שבת בצהריים בברטי ואוכל ביתי בהוד השרון: המלצות טעימות לסופ"ש

מרקים מחממים בקפנטו, אוכל לקחת הביתה במסעדת מול השדה בהוד השרון, ברטי מרחיבה את שעות הפעילות, בירות חדשות ועסקיות משתלמות בטמפל בר וכל מה שאתם צריכים לדעת על הסילבסטר

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טלי קושניר, עכבר העיר

את סוף השבוע האחרון בשנת 2011 כנראה תעבירו במחשבות ותכנונים לערב הסילבסטר. בין אם אתם טיפוס של מסיבות, של אירוח ביתי, של ארוחה טובה או של התחפרות בפוך, חשוב שתאכלו טוב לפני שאתם מעבירים הילוך לשנה החדשה. בסוף השבוע הזה, מלבד אירועי הסילבסטר, תוכלו להנות ממגוון מרקים חמימים ברשת קפנטו, לקחת אוכל ביתי הביתה ממסעדת מול השדה שבהוד השרון, להתענג על בירות חדשות ועסקיות משתלמות ברשת טמפל בר, לסעוד אצל ברטי בשישי ושבת וכמובן, לקבל את כל המידע הקולינרי על אירועי סילבסטר 2012. שנה טובה.

סילבסטר 2012 מתחילים מהסוף: ביום שבת, 31.12, יציינו בכל רחבי העולם את המעבר אל שנת 2012. מסעדות שונות ברחבי הארץ מציעות אטרקציות שונות לערב הסילבסטר, החל מארוחות יוקרה, דרך ארוחות בנושאים, ארוחות עם הופעות ובעיקר, הרבה שמפנייה בחצות  ועוד. »»Happy new year. חוגגים סילבסטר (צילום: dreamstime) תפריט מרקים חדש ברשת קפנטו  משיקה תפריט מרקים חדש שמבטיח לחמם לכם את החורף. המרקים מוגשים בתוספת קרוסטונים (פרוסות מיני ג'בטה מוצנמות בטוסטר) ומגיעים בקערת פורצלן, או בקערת לחם שאור. בין המרקים המוצעים: מרק בצל (מכיל קמח); מרק מינסטרונה; מרק בטטה; מרק חומוס וארטישוק ירושלמי סמיך ומרק עגבניות. ניתן להמיר את תוספת הקרוסטונים בלחם אחר (מחמצת/ לחם קל/ מיני) - ללא תוספת תשלום, לחם שאור או ג'בטה- בתוספת תשלום של 6 שקלים. היכן:  - לרשימת הסניפים.מחיר: קערת מרק בתוספת קרוסטונים - 29 שקלים. מתחמם. מרק חומוס וארטישוק (צילום: בועז לביא) "שישי אל תבשלי" במסעדת מול השדה במסעדת בהוד השרון, מציעים ללקוחותיהם, החל מסוף השבוע הרוב,  לקחת אוכל מוכן הביתה. בתפריט: קדירות בקר, מאכלי עדות, ממולאים, אורז בר, פסטות, אוכל יהודי, אוסובוקו, חריימה ופילטים של דגים טריים, מרקים, עוגות בחושות וחלות של שבת. בהמשך יתווספו משלוחים בהזמנה מראש (מזמינים בטלפון: 09-7459000 עד יום חמישי בצהריים).היכן:  - אסירי ציון 22, הוד השרון.מתי: ימי ו', בין השעות 08:00-16:00.שישי אל תבשלי. במול השדה יבשלו (צילום: תומר דגן)

צהרי שבת בברטי מסעדת של מתחילה לעבוד גם בסופי השבוע בשעות צהריים, החל מהשעה 13:00. הסועדים יוכלו להנות מתפריט המסעדה הרגיל וממנות ספיישל כדוגמת: מרק שעועית לבנה (38 שקלים); מחבת מולים עגבניות, ארטישוק, וצלפים (62 שקלים); מנת שפונדרה עם תמרים והל (80 שקלים);  סלט חלקי פנים - מוח, לב, אשכים וירקות כבושים (46 שקלים); מנת לחי עגל חורפית (84 שקלים) ומנות נוספות.היכן:  - המלך ג'ורג' 88, תל אביב.מתי: ימי שישי ושבת, החל מהשעה 13:00. גם בשבת. ברטי (צילום: מור סגל)

בירות חדשות בטמפל בר רשת הפאבים האירים ה-  תגיש במהלך חודש דצמבר שני סוגי בירה חדשים, מרסדו (10% אלכוהול) ופילזנר אורקוואל(4.4% אלכוהול), שיוגשו בסניפי הרשת. לצד הבירה ניתן יהיה גם ליהנות מתפריט עסקיות המוגש ביום ו', בין השעות 17:00 - 20:00 ובשבת בין השעות 12:30 - 18:00. בין המנות המוצעות:  המבורגר/ שיפודי קבב טלה/ שיפודי פרגית/ כנפי עוף (69 שקלים); אסאדו בקר בגריסי פנינה ועגבניות שרי/ כתף עגל צלוי בגינס עם ירקות שורש/ צלי אירי/ שיפודי סלמון בגריל (75 שקלים); סטייק אנטריקוט 300 גרם/ ספירבס עגל 500 גרם (115 שקלים). ישנה גם עסקית ילדים במחיר 47 שקלים.היכן: - לרשימת הסניפים.מתי: יום ו', בין השעות 17:00 - 20:00 ובשבת בין השעות 12:30 - 18:00.מחיר: 69 - 115 שקלים.

עונג שבת. אסאדו בקר בגריסי פנינה (צילום: מייקל גליקסטין) 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ