דנה מלמד מבשלת עם השף של "ברטי"

אינטיאס עם לפת צלוייה, שרימפס עם ארטישוק ירושלמי, תבשיל לחי עגל עם תרד ומלבי תותים עם שטרוייזל - רועי ענתבי ביקר במטבח של דנה מלמד והחזיר את אמונה באנושות. מתכונים: אינטיאס פרוס עם לפת צלויה, שרימפס מוקפץ עם ארטישוק ירושלמי, לחי עגל במשמשים מיובשים עם תרד תורכי ומלבי עם תותים צלויים, סירופ רימונים ושטרוייזל.

דנה מלמד, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דנה מלמד, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ