${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שפים ממליצים: מתכונים קלים לסטודנטים מתחילים

ביקשנו משישה שפים למצוא עבור הסטודנט התפרן את המתכונים האידאיליים לתקופות לחץ או מבחנים, שלא ישאירו חור בבטן או בכיס

תגובות

פרויקט מיוחד: עכבר סטודנטים - הטבות, מתכונים ובילויים מעניינים » מתכונים קלים לסטודנטים מתחילים» 10 אפליקציות שיקלו על החיים » משרות העתיד שיניבו לכם כסף» המלצות בילוי לסטודנטים תל אביביים» המלצות בילוי לסטודנטים מחיפה והצפון» המלצות בילוי לסטודנטים מבאר שבע והדרום» המלצות בילוי לסטודנטים מירושלים והסביבה» עכבר סטודנטים - המדריך המלא

אופן ההכנה:1. צורבים את הבשר: מחממים סיר גדול ללא שמן על אש גבוהה, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים בעזרת מרית או כף עץ2. מוסיפים את הבצל והפלפלים עד להשחמה והתאדות הנוזלים3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כ-15 דקות 4. על ג'בטה חמה וחצויה המשוחה במיונז ועליה חסה, עגבנייה וטבעות בצל, מניחים שלוש כפות גדושות של תערובת הסלופי ג'ו ואוכלים בפראות ללא טיפת נימוסים» סלופי ג'ו - גרסת הדפסה

להתענג בלי רגשות אשמה (צילום: דניאל לילה)

*#