טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דלעת יפנית וארוחה הודית: המלצות טעימות לסופ"ש

נותנים כבוד לדלעת היפנית במסעדת כרמים, משקאות חורף חדשים בפראג הקטנה, בראנץ' עם גיא זוארץ, יום הולדת 12 לאוונגרד, תפריט מרקים חדש בסניפי קפנטו, ארוחה הודית אותנטית בלבונטין שבע וחצי ומנות חורפיות מהים במסעדת מונא הירושלמית

תגובות

יום הולדת 12 למסעדת אוונגרד באוונגרד חוגגים 12 שנים למסעדה במבצע מיוחד. לרגל חגיגות, מציע השף והבעלים דיוויד לוי את תפריט המנות הראשונות ב-12 שקלים בלבד ומתגבר אותן בצ'ייסרים / בירות, גם כן ב-12 שקלים. בין המנות הראשונות המוצעות: קפיטל היל; באפלו ווינגס; קרפצ'יו בקר; סלסלת פטריות מעופפות; חציל בלאדי; דיפ סליפ - תבשיל מקסיקני;  פטה כבד וספיישל ראשונה - מנה ראשונה המתחלפת מדי יום. בגזרת האלכוהול תוכלו למצוא בירה 1/3 la chouffe; צ'ייסר גרנטס; צ'ייסר ערק; צ'ייסר פידג'; צ'ייסר סטולי; או קוקטייל משתנה. מותנה בהזמנת שתי מנות עיקריות.היכן: אוונגרד - הברזל 3, רמת החי"ל, תל אביב.מתי: לאורך חודש ינואר, כולל סופי שבוע.מחיר: מנות ראשונות ואלכוהול ב - 12 שקלים. בת מצווש. חלת בצל של אוונגרד (צילום: דן פרץ)  ספיישל דלעת יפנית במסעדת כרמים דלעת יפנית עושה לכם את זה? אם כן, מסעדת כרמים היא המקום להיות בו. במסעדה משיקים ספיישלים חדשים, במסגרת חגיגות הדלעת של המסעדה. במהלך חודש ינואר יוגשו מנות ספיישל של דלעת בשר בקר עם מטבל שעועית מקסיקנית, או ספיישל דלעת בשר בקר בתוספת ירקות שורש עשירים במחיר 68 שקלים למנה. היכן: כרמים - מושב סגולה. מתי: לאורך כל חודש ינואר, כולל סופי שבוע.מחיר: 68 שקלים למנות דלעת יפנית.

נותנים כבוד לדלעת היפנית. מסעדת כרמים (צילום: עזר חדד)  תפריט חורף חדש במונא מסעדת מונא מציעה תפריט חורף חדש המביא איתו את מיטב תוצרת הים, המבטאת את חיבתו של השף, גיא סלוק, לחומרים מן הים. לצד תפריט חורף ים של מונא ניתן להינות גם ממנות של בשרים ותבשילי קדירה, מנות צמחוניות ומהרבה חומרי גלם עונתיים שמשתלבים בתפריט החדש כמו פטריות, שומר ואספרגוס. בין המנות החדשות בתפריט חורף של מונא: טרטר טונה אדומה עם איולי כוסברה ויוזו (64 שקלים); קלמרי פלנצ'ה (39 שקלים), שרימפס חומוס עם יוגורט כבשים (54 שקלים); קונצ'ליוני סרטנים (72 שקלים); קערת פירות ים שורשים ופסטיס (112שקלים). לצד תפריט הים מציע סלוק להינות ממנות חורפיות נוספות כגון: שאוורמה טלה עם טחינה שחורה (56 שקלים), פפרדלה פילה עגל (79 שקלים), תבשיל בשר עם ירקות שורש, ערמונים ויין אדום (95 שקלים) ועוד.

היכן: מונא  - שמואל הנגיד 12, ירושליםאוהבים את הים. קערת פירות ים ופסטיס (צילום: שגיא שוורץ)

*#