${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: עסקית בקורדיליה ובירה גרמנית עושה עלייה

ניר צוק מוריד מחירים ופותח את קורדיליה גם בצהריים, בירת הפאולנר הגרמנית מגיעה לישראל ויונתן רושפלד מזמין אתכם לבראנץ'

תגובות

בטח שמתם לב שטרנדים באים והולכים, אך הפולנטה הטרייה שצצה בעיר לפני כשש שנים, עדיין כאן. זה התחיל אצל רפי כהן מרפאל, שאול אברון טעם והתאהב, וכיום קשה למצוא שף שידלג על פולנטה. וכך תוכלו למצוא אותה, רכה ומתקתקה, בחדר האוכל, במסה, בבסטה, במזללה, בירמיהו 7, בפושקין ובעוד רבות אחרות. יש מי שיטען שנמאס, אבל אנחנו לגמרי בעד הפירה החדש.תפריט עסקיות חדש בקורדיליה במסעדת קורדליה מציעים תפריט עסקי חדש (א'–ה' 17:00-12:00) בשתי רמות מחיר: האחת כוללת מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה ב־85 שקל; והשנייה כוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח ב־115 שקל. בראשונות יש, בין השאר, פטה כבדים  בשומשום שחור, סרדין כבוש על ירקות שורש, גספצ'יו אפרסקים לבנים, קרפצ'יו אינטיאס בהדרים וזעתר, ניוקי שקדי עגל וטורטליני כמהין. בעיקריות ניתן למצוא עוף במילוי ארטישוק ירושלמי, בורי בקרסט זיתים סוריים, שרימפס פורצ'יני, נתח קצבים, שייטל עלי מנגולד וירוקים, רביולי משוייה ועוד.קורדליה. יפת 30, תל אביב. טל' 03-5184668. פתוח: כל השבוע 12:00-אחרון הלקוחות. עסקי חדש בקורדליה (צילום: יח"צ)בירת הפאולנר מגיעה לישראל בכל שנה סמוך לאוקטובר נחגג במינכן פסטיבל הבירה והאוכל האוקטובר פסט. בימים אלה ניתן למצוא גם בישראל מהדורה מוגבלת של הפאולנר אוקטובר פסט – בירת חיטה בפחית של 1 ליטר. הבירה מגיעה במארז הכולל גם את הכוס הרשמית של הפסטיבל (גם היא בנפח דומה).65 שקל. להשיג בחנויות האלכוהול עד סוף נובמבר.מהדורה מוגבלת של הפאולנר אוקטובר פסט (צילום: אלדד שאו)משקה חדש מבית ברקדי חברת אקרמן משיקה בקרדי & קולה בפחית - משקה מעורבב מוכן לשתיה, המכיל רום בקרדי סופריור (בקרדי לבן) בתוספת של קולה.מחר מומלץ: 15 שקל. להשיג בחנויות המתמחות וברשתות השיווק.בקרדי וקולה (צילום: יח"צ)בראנץ' סוף שבוע ביבנה מונטיפיורי בביסטרו יבנה מונטיפיורי של השף יונתן רושפלד תוגש בסופי שבוע (ו' 14:00-9:00, שבת 13:00-10:00) ארוחת בראנץ' הכוללת מנות קלאסיות בצד כמה מנות מיוחדות וקוקטיילים של בוקר. בתפריט: ארוחת בוקר הכוללת ביצים לבחירה, ירקות, גבינות, ריבות וסלטי הבית, סלסלת לחמים, מיץ טבעי ושתייה חמה; סנדוויצ'ים בחלה של שבת, כמו סינטה עם סלט ביצים, סלמון עם גבינת שמנת או קלאב סנדוויץ' עם בייקון, חסה, חמוצים ואיולי עגבניות; שקשוקה טורקית עם עגבניות וחצילים; ביצי בנדיקט עם תרד וסלמון מעושן או בייקון; פרנץ' טוסט עם שמנת מתוקה, פירות ומייפל; בורקס אספרגוס וכמהין; מוזלי עם פירות טריים ודבש ועוד (66-39 שקל). בין הקוקטיילים תוכלו למצוא מימוזה, בלאדי מרי, קאמפרי תפוזים ועוד.

יבנה מונטיפיורי - מונטיפיורי 31, תל אביב. טל' 03-5666189.בנדיקט יבנה מונטיפיורי (צילום: דניאל לילה)מחוץ לעיר: מכירה חגיגית ביקב צ'ילאג לקראת החגים יקב צ'ילאג מאזור התעשייה של יהוד, מזמין אתכם בשישי הקרוב (23.9) למכירה חגיגית בה יימכרו יינות היקב מסדרת במבינו במחירים מוזלים: בלנד במבינו 09 (50 שקלים) ומרלו במבינו 09 (50 שקלים). בנוסף מוצע במקום ביקור ביקב, הכולל הסברים על שיטות העשייה המיוחדת של היין, ביקור במתקנים וכמובן טעימות מיינות היקב (35 שקלים ובהרשמה מראש בטלפון 054-4562057). (מנחה נופה)

יקב צ'ילאג - שבזי 12 אזור תעשייה יהודביקור ביקב לצד מכירה מיוחדת. יקב צ'ילאג (צילום: יח"צ)

*#