טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

העסקיות הכי טובות במרכז תל אביב

ממסעדות השוק ועד מסעדות לאלפיון העליון. איפה הכי משתלם לאכול עסקית בתל אביב, מה תקבלו בתמורה וכמה זה יעלה לכם

תגובות

הישר מאיטליה - ארנסטו כתובת: בן יהודה 90 טל': 03-5273394שעות העסקית: א'-ה' 16:00-12:30שעות פתיחה: א'-שבת 23:30-12:00על המקום: ארנסטו הצנועה ברחוב בן יהודה היא אולי אחת המסעדות הכי איטלקיות באזור. במבט ראשון היא עשויה להיראות קצת ארכאית, אך מבט בתפריט ובסועדים מסביב חושף שמדובר בדבר האמיתי. החביבות המשפחתית והאוכל האותנטי הן סיבות מצוינות להגיע לכאן, אבל בשעות הצהריים אחת הסיבות העיקריות היא מחיר העסקית. אז נכון, המגוון לא עצום כמו בתפריט המלא, אבל תקבלו כאן ארוחת צהריים מלאה, טעימה ועשויה כמו שצריך - במחיר מגוחך.מנות נבחרות: ראשונה: סלט ירוק עיקרית: פסטה ארביאטה (רוטב עגבניות פיקנטי).מה: מנה ראשונה (מרק או סלט), מנה עיקרית ושתייה קלה. בכמה: 35 שקל.דבר הפאנל: "הוא איטלקי אמיתי ולכן אין טעויות כתיב בתפריט, ובהתאם גם באוכל. מומלץ לנסות ארטישוק א־לה ג'ודיה מטוגן".

ארנסטו - כרטיס ביקור

בראסרי - כרטיס ביקור

  מעוז לידוענים שמבלים בה. עסקית בבראסרי (צילום: אורן זיו)

כתובת: גרוזנברג 31 טל': 03-5166123שעות העסקית: א'-ו' 18:00-12:00שעות פתיחה: א'-ו' 18:00-12:00על המקום: מסעדה מרוקאית שכונתית קטנה וחמודה המציעה תבשילים מרוקאים אותנטיים. כמה שולחנות תחת סככה על המדרכה, עוד כמה בפנים ודלפק בר המפריד בין הפנים לחוץ. מהמטבחון עולים ניחוחות הקוסקוס והתבשילים של השף המרוקאי עבדו אלערג', שדמותו מבצבצת בין הטאג'ינים שבהם מוגשות המנות המהבילות. אווירה נעימה, יופי של הכנסת אורחים ושירות לבבי שנותן להרגיש בית.מנות נבחרות: ראשונה: מבחר סלטי הבית המשתנים עיקרית: ממולאים - ארטישוק, פלפל, כרוב או קישוא בתיבול מרוקאי על אורז לבן.מה: שני סלטים מבושלים או טריים לבחירה מתוך המגוון המשתנה, טחינה, לחם פועלים, מנה עיקרית, כוס לימונענע, תה הבית ובקלוואה. בכמה: 49 שקל.דבר הפאנל: "כיף לאכול את הראשונה והעיקרית יחד. עם בקלאווה וכוס תה מנחם לסיום, לא צריך יותר מזה".

ג'מילה - כרטיס ביקור

  מרוקאית שכונתית. עסקית בג'מילה (צילום: קרן מנור)

כתובת: בוגרשוב 51 טל': 03-5281077שעות העסקית: א'-ה' 17:00-11:30שעות פתיחה: א'-ה' 24:30-11:30 , ו' 17:00-11:00 , שבת 24:30-17:00.על המקום: פיצרייה משפחתית, שכונתית ועירונית שנותנת כבוד לבצק. על המקום אחראים זוג צעיר וחביב - יריב וסמדר - הוא בגזרת האוכל והיא באירוח. הרבה לקוחות קבועים והעובדה שהמקום כמעט תמיד מלא מעידים על הגאונות שבפשטות. המקום לא נופל מפיצריות טובות בנאפולי, והרי אין מחמאה גדולה מזו. כמו כן, חובבי המתוק יכולים להזמין קלצונה עם נוטלה - וכל המוסיף הרי זה מיותר.מנות נבחרות: ראשונה: ברוסקטה עגבניות ופטה עיקרית: פיצה הבית - עגבניות, פטריות, מוצרלה, פרמזן, שום ופטרוזיליה.מה: מנה ראשונה, עיקרית ושתייה קלה.בכמה: 57 שקל.דבר הפאנל: "פיצה מושלמת. בצק קל אך מלא טעם, חומרי גלם טובים ותנור מקצועי. אסור לזלזל בפיצה טובה".

הפיצה - כרטיס ביקור

מאמות - כרטיס ביקור

  קונספט ייחודי ומרענן. עסקית במאמות (צילום: קרן מנור)

דגנים, כוסמת וקינואה - מזה כתובת: אחד העם 51 א' טל': 03-6299753שעות העסקית: א'-ה' 18:00-12:00.שעות פתיחה: א'-ה' 23:30-8:00 , ו' 17:30-8:00.על המקום: מסעדה שקטה נעימה וביתית, שנפתחה לפני שבע שנים על ידי אפרת וגל ברזילי. הוא צמחוני והיא לא ממש מסתדרת עם גלוטן. המטבח של מזה מבוסס על שפע של דגנים, כוסמת, אורז, אורז שחור, קינואה, קטניות, ירקות טריים וגבינות, שמהם מופק אוכל מצוין ומושקע שאינו סגפני, כמצופה מאוכל בריאותי. מה שיפה במקום זה שהאוכל לא מתחנף לבשר ומנסה למצוא לו תחליפים בדמות טופו, למשל, אלא מצליח לעמוד בזכות עצמו.מנות נבחרות: ראשונה: צזיקי עם פיתה מחיטה מלאה עיקרית: אורז שחור מלא עם קוביות דלעת, עגבניות מיובשות, שעועית אזוקי, גרעינים ופטה יוונית.מה: מנה ראשונה, מנה עיקרית, משקה קר - מים/סודה/לימונדה או חליטת לואיזה קרה. בכמה: 47 שקל.דבר הפאנל: "הזדמנות לאכול ארוחה בריאה ומאוזנת, טעימה וטרייה. נעים לצאת משם עם תחושת שובע שאינה מכבידה".

מזה - כרטיס ביקור

ננוצ'קה - כרטיס ביקור

  שקט יחסי בצהריים. עסקית בננוצ'קה (צילום: קרן מנור)

צפרה - כרטיס ביקור

קפה נואר - כרטיס ביקור

  רק בשביל השניצל. עסקית בקפה נואר (צילום: קרן מנור)

רוטשילד'ס קיטשן - כרטיס ביקור

עד 90 שקל

אונמי - כרטיס ביקור

  מהיפניות הראשונות. עסקית באונמי (צילום: קרן מנור)

בית תאילנדי - כרטיס ביקור

ג'ירף - כרטיס ביקור

  הנודל הראשון בעיר. עסקית בג'ירף (צילום: קרן מנור)

הוטל מונטיפיורי - כרטיס ביקור

טנדורי - כרטיס ביקור

  ארמון הודי קטן. עסקית בטנדורי (צילום: קרן מנור)

יבנה מונטיפיורי - כרטיס ביקור

מיט בר - כרטיס ביקור

עסקית בסטייל - סושיאל קלאב כתובת: שדרות רוטשילד 45 טל': 03-5601114שעות העסקית: א'-ה' 16:00-12:00שעות פתיחה: א'-שבת 1:00-12:00על המקום: ביסטרו מודרני ואופנתי שמצליח למשוך אליו את הקהל הנכון. עם מיקום אסטרטגי בשדרות רוטשילד, אווירה אנרגטית ואוכל פשוט שעשוי כהלכה אין כמעט מקום יותר תל אביבי מזה, על אף הניסיון להיות "ניו יורקי". בערב מתפקד המקום לגמרי כבר־מסעדה, ואין ספק שמרבית האנשים באים לכאן לבלות, לשתות ולהיראות לא פחות מאשר לאכול, אבל בשעות הצהריים המוזיקה רגועה יותר, הקהל מעט יותר סולידי - בעוד שהגרוב לגמרי נשאר.מנות נבחרות: ראשונה: סלט ניסואז עיקרית: מחבת דייגים.מה ובכמה: המחיר נקבע לפי המנה העיקרית וכולל מנה ראשונה וסלסילת לחמים. מחיר מחבת דייגים - 69 שקל.

דבר הפאנל:  "עסקית שהיא בילוי. אם יש זמן ולא צריך לחזור לעבודה, כדאי ללוות את הארוחה בקוקטייל משובח".

סושיאל קלאב - כרטיס ביקור

  אין כמעט מקום יותר תל אביבי מזה. עסקית בסושיאל קלאב(צילום: מישל גבינט)

הילולה תורכית - פאשה כתובת: הארבעה 8 טל': 03-5617778שעות העסקית: א'-ה' 17:00-12:00 , ו' 15:00-12:00שעות פתיחה: א'-ה' 24:00-12:00 , ו' 16:00-12:00 , שעה אחרי צאת שבת ועד 24:00על המקום: במרחק דקותיים מהסינמטק מציעה פאשה מטבח טורקי אורפאלי המשלב השפעות של המטבח הכורדי ומטבחים ערביים נוספים. החלל הגדול מעוצב בסגנון אוריינטלי עם רצפות מצוירות, קשתות ונישות רבות. כשניחוחות תערובות התבלינים עולים מהסירים שבמטבח ונמהלים בריח המאפים הנצלים בטאבון הגדול שבמרכז המסעדה, זה מרגיש כמו מסעדה בלב איסטנבול.מנות נבחרות: ראשונה: לחמעג'ון - בצק דק שעליו שכבת בקר טחון עם פלפלים אדומים, עגבניות, בצל ופטרוזיליה בתערובת תיבול אוריינטלית עיקרית: סופריטו - תבשיל תפוחי אדמה עם שוקי עוף עם המון שיני שום בתערובת תבלינים ייחודית.מה: מנה ראשונה, מנה עיקרית, סלטי הבית ופיתות.בכמה: 68 שקל.

דבר הפאנל: "הפיתות החמות שנאפות בטאבון המקומי ושלל הסלטים הם בדיוק הפינוק שמקפיץ את הארוחה לכדאית במיוחד".

פאשה - כרטיס ביקור

ים, יבשה וצומח - פרידה קאלו כתובת: לילינבלום 43 טל': 03-5660481.שעות העסקית: ב'-שבת 16:00-12:00.שעות פתיחה: ב'-שבת 16:00-12:00, 19:00 עד לקוח אחרון

על המקום: מסעדה לטינית־ים תיכונית עם בר גדול ושמח והרבה אהבה לאוכל ולסועדים. הרעיון העומד מאחורי פרידה קאלו הוא מנות בגודל בינוני - ראשונות וקינוחים בלבד, כשהמנות מחולקות לפי קטגוריות ים, יבשה וצומח. כל אחד יכול למצוא את מבוקשו בתפריט, והמקום מעודד אכילה משותפת לבילוי קולינרי מהנה. השף יואב בלימן מוביל מסעדה צבעונית מלאת שמחת חיים.

מנות נבחרות: ראשונה: קדאיף וחציל - קדאיף במילוי גבינת עזים על בשר חציל שרוף עיקרית: פסקאדו קון ריזוטו - פילה בורי בסלסת ורדה על ריזוטו עגבניות ואניס.

מה: מנה ראשונה, מנה עיקרית, לחם הבית ומשקה קל.

בכמה: 65 שקל.

דבר הפאנל: "יחד עם אחד הקוקטיילים העונתיים, לצלילי מוזיקה לטינית, זו אחת הארוחות השמחות והמהנות בעיר".

פרידה קאלו - כרטיס ביקור

עד 140 שקל

הכנפיים המיתולוגיות - דיקסי כתובת: יגאל אלון 120 , פינת תוצרת הארץ 3 טל': 03-6966123שעות צהריים: א'-שבת 18:00-12:00שעות פתיחה: א'-שבת, 24 שעות ביממה

על המקום: הסטייק האוס המיתולוגי שנפתח לפני 18 שנה על ידי השף חיים כהן ואירית שנקר, והיה הראשון שהגישו בו ארוחות 24 שעות ביממה. עם השנים הפכה דיקסי למוסד יציב ואמין המגיש בשרים משובחים בצד מגוון מנות מהים, ארוחות בוקר גם בלילה, נגיעות מהמזרח הרחוק, וכמובן הכנפיים המפורסמות עם הרוטב החלומי ועוד. בדיקסי המעבר מהחוץ לפנים, שבו התאורה אדומה ועמומה גם בצהריים, מאפשר את אותה הפוגה מתבקשת מהיום העמוס והתרווחות נעימה באחת מפינות הישיבה הפזורות בחלל הרחב.

מנות נבחרות: ראשונה: כנפי עוף ברוטב חריף עיקרית: ספריבס בזיגוג טריאקי עם סלט קולוסלאו (המנה המשתלמת. אין תפריט עסקיות).

מה: מנה ראשונה ומנה עיקרית

בכמה: 129 שקלים.

דבר הפאנל: "הסטייק שתמיד היה ותמיד יישאר הכי טוב בעיר. הסועד תמיד מקבל אותו דבר. אין הפתעות. תמיד משובח"

כרמלה בנחלה - כרטיס ביקור

מסה - כרטיס ביקור

סטפן בראון - כרטיס ביקור

פרונטו - כרטיס ביקור

צפון אברקסס - כרטיס ביקור

*#