אסף גרניט במל ומישל וארוחת טעימות באלורה: איפה אוכלים השבוע?

אסף גרניט מבשל מחניודה במסעדת מל ומישל, מאיר קרנש מבשל ב- BIN 281, מנות בשריות מיוחדות ברשת ספגטים, ארוחת טעימות ב- 120 שקלים באלורה ועסקיות צהריים בפרנג'ליקו אשדוד

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טלי קושניר, עכבר העיר

השבוע הקרוב עומד בסימן חגיגות ימי הולדת ואירוחים קולינריים. אפילו שזה לא יום ההולדת שלכם, ואתם לא מתכוונים לארח אף אחד - אתם עדיין מרוויחים. אז מה מצפה לכם השבוע, מבחינה קולינרית? ערב "שף נודד" ב - BIN 281,  ממשיכים לחגוג חמש שנים למסעדת מל ומישל עם ביקור של אסף גרניט, באלורה חוגגים ארבע שנים בארוחה מיוחדת ב - 120 שקלים, חגיגת פסטות ובשרים ברשת ספגטים ברחבי הארץ ועיסקיות צהריים משתלמות בפרנג'ליקו אשדוד.

אסף גרניט מתארח במסעדת מל ומישל במסגרת אירועי חגיגות חמש שנים למסעדת , מארחת המסעדה שפים ידועים המגיעים לבשל במסעדה. השבוע יגיע שף ממסעדת לבשל את המנות המפורסמות של מסעדת מחניודה: פולנטה בצנצנת; טורטליני חמשוקה ותבשיל זנב שור עם ירקות שיגיעו ישירות מ.היכן: - בן יהודה 155, תל אביב. מתי: יום שלישי, 10.1.12, החל מהשעה 19:00.השוק בא העירה. מל ומישל (צילום: דודו בכר)

שף התקווה הטובה במסעדת קולוני במסעדת הירושלמית ממשיכים בחגיגות שש שנים עם ערבי -  במה לשישה סו שפים ושפים מוכשרים ולא מוכרים. הארוחות ייערכו במרפסת של המסעדה וילוו אותן יינות של שהותאמו במיוחד למנות המוגשות. הפעם תעלה לבשל שף אריאלה ברופמן (סו שף במסעדת ) שתשלב את שלל סגנונות הבישול שבהם התמחתה לכדי ארוחה מוקפדת עם דגש על פרזנטציה.היכן:   - דרך בית לחם 7, מתחם הרכבת, ירושלים.מתי: יום שני, 9.1.12 בשעה 20:00.מחיר: 240 שקלים כולל יינות של יקבי רמת הגולן. מומלץ להזמין מקום מראש.

כוכבים עולים. משתתפי שף התקווה הטובה (צילום: שירן כרמל)תערוכת בירות 2012 תערוכת בירות 2012 (BEERS 2012) תתקיים בימים שלישי ורביעי, 10-11.1.12, ב בתל אביב, בין השעות 16:00 - 23:00. במסגרת התערוכה יוצגו מותגי בירה רבים ומגוונים מכל העולם לצד בירות בוטיק מקומיות כחול לבן. היבואנים ומבשלות הבוטיק ישיקו בירות חדשות שחלקן אף בושלו במיוחד לתערוכה. התערוכה תוקדש ביומה הראשון לקהל מקצועי מתחום הברים והמסעדות וביום השני תיפתח התערוכה לקהל הרחב, שיוכל  לטעום סוגי בירה שונים, ולקנות בקבוקי בירה ישירות מהמבשלות והיבואנים במחירים מיוחדים. הרשמה ב.היכן: - יגאל אלון 51, תל אביב. מתי: ימים שלישי ורביעי 10-11.1.12, בין השעות 16:00 - 23:00.מחיר: 50 שקלים שכוללים 5 קופוני טעימה וכוס זכוכית.להתרשם ולטעום. תערוכת בירות 2012 (אילוסטרציה: dreamstime)ארוחת טעימות ב - 120 שקלים באלורה במהלך חודש ינואר תחגוג , המסעדה האיטלקית בשדרות רוטשילד, ארבע שנות פעילות ותציע ארוחת טעימות יום הולדת  ב - 120 שקלים. הארוחה כוללת: פוקצ'ת הבית, ארבעה מטבלים לכל שולחן, ארבע  מנות לבחירה: מבחר ברוסקטות, פיצה אלפרדו כמהין, סלט סיצליאני, סרדינים בכבישה ביתית, פיצה גבינת עיזים, סלט קיסר, קרפצ'יו מוסר ים, רדיאטורי קרבטנרה אווז, סלט רועים, קוואטרו פורמג'יו, ניוקי ערמונים, רביולי ריקוטה כמהין, סלט קפרזה, קנלוני טלה, שרימפס קלמרי אליו אוליו, ריזוטו פולו, מולים טריים ברוטב אניס, קרפצ'יו סינטה. בנוסף, ניתן להוסיף לארוחה כוס קאווה בתוספת 4 שקלים או קינוח בתוספת 24 שקלים. היכן: - שדרות רוטשילד 60, תל אביב. מתי: ימים א' - ה', החל מהשעה 17:00, לאורך כל חודש ינואר. מחיר: 120 שקלים לסועד. עד 120. מולים ברוטב אניס של אלורה (צילום: אילן עמיחי) חגיגת בשרים ברשת ספגטים מי שאוהב פסטות וגם בשרים מוזמן לסניפי לחגיגה קרניבורית עם בשרים קצוצים ביין, כדורי בשר טלה, נתחי בקר בבישול איטי עם ירקות שורש, נתחי פילה בקר נפלאים ולזניות. בכל חודש ינואר תוכלו לסעוד ממיטב המנות הבשריות של הרשת במחירים מיוחדים, ולהוסיף לארוחה גם יינות ופסטות כמסורת ספגטים. ביו המנות המוצעות: פפררדלה בולונז (53 שקלים);כדורי בשר טלה ברוטב עגבניות,חציל ופלפל קלוי ובצק מוברש בשמן זית עם עשבי תיבול (64 שקלים); נתחי בקר בבישול איטי עם ירקות שורש, חמאה, פטריות פורצ’יני ושמפיניון, שום טרי ופטרוזיליה (67 שקלים); לזניה בולונז (58 שקלים)  ומנות נוספות.היכן: - למידע על הסניפים.מתי: לאורך חודש ינואר. לקרניבורים איטלקיים. פפרדלה פולו רוסו ספגטים (צילום: אלמוג דביר)  עסקיות צהריים בפרנג'ליקו אשדוד מסעדת מציעה מגוון עסקיות צהריים לקהל לקוחותיה. העסקיות נעות בין 44 - 89 שקלים. כל עסקית כוללת מנה ראשונה לבחירה וכוס שתייה קלה/ כוס יין/ שליש כוס בירה. בין המנות המוצעות: מרק פירות ים טום יאם (54 שקלים): סנדוויץ' באו ניו יורק סטייל (44 שקלים); בקר סצ'ואן פיקנטי (57 שקלים); אנטריקוט (89 שקלים); שרימפסי קינג (89 שקלים) ומנות נוספות. היכן: - שדרות ירושלים 12, אשדוד.מתי: א' - ה', 12:00 - 17:00. מחיר: 44-89 שקלים. קופצים לצהריים באשדוד? ריינבו רול של פרנג'ליקו (צילום: שי זוהר)  השף הנודד מגיע אל BIN 281 ביום רביעי, 11.1.12, יתקיים ערב שף במתחם היין שברחוב דיזנגוף בתל אביב. על ערב השף  ינצח "השף הנודד" מאיר קרנש, שהיה חלק מהצוות הקולינארי במסעדות רבות בארץ ובעולם, ביניהן- מסעדת הדגים בת"א, ומסעדת מלון בוטיק Benvengudo שבפרובנס בעל שלושה כוכבי מישלן. קרנש יציע תפריט מגוון של מנות מיוחדות כמו: טרטר טלה עם פילה פומלה ותפוז על גרגר נחלים מתובל בוניגרט הדרים; רביולי פפריקה במילוי קרם כרישה ובוטנים פיקנטיים ברוטב בשמל מסורתי; ולקינוח קערית של קרמל וטופי ובתוכה קרם גבינה ותפוחים מקורמלים. את התפריט הייחודי ילווה כמובן היצע רחב של יינות המתאימים לסוג האוכל. היכן: - דיזנגוף 281, תל אביב.מתי: יום רביעי, 11.1, החל מהשעה 19:00. השף הנודד - נחת. שייטל בורגניון על חיטה אפויה (צילום: רמי לוריא) 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ