חגיגות פסטה וגורמה דרומי: איפה אוכלים השבוע?

רשת ספגטים מרעננת את התפריט עם פסטות טריות, משק ברזילי מביא את הטבע עד הבית וגספאצ'ו האשקלונית חוגגת יום הולדת חמש - כל ההמלצות הטעימות

עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עכבר העיר

גם השבוע קיבצנו עבורכם את ההצעות החמות ביותר בתחום הקולינרי, והפעם: תפריט חדש בספגטים, השוק מגיע עד לבית במשק ברזילי, פסטות טריות בלב הנמל, תפריט יום הולדת לגספאצ'ו וחידושים בקסטנה.תפריט חדש בספגטים רשת המסעדות הותיקה  יוצאת לקראת השנה החדשה עם תפריט מחודש, שיכלול מנות ראשונות, פיצות, בשרים, דגים וקינוחים. בין המנות החדשות תוכלו למצוא: רוסטיקה בטאבון (64 שקלים); פפרדלה ראגו (67 שקלים); פפרדלה סלמון ספינצ'י (54 שקלים); ספגטי אלה נורמה (48 שקלים); פיצה איטליאנו עם פסטו (48 שקלים); פורטבלו פארמג'אנו (38 שקלים) ועוד.היכן: רשת טעמים חדשים מארץ המגף. פפרדלה ראגו (צילום: יח"צ)השוק מגיע עד לבית מסעדת מירקונה מביאה את השוק עד הבית. החל מהחודש מציעה המסעדה שירות משלוחים מיוחד בו אפשר לקבל מדי שבוע את מגוון הירקות, הפירות והמוצרים הנלווים של המסעדה (לחמים, מאפים ועוגות, תבשילים מהמטבח ועוד) עד פתח הבית. שירות המשלוחים מתחלק לשני מסלולים: הראשון הוא סל שיורכב במסעדה ועלותו 150 שקלים. המסלול השני יכלול משלוחים במסגרת מנוי קבוע. עלות המשלוח היא 20 שקלים להוד השרון, כפר סבא, רעננה ומושבי האזור, ו-30 שקלים לישובים רחוקים יותר (תל אביב, רמת גן, רמת-השרון, גבעתיים, פתח תקוה, ראש העין). הזמנות ניתן לעשות באתר המסעדה או בטלפון 09-7453935היכן: - ירקונהכל הטוב של הכפר עד פתח הבית. משק ברזילי (צילום: דן פרץ)פסטות טריות בלב הנמל בלב שוק הנמל בתל אביב ממוקם בר המסעדה המקום מציע מגוון מנות פסטה המיובאות מאיטליה, אותן ניתן לקחת או לאכול במקום.  במבחר ניתן למצוא בין השאר: רביולי ברטבים קלאסיים (39 שקלים); פטוצ'יני (32 שקלים); פסטה ברטבים (46 שקלים); סלט עגבניות שרי וקרעי מוצרלה בופאלו (28 שקלים). בנוסף, מציעים בפיורי HAPPY HOUR -  כשכל יום בין 19:00 ל-21:00, תוכלו ליהנות מ- 50% הנחה על הפסטות במשקל לסועדים במקום.היכן:  - נמל תל אביבפסטה, פסטה על החוף. Happy Hour בפיורי (צילום: אביב פרסבורגר)תפריט יום הולדת לגספאצ'ו מסעדת שבאשקלון חוגגת יום הולדת חמש. במסגרת החגיגות יוגש תפריט טעימות אותו יבשלו חמישה שפים, בעלות של 190 שקלים לסועד. האירוע, בראשותו של השף גיא פרץ, יכלול חמישה סבבים והמנות מהארוחה יוגשו גם כספיישלים במהלך חודש החגיגות, בכל יום חמישי החל מ-27.10.בין מנות הפתיחה יוגשו: קרפצ'ו אינטיאס ים תיכוני; מרק קרם חצילים עם מח עצם; למנה ראשונה תוגש סינייה בס הסלע צרוב בשמן זית; לעיקרית: דואט צלע טלה על מצע שורשים צלויים וכמהין מרוקאי ולקינוח מובטחת הפתעה מתוקה.מתי: החל מיום חמישי ה-27.10, למשך חודש, החל מ-20:00כמה: 190 שקלים לסועד.היכן: - יקותיאל אדם 9, מתחם מלון הולידיי אין, אשקלוןגורמה דרומי. מסעדת גספאצ'ו (צילום: אלון סולומון)

חידושים בקסטנה מסעדת  שבנצרת מרעננת את התפריט לקראת עונת הסתיו עם מספר מנות חדשות. לצד המנות המוכרות תוכלו למצוא הפתעות מעניינות כגון סלט הרועה - ירקות קצוצים לצד שקדים, צנוברים ופטרוזיליה בשמן זית (48 שקלים); שרימפס עטוף בסינטה ברוטב שום (30 שקלים); קארי וצ'ילי על מצע עלי בייבי (48 שקלים); עוף בליווי אננס ואורז לבן ברוטב צ'ילי ודבש (78 שקלים); פילה עגל ברוטב שרימפס ברוטב יין אדום (110 שקלים); מיקס פירות ים (88 שקלים) ועוד.

היכן:  - המעיין 1026/4, נצרתסתיו בשולחנות עובר. קסטנה (צילום: סטודיו דרור כץ)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ