראשון לציון, פרנג'ליקו בחיפה, כדיתא במושב תימורים ומסעדות נוספות.פסטיבל שף תאכל 2012 - לכל הפרטים.גורמה בזול: פסטיבל שף תאכל 2012 יוצא לדרך - הצצה לתפריטים המוצעים.שפו תאכלו. מסעדת סולט (צילום: דניאל לילה)מבצע סטודנטים באספרסו בר הקשיבו סטודנטים: רשת אספרסו בר מציעה מבצע אטרקטיבי עד סוף חודש ינואר. הסטודנטים מוזמנים להנות ממבצע אחד פלוס אחד על כל מנות האוכל בתפריט והטבה מפנקת לביקור הבא. המבצע מקודם בשיתוף עם התאחדות הסטודנטים בישראל. הזכאות למבצע עם הצגת תעודת סטודנט בכל סניפי הרשת, למעט סניף רמת אביב וסניף מנדריןהיכן: רשת אספרסו בר - למעט סניף רמת אביב וסניף מנדריןמתי: עד סוף חודש ינואר.בואו סטודנטים. ניסואז של אספרסו בר (צילום: טמיר כהן) האפי האור בבית היין במעברות במסעדת בית היין בקיבוץ מעברות מציעים HAPPY HOUR שווה במיוחד. עם הזמנת מנה עיקרית, תוגש כוס בירה או יין מבעבע על חשבון הבית. מילוי הכוס מחדש (ריפיל) יתומחר ב-10 שקלים בלבד. בין המנות שתוכלו למצוא במקום: נקניקיות בסגנון בסקי עם תבשיל עגבניות פיקנטי, חלמון ביצה ותפוחי אדמה צלויים (66 שקלים); פסטה א-לה מלנזנה עם עגבניות, חצילים, גבינת צאן ובזיליקום (54 שקלים); פילה דג ים צלוי עם קרם פלפלים, תרד ופירה (94 שקלים); צלע לבן ברוטב הבית (78 שקלים); אנטריקוט בקר מיושן ברוטב ציר בקר (114 שקלים) ומנות נוספות. בתפריט המסעדה מופיעות המלצות הבית על בירה או יין המתאימים לכל מנה, והצוות המקצועי של בית היין יוכל לסייע בהמלצות נוספות.היכן: בית היין בקיבוץ מעברות - בכניסה לקיבוץ.מתי: בימים ב' - ה',  בין השעות 17:00 - 20:00.שמח במעברות. נקניקיות בסגנון בסקי (צילום: בועז נובלמן) תפריט צהריים חדש בקפה איטליה בקפה איטליה משיקים בימים אלה תפריט חורפי חדש לשעות הצהריים הכולל מנה ראשונה, עיקרית ושתייה במחיר של 59 שקלים. התפריט מציע מנות איטלקיות מחומרי גלם טריים ופרודוקטים מוקפדים בייבוא מאיטליה. מנות תפריט הצהריים החדש של קפה איטליה כוללות: מנות ראשונות - אבוקדו פרמז'ן; סלט מיסטה; סלט חסה ופרמז'ן; מרק היום (מינסטרונה, תרד ותפוחי אדמה, אפונה ועוד); קרפצ'יו פלמידה;Insalata Rossa - עם פלפל אדום, פלפל שושקה אדומה, צ'ילי, עגבניות, רוטב בלסמי וקרוטונים וחציל פסטו. בין המנות מנות העיקריות: אורקייטה כבדי עוף; צלע לבן מילנז; פסטה בולונז; מפלדיני ארבע גבינות; טליאטלה אגוזי מלך ושמנת; סקלופיני עוף; לינגוויני קישוא, נענע ופרמז'ן; לזניה בולונז (תוספת 10 שקלים); לינגוויני חורף של פטריות וארטישוק בגריל (תוספת 10 שקלים) ועוד. את כל מנות הפסטה ניתן לקבל מפסטה בחיטה מלאה.

היכן: קפה איטליה - קרמיניצקי 6, תל אביב.מתי: ימים א' - ה', 12:00 - 16:00.מחיר: 59 שקלים.תקפצו לצהריים. מנת חציל בקפה איטליה (צילום: מיכל רביבו) 

קורדוברו חוגג 3 שנות פעילות קורדוברו שבפלורנטין מציין 3 שנות פעילות. החגיגות מתחילות בערבי יינן עם יקב דדה וטוליפ בימי ראשון 15.1 ו-ו 22.1. בנוסף, בסוף השבוע האחרון של ינואר,  26-28.1,  יתקיימו אירועים מתמשכים של אוכל, אלכוהול ומוזיקה. ביום ראשון 15.1 יתארח בבר של קורדוברו יקב דדה בערב שכולל 4 יינות ו-4 מנות: מלבק ברברה יצא עם גלילת חציל ממולאת בגבינת פטה וגבינה כחולה על רוטב פלפלים; מרלו שיראז יחד עם ריזוטו שלל פטריות; קברנה שיראז לצד אוסובוקו עגל ביין אדום; ויין פורט של דדה לצד אגסים מבושלים ביין עם גבינת מסקרפונה וזילוף פורט דדה. מומלץ להזמין מקומות מראש.היכן: קורדוברו - קורדוברו 21, תל אביב.מתי: יום ראשון, 15.1.מחיר: 140 שקלים לסועד.

יין עם הכל. (אילוסטרציה: dreamstime)תפריט חורף באיטלקיה בתחנה גם במסעדת איטלקיה בתחנה משיקים תפריט חורף מיוחד, בהתאם לעונה. את המנות החורפיות תוכלו למצוא בארוחות בוקר, עיסקיות צהריים ותפריט ערב עשיר. בין מנות התפריט תוכלו למצוא: מרק השף מרק דגים עם עגבניות, זעפרן, וקישוטי פירות ים (55 שקלים); ארנצ'יני ממסינה - כדורי ריזוטו, זיתים, וגבינות מטוגנים ברוטב עגבניות (34 שקלים); ניוקי תפוחי אדמה ממולאים בארבע גבינות, בקרם חצילים קלויים ושום קונפי (90 שקלים); קנלוני סרטנים (86 שקלים); פטוצ'יני ראגו בולונזי (70 שקלים); כבדי עוף בנוסח פאלרמו (80 שקלים),  ולקינוח פנקוטה פיסטשיו (28 שקלים). תפריט העסקיות מוגש בימים א' - ו' בין השעות 12:00 - 17:00. היכן: איטלקיה בתחנה - מתחם התחנה, תל אביב. מחיר: 78 שקלים לעסקית של ראשונה ועיקרית או עיקרית וקינוח. מתי: ימים א' - ו,' בין השעות 12:00 - 17:00.  כמו רומא בחורף. ארנצ'יני ממסינה (צילום: דניאל לילה)

*#