${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חגיגות ויין טוב: המלצות טעימות לסופ"ש

פסטיבל טעמים בעמקים חוזר, מרקים מיוחדים ב - Loveat, יום הולדת שלוש לבר יין, תפריט חורף משודרג בחג' כחיל ובמסעדת חוות התבלינים ומנת החודש של רשת קפה קפה

תגובות

סוף השבוע הקרוב אמור להיות אחד הגשומים של העונה. אז קחו צעיף וכובע וצאו לאכול באווירה חורפית במיוחד במהלך הסופ"ש. החל מבתים פתוחים וארוחת גורמה ביתית במסגרת פסטיבל טעמים בעמקים, דרך מרקים חורפיים ב-Loveat, תפריטי חורף במסעדת חוות התבלינים ובחג' כחיל שבכיכר השעון ולסיום, מנת החודש של רשת קפה קפה. יהיה חמים וטעים.פסטיבל טעמים בעמקים 2012 פסטיבל טעמים בעמקים 2012 יתקיים בתאריכים 13.1-15.2 ברחבי אזור העמקים. הפסטיבל יכלול אירועי בתים פתוחים, סדנאות שף בקניון חוצות אלונים ואת תחרות הכתרת שף העמק. שיאו של הפסטיבל יתרחש בתאריכים 5-15.2.12, אז יוצעו במגוון מסעדות באזור העמקים תפריטי ארוחות גורמה במחירים של 79-119 שקלים, או ארוחות בוקר ובראנץ' במחירים של 39-49 שקלים. במהלך סופי השבוע של חודש ינואר, תוכלו ליהנות ממגוון אירועי בתים פתוחים במושבה יוקנעם. במושב היוגב מציע השף דורון בראון ארוחת גורמה ביתית במחיר 65 שקלים. פסטיבל טעמים בעמקים 2012 - לרשימת המסעדות ולכל הפרטים.טעים בעמקים. הר תבור ועמק יזרעאל (אילוסטרציה: dreamstime)חגיגת יום הולדת שלוש לבר יין הזמן עובר מהר כשנהנים: בר יין מציין יום הולדת שלוש בחגיגה בקונספט מיוחד - כל אורח מביא מנה כלשהי (יכולה להיות פשטידה, סלט, צלי, קינוח וכו') ובבר יין ידאגו לספק יין חופשי לכל המשתתפים ללא הגבלה. הארוחה האקלקטית תתקיים ביום שבת, 14.1, החל מהשעה 13:00. החגיגות ימשיכו לאורך כל השבוע, כאשר בכל יום עולות שתי "מנות של פעם", וביום שני, 16.1 יתקיים ערב מיוחד לכבוד יום ההולדת ובו עודד ותום (הטבחים הראשונים של הבר יין) ייכנסו למטבח ויבשלו מטעמים.היכן: בר יין - נחלת בנימים 36, תל אביב. מתי: יום שבת, 14.1, בשעה 13:00. מנות מהבית, יין על הבית. בר יין ושף הדס פרנקל (צילום: בועז לביא)חורף חם בחג' כחיל אם לנסוע עד הגליל כבד עליכם, אתם מוזמנים למסעדת חג' כחיל שבכיכר השעון יפו, לתפריט חורף חדש של מטבח ערבי אותנטי עם אוריינטציה גלילית. שף עומר עילואן מציג מנות חורף חדשות שיצטרפו אל מנות הדגל של המסעדה. בין המנות החדשות: פוח'ארה – תבשיל כבש וירקות שורש המוגש בכלי חרס ומלווה באורז, שקדים וצנוברים (105 שקלים); קבב טלה על מקל קינמון (65 שקלים); ירוקים של חורף: חוביזה, עולש בר ותרד בלאדי (30 שקלים לכל מנה); מרק משתנה: עדשים/ שעועית/ תרד ועוד (25 שקלים).היכן: חג' כחיל - רזיאל 18, כיכר השעון, יפו. ממש כמו בגליל. פוחארה (צילום: אנטולי מיכאלו) פרויקט המרקים של loveat לכבוד העונה הקרה והטמפרטורות שצונחות, משיקה רשת loveat פרויקט חורפי מחמם במיוחד. במהלך החודש הראשון לשנת 2012, יחברו ארבעה שפים מובילים מעולם הקולינריה הישראלי, וישיקו מידי שבוע, מרקים ממתכונים בלעדיים שיוגשו בכל אחד מסניפי הרשת. בכל שבוע יוגש מרק חדש של שף אחר. השפים המשתתפים בפרויקט: שף עומר מילר - יגיש מרק עדשים כתומות; שף מנה שטרום - מרק עגבניות ולחם איטלקי; שף איתמר דוידוב - מרק טורטייה סמיך על טהרת המטבח המקסיקני; והשפית נלי קרפנק - מרק שעועית שחורה. מרקי השף יוגשו לצד התפריט החורפי של רשת loveat. היכן: סניפי loveat - לרשימה המלאה.מתי: לאורך כל חודש ינואר.מחיר: 26 - 30 שקלים למרק. גגג מחממים את החורף. מרק עגבניות ולחם (צילום: בועז לביא)  מנת החודש בקפה קפה רשת קפה קפה ממשיכה את מסורת רענון התפריט במנה חדשה בכל חודש. והפעם מציגים ברשת את מנת חודש ינואר: במילוי עגבניות צלויות, גבינת פטה צאן וטפנד זיתים על מצע קוסקוס ועשבי תיבול. היצירה תוגש בכל סניפי הרשת במהלך חודש ינואר בלבד, ולאחר מכן תוחלף מנה אחרת. הסועדים יקלו בוסף גלוייה ועליה המתכון למנה. היכן: סניפי קפה קפה.מחיר:  64-69 שקלים בסניפים השונים.הכוכב לחודש ינואר. סנדוויץ' פילה בס הסלע (צילום: דן פרץ) תפריט חורף במסעדת חוות התבלינים מסעדת חוות התבלינים שבגלבוע משיקה את תפריט החורף החדש. בין מנות התפריט תוכלו למצוא: טטאקי סלק – סלק , נתחי טונה צרובה, זיתי טאסוס, על מצע יוגורט בקר ונענע, עם רוטב קולי פירות יער ובלסמי (35 שקלים); רול עגל מתקתק – בשק טחון מצופה פילו ברוטב דמי גלס , על קרם תפוחי אדמה וקוקוס (44 שקלים); קרפצ'יו סינטה אלה- רומאנה – סינטה בשמן זית, בלסמי, פרמזן, צנונית וארטישוק אלה-רומאנה (45 שקלים); סביצ'ה מוסר (44 שקלים); סלמון מקורמל על מצע ריזוטו פטריות וקוקוס (92 שקלים); ניוקי ערמונים עם מגוון פטריות, בצל מקורמל, ערמונים ורוטב שמנת עשיר, פרמזן ותרד (69 שקלים). בימים אלו מוצגת במסעדה תערוכתו של הצייר דיאגו גולדפרב מהיישוב נמרוד בגולן.היכן: חוות התבלינים - דרך נוף גלבוע, ליד מושב גן נר.חורפי במיוחד. רול עגל מתקתק (צילום: ישראל פרץ)

*#