טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בראנץ' מפנק וטאפאס בר לוהט: המלצות טעימות לסופ"ש

סיור משכר ביקבי דלתון שבגליל, ארוחת בוקר מאוחרת ביבנה מונטיפיורי, מחניודה ודיאנא משתפות פעולה וטאפאס בר חדש וססגוני

תגובות

חמישי: סיור ביקב בגליל לקראת עונת הבציר, מזמין יקב דלתון, שבמרום הגליל, לאוהבי היין לבוא לבקר ביקב ולצפות בתהליך הבציר - המתקיים אחת לשנה, לטעום ממיץ הענבים האלכוהולי הנוצר בתהליך, ללמוד איך עושים יין , זני היין ועוד. בנוסף, במרכז המבקרים מוצעים למכירה מוצרי בוטיק שונים של יצרנים מקומיים.מתי: ראשון עד חמישי, בין השעות: 10:00-17:00, שישי: 10:00-14:00כמה: מבוגר - 15 שקלים, חיילים - 12 שקליםהיכן: יקב דלתון - מרום הגלילביקור ביקב דלתון (צילום: דיויד סילברמן)שישי: ארוחה משותפת למחניודה ודיאנא חגיגה בנצרת. השף דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא בנצרת יארח ביום שישי את השפים ממסעדת מחניודה הירושלמית: אסף גרניט, יוסי אלעד ואורי נבון לחגיגה טעמים משותפת, במסגרתה יוגש תפריט עשיר ומגוון המשלב טעמים מהמסעדה הירושלמית והנצרתית. את האירוע מארגנים חברי הקהילה הקולינרית של אתר בייגלה והכנסותיו יוקדשו למען עמותת לשובע. בתפריט תוכלו למצוא בין השאר: פלאפלים עם טחינה אדומה; קובה קטנה מוגשת על יוגרט עזים; קבב של דוחול על טחינה יוגורט; קובנייה של דג על סלט טבולה; פולנטה עם תבשיל מלוחייה; שרימפס חיים עם פלפל חריף ועוד.מתי: שישי ה-23.9, החל מ-19:00כמה: 250 שקלים ל-100 הראשונים. 350 שקלים לשאר רוכשי הכרטיסים. הזמנות דרך אתר בייגלה: http://beygale.co.il/היכן: דיאנא - שכונת אל מוטראן רחוב 5050, נצרת

יארח את אנשי מחניודה. השף דוחול ספאדי (צילום: יח"צ)שישי ושבת: בראנץ סופ"ש ביבנה מונטיפיורי ביסטרו יבנה מונטיפיורי של השף יונתן רושפלד מציע לכם לפתוח את הסופ"ש, עם בראנץ' מיוחד שיוגש בימי שישי בין השעות 09:00-14:00 ובשבת בין השעות 10:00-13:00. מחירי הבראנץ ינועו בין 40-70 שקלים, ויכללו בין השאר את המנות: פרנץ’ טוסט הכולל פירות טריים, שמנת מתוקה ומייפל (42 שקלים); בנדיקט עם ביצים עלומות, סלמון מעושן, תרד ורוטב הולנדייז ורוד (65 שקלים); כריך סלמון מעושן (57 שקלים); שקשוקה ביצים ברוטב עגבניות וחצילים מתובל (59 שקלים); מוזלי (39 שקלים) ועוד.מתי: שישי בין השעות 09:00-14:00 ושבת בין השעות 10:00-13:00כמה: מחירי המנות ינועו בין 40-70 שקליםהיכן: יבנה מונטיפיורי - מונטיפיורי 31, תל אביבדרך נהדרת להתחיל איתה את הסופ"ש. בנדיקט ביבנה מונטיפיורי (צילום: דניאל לילה)שבת: חגיגה ספרדית בראשון לציון שחקן חדש בחיי הלילה של ראשון לציון. באריו דה הוא טאפאס בר חדש המביא ניחוחות ספרדיים, עם מקום המכיל שתי קומות, ועיצוב המקבל את השראתו מרחובות ברצלונה. בין המנות תוכלו למצוא: צדפת סקאלופ צלויה על דלעת אפויה (24 שקלים); מולים ותוספות (38 שקלים); סלט בורגול ועדשים שחורות (19 שקלים); מח עצם צלוי בתנור (27 שקלים) ועוד.היכן: באריו דה - הלח"י 10, מתחם G1, ראשון לציוןחגיגה ספרדית בראשון לציון. באריו דה (צילום: יח"צ)

*#