${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: נאפולי באבן גבירול ושקיעה בנמל

פיצריה חדשה באבן גבירול מבטיחה ניחוח איטלקי, גוצ'ה דה דיינר מזמינים לבראנץ', בית בנמל מחדשים עם תפריט שקיעה ובזופה רוצים מרק - דווקא בקיץ

תגובות

DA PEPPE, הפיצרייה החדשה שנפתחת בימים אלה בחלקו הדרומי של אבן גבירול, היא לא עוד פיצרייה שמצטרפת לגל ששוטף את העיר בשנתיים האחרונות. גם העובדה שלא רחוק משם ישנם פיליפ וטוני וספה לא מטרידה את ג'וזפה (36) הבעלים, פיציולו איטלקי שמכין פיצות מגיל 16 ושכעת מקים בתל אביב "פיצרייה נפוליטנית שכמוה לא פגשתם פה. לא יהיה שום דבר שמוכן מראש, פרט לבצק - שגם המתכון שלו, אגב, משתנה כל הזמן בהתאם למזג האוויר", הוא מסביר.מה בעצם אתה עושה כאן? למה לפתוח פיצרייה דווקא בישראל?"אני אוהב את הבלגן שיש פה, מטורף על המקום הזה. נדלקתי על תל אביב ועל ישראל כשהייתי כאן בחופש עם אשתי שירה לפני כשנתיים. מזג האוויר פה, התרבות, האנשים שאומרים מה שבא להם, הפירות והירקות בשוק, הצבעים – זה פשוט מקום נפלא. לא באתי לפה כדי לעשות כסף. באתי כי החלטתי שאני רוצה לגור פה ולגדל פה את הבן שלנו".מה מייחד את הפיצה שלך משאר הפיצות שיש לנו פה בעיר?"ראשית - התנור המיוחד שבנינו כאן. מדובר בהשקעה גדולה מאוד וזה הדבר שהכי קרוב לתנור עצים מסורתי. יש כאן מערכת משוכללת מאוד שממחזרת את החום ככה שהפיצה מתחממת בעוצמה רבה מכל הכיוונים ומרגע שהיא נכנסת לתנור היא מוכנה בתוך 60 שניות. התוספות של הפיצה יהיו קבועות מראש בתפריט ויכללו קלאסיקות וכל מיני שילובים של גבינות משובחות, בשר ונקניקים מתוצרת ביתית, רוטב עגבניות טוב, ותהיה גם פיצה במבינו מיוחדת לילדים ופיצה נוטלה ופירות עונתיים טריים".בתפריט (48-39 שקל) תוכלו למצוא פיצות כמו FROMAGGI - גורגונזולה, מוצרלה, פרמז'אנו רג'יאנו ופונטינה; RICOTTA E SALAME - מרגריטה עם ריקוטה טרייה, פלפל שחור וסלמי תוצרת בית; DON MICHELE – פרמז'אנו רג'יאנו, מוצרלה, פונטינה, ברזאולה וארוגולה; MAMMA RITA – פרמז'אנו רג'יאנו, פונטינה, האם ופטריות; SPICY SHIRA – עגבניות, מוצרלה, פקורינו, סופרסאטה (נקניק איטלקי חריף) ועוד. לקינוח יש אפוגטו – גלידה עם עוגיית מדלן משובחת בצד אספרסו. פרט לרשימת יינות איטלקיים אדומים ולבנים, שיימכרו בבקבוקים ובכוסות, מכין ג'וזפה גם סנגריה אדומה קרה וטובה.DA PEPPE - אבן גבירול 14, טל' 6424740, תל אביב. פתוח: כל השבוע 24:00-12:00 (או עד שייגמרו חומרי הגלם).

לא מפחד מהמתחרים. ג'וזפה במסעדת DA PEPPE (צילום: אורן זיו) 

רק מרק ב־Zuppa מציעים קולקציה של מרקים קרים (18 שקל ל־350 מ"ל) כמו מרק שורשים לבנים, גספצ'ו קלאסי, גספצ'ו סלק עם לימון ושמן אגוזים, מרק מלפפון עם ג'ינג'ר וג'ין, מרק אבוקדו עם ליים ויוגורט, או מרק עגבניות, במיה ופטרוזיליה. נוסף על כך, יוצעו סוגים משתנים של נקניקיות בוטיק תוצרת בית, כמו נקניקיית עגל מעושנת (26 שקל). מדי יום תוצע נקניקיית פרימיום מיוחדת הכוללת שילובים יצירתיים וחומרי גלם משובחים (36-32 שקל).זופה - אבן גבירול 138, תל אביבאדום וקציפתי. מרק סלק של זופה (צילום: דן פרץ) איך זה ששקיעה אחת המסעדה מציעה בימי חול בשעות 19:00-16:00 תפריט שקיעה מיוחד שמוגש במרפסת המסעדה, ובו מנות במחיר מיוחד של 40 שקל, כולל שליש בירה מהחבית, ובהן: קלמרי פריך עם מיונז צ'ילי, דגים מטוגנים עם סלסת עגבניות, פיש אנד צ'יפס או שיפודי שרימפס מהגריל.בית בנמל - המסעדה 0 האנגר 26, נמל תל אביב, טל' 7171550.לסגור את היום מול הים. בית בנמל (צילום: יעל רייף)עוברות צד בימים אלה נפתח טל ושני - בית הקפה של השפיות טל יעקב ושני גפן. בתחילה  יוצע תפריט הרצה מצומצם, הכולל מבחר ארוחות בוקר, סלטים וסנדוויצ'ים, בצד מנות יומיות מתחלפות ומבחר קינוחים משתנים. בהמשך יוצע במקום תפריט קבוע ורחב.טל ושני - בית הקפה, ארלוזורוב 23, טל' 5230044.לא רק בבריתות וחתונות. בין הקפה של טל ושני (צילום: מיטל סלומון)

*#