חגיגה יוונית באדורה וקוקטייל אחר הצהריים ב - SALT: איפה אוכלים השבוע?

ארוחות חג המולד בטשרניחובסקי 6 ובגסטרופאב, חגיגה יוונית באדורה, עומר מילר מתארח במל ומישל, קוקטייל אחר הצהריים מול הגלים במסעדת SALT, תפריט חורף חדש בכרמא הירושלמית וארוחה משפחתית במסעדת TUK TUK שבפארק המדע

טלי קושניר, עכבר העיר אונליין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טלי קושניר, עכבר העיר אונליין

את השבוע האחרון של שנת 2011 כדאי לנצל עד תום. החל מארוחות חג המולד בטשרניחובסקי 6  ובגסטרופאב, דרך חגיגה יוונית באדורה, ארוחה מיוחדת לציון חמש שנים למסעדת מל ומישל, פינוק אחר הצהריים ב - SALT, תפריט חורף חדש בכרמא הירושלמית וארוחה משפחתי ב - TUK TUK שברחובות. המלצות קולינריות שיסגרו לכם את השנה עם חיוך על השפתיים, ותחושה נעימה-נעימה בבטן.חגיגת חג המולד בטשרניחובסקי 6 את יום חג המולד יציינו בביסטרו ביום ראשון, 25.12 עם תפריט הכולל מנות מיוחדות לצד המנות הקבועות של המקום. את חגיגת חג המולד תלווה הופעת ג'אז אינטימית של הגיטריסט . ההופעה מתחילה בשעה 20:30 ויש להזמין מקומות מראש.היכן:  - טשרניחובסקי 5, תל אביב. מתי: יום ראשון, 25.12, החל מהשעה 20:00.

ממלאים גרביים. טשרניחובסקי 6 (צילום: אביעד הרמן)חג המולד בגסטרופאב גם ב יחגגו את חג המולד מסיבת כריסמס מקושטת. השף מיכאל גרטופסקי יגיש לביבות בניחוח חנוכה, כמו למשל: לביבות שריפמס אסיאתיות, לביבות חצילים ויוגורט, לביבות תרד ומוצרלה, לביבות ירק, לביבות ארטישוק ירושלמי עם קרם פרש ובייצי סלמון, סופגניות ומגוון מנות נוספות (46-38 שקלים). את המנות ילוו  קוקטיילים בשפע, פונץ', סנגריה חמה ועוד. על המוסיקה DJ – ארז צוק רמון.היכן: - יהודה הלוי 58, תל אביב. מתי: יום שני, 26.12.מרי כריסמס. גסטרו פאב (צילום: שרון בן דוד)משתה יווני באדורה במסעדת נכנסים לאווירת החנוכה, המכבים והיוונים. במסעדה יתקיים משתה יווני עם תפריט מגוון, שיכלול מנות כגון: איקרה ביצי דגים;  שרימפס בשום שמן זית ועגבניות תמר; פסטרומה; קציצות פרסה; קבב יווני; תבשילי בקר יוונים, כמו גם קינוחים: חלווה חמה עם פלחי הדרים וקינמון או קינוח של שמנות עם ורדים ופירות מבושלים. לסועדים ימזג אוזו ללא הגבלה.

היכן: - בן יהודה 226, תל אביב. מתי: יום ב', 26.12. מחיר: 250 שקלים לסועד. יאסו! חגיגה יוונית באדורה (צילום: מאשה סקילי)  חמש שנים למסעדת מל ומישל

מסעדת מציינת את יום הולדתה החמישי בסדרה של ארוחות מיוחדות עם חברים קולינרים ושפים ידועים. שף יוגב ירוס יארח את () שיבשל ארוחה על קו ירושלים-תל אביב, יגיש מנות שף אישיות, אלן טלמור יביא את הנקניקיות שלו לערב שרקוטרי איטלקי. שף קונדיטור אלון גולדמן יציג אינטרפרטציה אישית על קינוחים איטלקים וזאב דוניה, יינן יגיע לערב יינן ויינות היקב ילוו תפריט שיותאם להם במיוחד. את סדרת הארוחות יפתח שף עומר מילר, שיכין ארוחה המבוססת על מנות אישיות. בין המנות: בתפריט מנות כמו: סרדינים כבושים עם צימוקים בגורצטרימינר, לימון מסוכר ובצלים מוחמצים או שרימפס קריסטל, קלמרי סגול, סרטן צלוי, קרם תירס “גילי” טרי ברוטב סרטנים וקונייאק ונוספות. היכן: - בן יהודה 155, תל אביב.מתי: יום ב', 26.12, בשעה 19:00. הפעם זה אישי. עומר מילר ויוגב ירוס (צילום: אנטולי מיכאלו) פינוק אחר צהריים ב - SALT

בימים אלו משיקים ב - פינוק לקראת ערב, בו מוגשים לסועדים במקום,  קנקן קוקטייל של ליטר וחצי ללא חיוב. בין הקוקטיילים לבחירה: דבורה – פסיפלורה ואגס משתכרים בים של אוזו; רוזט – חלב שקדים יפואי בחגיגת אניס ירדנית; ג'וליה – עארק איילים מבושם בגויאבה ונענע; פנחס – נענע לימונים ושאטה עם אשכולית אדומה; סורי דפוק – גזוז אוזו עם זיתים סורים דפוקים. את הקוקטיילים ילווה תפריט מאזטים הכולל: סלט גרגירי חומוס מקומי עם עגבניות, בצל וזעתר (18 שקלים); פלפלים קלויים בתחמיץ וגבינה בולגרית (18 שקלים); חצילים מאודים אדמדמים בעגבניות, זיתים וארגנו ׁ22 שקלים); בואיקוס קשקבל עם צזיקי שרימפס פריך עם איולי לימון ועשבים(30 שקלים) ומנות נוספות. כל הקוקטיילים מוגשים בקנקנים של חצי ליטר.היכן: - הירקון 163, תל אביב.מתי: ימים א' - ה', בשעות 17:00-19:00.לצד הקוקטייל. מנה של SALT (צילום: דניאל לילה)כרמא משיקה תפריט חורפי מחמם

מסעדת בירושלים משיקה תפריט חורף ומציע מבחר מנות ספיישל חורפיות. בין  המנות המחממות בכרמא: כתף טלה עסיסית על מצא קוסקוס ומרק ירקות (84 שקלים) ; פסטה שחורה עם פירות ים (79 שקלים) ; ביף סטרוגנוף, פילה בקר על מצא פירה (64 שקלים); קדירת כדורי בשר, כדורי בשר טלה ופסטה חונקי כמרים ברוטב עגבניות, חצילים ומוצרלה (84 שקלים) ; פורטר האוס, נתח במשקל 1.2 ק"ג הכולל סינטה ופילה על העצם. מוגש עם 3 תוספות מומלץ לזוג (245 שקלים); טיבון סטייק, נתח של 800 גרם מבשר סינטה ופילה מפנק (145 שקלים); ניו יורק סטייק, נתח פרימיום של סינטה על העצם (125 שקלים) ועודהיכן: - עין כרם 74, ירושלים.כמו שמיכה נעימה. קדירת פירות ים כרמא (צילום: רועי ברקוביץ')ארוחה משפחתית ב - TUK TUK 

סושי בר ברחובות משיק את תפריט החורף ומציע את הפמילי דיש, ארוחה משפחתית  הכוללת 2 מנות ראשונות לבחירה, 3 מנות עיקריות ותוספת ב-172 שקלים בלבד, לא כולל שתייה. ה''פמילי דיש'' כוללת 2 מנות ראשונות לבחירה, 3 מנות עיקריות ותוספת אחת. בין המנות שניתן למצוא בתפריט: אגרול תאילנדי; סלט חזה עוף בגריל אסיאתי; סלט טופו; פתאי אטריות אורז בתוספת בשר לבחירה; ירקות מוקפצים ברוטב סויה שחורה; אורז מוקפץ ועוד. במהלך ימי חנוכה יתקיימו הדלקת נרות וחלוקת סופגניות.היכן: - אופנהיימר 10, פארק המדע, רחובות. מתי: ימים א' - ה' משעה 17:00 - 20:00. יום ו' משעה 12:00 - 17:00.מחיר: 172 שקלים, לא כולל שתייה.תית בטוק טוק (צילום: דניאל לילה)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ