${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סודות הבישול של מיקי שמו וסדנת בשרים בצפון: המלצות טעימות לסופ"ש

וגם, עסקיות שישי חדשות במסעדת בויה, טעימות יין בייקב הנס שטרנבך וסוגרים את השבת בארוחה זוגית במטבחון

תגובות

בסוף השבוע הקרוב תוכלו ללמוד את סודות מטבח הקינוחים של מיקי שמו, להשתתף בסדנת בשרים בנתיב השיירה, לתפוס עסקית משתלמת במסעדת בויה, לטעום יין בהרי יהודה ולסגור את הסופ"ש בארוחה זוגית במטבחון.

מיקי שמו מבשל בצומת ספרים פסטיבל בישול יתקיים בין התאריכים 1.11 - 30.11 בסניפיה השונים של רשת צומת ספרים. במהלך החודש יגיעו מיטב השפים של ישראל לסניפי הרשת, כאשר כל מפגש יכלול הצגת / הכנת מנות מתוך ספרם, שיתוף בטיפים ומענה לשאלות הקהל. ביום חמישי, 10.11, יגיע הקונדיטור מיקי שמו אל סניף גרנד קניון, חיפה.מתי: יום ה', 10.11, בשעה 19:00היכן:  גרנד קניון, חיפה.סדנת בשרים בצפון סדנת בשרים במסעדת ארנולד'ס בנתיב השיירה תתקיים ביום שישי, 11.11, בשעה 10:00 בבוקר. את הסדנה יעביר השף אורי ארנון, והיא תיערך בארבע קבוצות: קבוצה א' – קילוף וחיתוך ירקות, הכנת בצק ללחם. קבוצה ב' – הכנת פוייקה בקר. קבוצה ג' – צליית אסאדו בשיטה ארגנטינאית אותנטית. קבוצה ד' – עישון בשר במעשנה מקצועית. בנוסף תתקיים הרצאה על הבקר בארץ, יבוא הבקר מחו"ל, פירוקו לחלקים ויעודים שונים. במהלך ההרצאה יוגש האוכל בתוספת כוס יין למשתתפים. מחיר לאדם: 300 שקלים. משך הסדנה הכולל בין שלוש לארבע שעות (מינימום 10 משתתפים) מתי: יום ו', 11.11, בשעה 10:00היכן: ארנולד'ס -  מושב נתיב השיירה, טלפון: 9443399–057

מבינים בשר. מסעדת ארנולד'ס (צילום: שאולי אלק)עסקיות שישי מול הים מסעדת בויה בנמל תל אביב מקבלת את צהריי שישי הסתוויים בתפריט עסקי חדש, שיוצע לסועדים בכל בין השעות 13:00 - 17:00. התפריט כולל: פוקצ'ה מהטאבון, מבחר מנות ראשונות - שרימפס איולי וכוסברה; בייבי קלמרי בקרם פרש; קבב טלה או נקניקיות מרגז. למנות עיקריות מוצעות: דגים מטוגנים; סרטנים כחולים חמאה ויין; כבדי עוף ביין או שיפודי אנטריקוט. את האחורה תלווה כוס יין הבית , קאווה, קיר רויאל  או בירה. הארוחה במחיר  118 שקלים לאדם.מתי: ימי שישי, בין השעות 13:00 - 17:00היכן: בויה -  התערוכה 3, נמל תל אביב (צפון הנמל) 03-5446166מחיר: 118 שקלים לסועד.

לקבל את השבת בסטייל. מסעדת בויה (צילום: אסף עברון)

מציינים את 11.11.11 ביום שישי יחול התאריך המיוחד 11.11.11. לכבוד המועד החגיגי מציעות שתי מסעדות פינוקים הקשורים לתאריך הציורי: מסעדת קולוני בירושלים מציעה ללקוחותיה צ'ייסרים ב - 11 שקלים, החל מהשעה 23:00. הצ'ייסרים הכלולים בהטבה: וויסקי ג'יימסון; עראק; וודקה סטולי; פיג' וטקילה קוארבו. גם במסעדת ברבן סטריט, המתמחה בסגנון קריאולי, החליטו לחגוג את התאריך המיוחד ביום שישי הקרוב, עם מבצע תואם – צ'ייסר טקילה קווארבו ב - 11 שקלים במהלך כל היום.היכן:מסעדת קולוני - דרך בית לחם 7, ירושלים. טל': 02-6729955ברבן סטריט - המנופים 8, הרצליה. טל': 054-3972872

לכבוד התאריך המיוחד. צ'ייסר טקילה (צילום: אילוסטרציה)

טעימות יין בהרי יהודה פסטיבל היין של יקבי יהודה מתקיים השנה בפעם ה – 13, עד לתאריך 25.11  במגוון מוקדים ברחבי הרי יהודה. בסופי השבוע יתקיימו סיורי טעימת יין במשק יין הנס שטרנבך שבגבעת ישעיהו. הסיורים  יצאו בכל יום שישי ושבת בכל שעה עגולה החל מהשעה 10:00 ו עד 17:00. הפעילות בתיאום מראש. טל': 02-9990162מתי: ימי ו' ושבת במהלך חודש נובמבר, בין השעות 10:00 - 17:00.היכן: משק יין הנס שטרנבך - גבעת ישעיהו 83, עמק האלה, גבעת ישעיהו. טלפון: 02-9990162

בואו לטעום (צילום אילוסטרציה: dreamstime)

עונג שבת במטבחון בכל מוצאי שבת במהלך חודש נובמבר תתקיים ארוחת טעימות זוגית במטבחון, החל מהשעה 19:00. עלות הארוחה היא 150 שקלים לזוג. בארוחה יוגשו ארבעה סלטים ממגוון סלטי המקום, סלט ירוק, מנה ראשונה או מרק, שלושה תבשילים מההיצע היומי ושתי כוסות יין לסועד. יש להזמין מקומות מראש.

מתי: כל מוצאי שבת, החל מהשעה 19:00היכן: מטבחון - רבי עקיבא 18, פינת גדרה,תל אביב.מחיר: 150 שקלים לזוג סועדים.

לטעום ולשמוח. ממולאים של "המטבחון" (צילום: מתן אברמוביץ')

*#