פסטיבל "אוכלים בלילה" ומוזס באילת: איפה אוכלים השבוע?

רשת ההמבורגרים מוזס פותחת סניף דרומי, טובי השפים פותחים שולחן במצפה הימים, בראנץ' חלומי בזכרון יעקוב וכשרה חדשה בהרצליה פיתוח

מנחה נופה, עכבר העיר אונליין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מנחה נופה, עכבר העיר אונליין

גם השבוע קיבצנו עבורכם את ההצעות החמות ביותר בתחום הקולינרי, והפעם: פסטיבל אוכלים בלילה, שפים פותחים שולחן במצפה הימים, מוזס מגיעה לאילת, מסעדה חדשה בהרצליה פיתוח, מנות ראשונות בקוביות, בראנץ' שישי בזכרון יעקב ומפגש שפים בקניון שרונים.פסטיבל אוכלים בלילה נפתח מי אמר שלא כדאי לאכול בלילה? היום (ראשון) ועד ה-21 בספטמבר יערך במסעדות במקומות בילוי מובילים באזור המרכז והשרון פסטיבל אוכלים בלילה. במסגרתו  ניתן יהיה ליהנות ממנות החל מ-25 ₪, ואלכוהול החל מ-15 ₪, החל מהשעה 22:30 בכל ערב למשך עשרה ימים. בין המסעדות המשתתפות בפסטיבל: דיקסי, שלוותה, פרידה קאלו, קאסה דה ברזיל, ויקי כריסטינה, ביסטרו 56, יוליה ועוד רבות. אוכלים בלילה - לרשימת המסעדות המלאה וכל הפרטיםבואו רעבים. מסעדת הדיקסי בפסטיבל "אוכלים בלילה" (צילום: דין אהרוני)שפים פותחים שולחן במצפה הימים

לאורך חודש ספטמבר תתקיים חגיגת קולינריה במלון מצפה הימים הצפוני ובמסעדת מוסקט הממוקמת במלון, במסגרתו יתארחו אנשי תרבות ושפים לארוחות גורמה, כאשר חלק מההכנסות תרומה למחלקה הפסיכיאטרית לנוער במרכז הרפואי זיו בצפת. בין השפים שייקחו חלק בחגיגה: שף חיים טיבי, שף שאול עברון, שף עזרא קדם, שף מאיר אדוני, שף אביב משה, שף עומר מילר, שף ארז קומרובסקי, שף ישראל אהרוני, שף שאול בן אדרת ועוד. וביום שני הקרוב החל מ-19:30 תתקיים ארוחת שף מיוחדת בהשראה ובהשתתפות רם אורן, שעל המנות יעמלו שף חיים טיבי, שף עמיר אילן ושף אבי שטייניץ. מתי: במהלך חודש ספטמברכמה: 300 שקלים לארוחההיכן: מלון מצפה הימים. פרטים בטל': 04-6994555לאכול טוב, לישון טוב. מלון מוסקט (צילום: יח"צ)מוזס מגיעה לאילת מוזס - רשת המבורגריות מכל הארץ מגיעה לבירת הדרום, ומשיקה סניף חדש בטיילת מלון דן, אילת. המסעדה בין הגדולות של סניפי הרשת, בתפריטה תוכלו למצוא את המנות מוזס צ'אנג - פרוסות פילה בקר צרוב עם וינגרט אסיאתי (40 שקלים); שיפודי פילה בקר בפלפל שחור וברנדי (42 שקלים); הונג קונג צ'יקן פאיטס עם טורטיות (69 שקלים); מוזס ארט בורגר (59 שקלים ל- 250 גרם); מוזס בורגר - עוף, טופו ופטריות פורטובלו (54 שקלים ל- 250 גרם) ועוד.היכן: מוזס - טיילת מלון דן, אילתבואו לאילת, לאילת. סניף דרומי חדש לרשת מוזס (צילום: ארן דולב)מסעדה חדשה בהרצליה פיתוח עובדי הרצליה פיתוח התחדשו! - מסעדה חדשה הגיעה לשכונה. אתניקה היא מסעדה אוריינטלית חדשה וכשרה של השף אור כנף, המציעה מנות בשר ודגים. במנות הראשונות תוכלו למצוא: חומוס אסלי עם תערובת בשר בקר וטלה (37 שקלים); סלט קרפצ'ו פילה על מצע פיתה קלויה (56 שקלים); עיקריות: חריימה עם פילה לוקוס, סלק ועשבי תיבול (124 שקלים); קדרת אסאדו, ירקות שורש וגרגירי חומוס על מצע קוסקוס ביתי (89 שקלים); פלטת מיקס זוגית - 750 גרם של מיקס אנטריקוט, קבב הבית, צלעות טלה (240  שקלים) ועוד.  היכן: אתניקה - אריה שנקר 7, הרצליה  כשרהרבה יותר מהייטק. מסעדת אתניקה (צילום: יח"צ)מנות ראשונות בקוביות קוביות, מסעדת הבשרים בעלת הקונספט המעניין המציעה מנות החתוכות בצורת קוביות , חוגגת שנה לפעילותה, ומוסיפה לתפריטה גם את קטגורית המנות ראשונות בה תוכלו למצוא בין השאר את מנת שרימפס קריספי - עם שבע מנות שרימפס (כ- 95 גרם) המוגשים בליווי רטבים (15 שקלים); קרפצ'יו בקר פרמז'ן שמן זית ובלסמי המוגש בליווי לחם (18 שקלים); קוביות תירס ופירה תפוחי אדמה בליווי רטבים (12 שקלים); קונפי שום המורכב משום כבוש ומבושל המוגש בליווי לחם (15 שקלים) ועוד.קוביות - מלכי ישראל 8, תל אביב

חידושים במסעדת קוביות (צילום: עדי זהר)חמישי: שוק האיכרים בחולון אחרי נמל תל אביב גם בחולון נפתח בחודש ספטמבר מתחם שכולו תוצרת חקלאית מרעננת. בכל יום חמישי, בין השעות 16:00- 22:00 ברחבת המדיטק, בחולון - תוכלו למצוא: פירות טריים ובוהקים, ירקות ששאריות אדמה עוד עליהם ושורשיהם גלויים, גבינות עזות טעם בעבודת יד, לחמים ריחניים, בהירים וכהים, מאורכים ובכיכרות. וגם - זיתים מתובלים וחריפים, שמן זית משובח, יין מקומי מיקבים קטנים ובירות בוטיק ישראליות, עשבי תיבול רעננים וארומטיים, ביצי משק טריות עם חלמונים זהובים, דבש, ריבות ומרקחות, עוגיות ומאפים ביתיים ועוד ועוד.הכי טרי שיכול להיות. שוק האיכרים בחולון (צילום: איתיאל ציון)שישי: בראנץ' שישי בזכרון יעקב קוצ'ינה בר האיטלקיה הממוקמת במדרחוב זכרון יעקב מזמינה אתכם מידי שישי בבוקר ליהנות מבראנץ' בסגנון אכול כפי יכולתך ב-65 שקלים לסועד. הבראנץ' יכלול מגוון סלטים כגון: סלט דווליג'יו, קישואים, חצילים מוקפצים על מצע ירקות קצוצים וגבינה מלוחה, סלט ירקות שורש, סלט קפרזה; מגוון מטבלים, לחמים ביתיים, שקשוקה אדומה וירוקה, סלמון מעושן, מוזלי, עוגות גבינה ועוד.מתי: מדי שישי, בין השעות: 09:00-13:00כמה: 65 שקלים לסועדהיכן: קוצ'ינה בר - המייסדים 16, זכרון יעקבדרך נהדרת להתחיל איתה את הסופ"ש. בראנץ' בקוצ'ינה בר (צילום: בועז לביא)

שישי: מפגש שפים בקניון שרונים במהלך חודש ספטמבר החל משישי הקרוב מזמין אתכם קניון שרונים למפגש מסקרן עם מיטב השפים של ישראל. במסגרת האירוע ידגים השף הכנת מתכונים בסגנון שבו הוא מתמחה, יזמין את הצופים להשתתף בעשייה, ויגלה סודות קטנים מהמטבח הפרטי שלו. כאשר בסיום ההכנה תוכלו ליהנות ממנות טעימה של המתכונים. השבוע תגיע ץארח מיכל אנסקי את השף אבי ביטון ממסעדת אדורה.שף תטעם בקניון שרונים - פרטים נוספיםמתי: שישי ה-16.9, החל מ-10:00כמה: כניסה חופשיתהיכן: קניון שרוניםגם הכוכבים יגיעו. מיכל אנסקי (צילום עירא זליכה)

שבת: תפריט חדש במסה

שף אביב משה מציג חידושים בתפריט המסעדה, ומגיש מגוון מנות חדשות המבוססות על חומרי גלם עונתיים, ובנוסף מכניס כמה קינוחים מפתיעים.  במנות ראשונות תוכלו למצוא: שקדי עגל בחמאת לימון,  אספרגוס ופולנטה רכה של תירס טרי, ביצה עלומה פרמזן ושמן כמהין ו-טרטר של טונה קרם ליצ'י וסוכריות פקאן. בין המנות העיקריות יגיש משה מוסר ים בקראסט עם חמאת שרימפס ופלפלים קלויים, פילה של דג ים על מצע עלי גפן ממולאים, צימוקים אוזבקים ופונדו קל של לימון. לקינוח אפשר לבחור בין גבינה וקרם מנגו טרי עם ג'לי פטל וטוויל ווניל, קינוח מייפל קרם מסקרפונה, אגוזים מקורמלים ופרוזן אננס ועוד. תפריט חדש, מראה מרענן. טרטר טונה אדומה של מסה (צילום: איליה מלינקוב)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ