${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארוחה לילית והרבה בשר: איפה אוכלים השבוע?

תפריט מרענן ב"בית בנמל", נקניקיות גורמה ב"מל ומישל", מסעדת אדום הירושלמית חוגגת עשור וביסטרו "ושתי" ביפו פותח שולחן

תגובות

גם השבוע קיבצנו עבורכם את ההצעות החמות ביותר בתחום הקולינרי, והפעם: תפריט קיץ בבית בנמל, חגיגות עשור לאדום, סוגרים את הקיץ במל ומישל, מסעדה חדשה בנמל יפו ודיל לילי בברטה.ראשון: תפריט קיץ בבית בנמל מסעדת בית בנמל שנפתחה בחודשים האחרונים על יסודות 'קום איל פו קפה' בנמל תל אביב, מציעה בימים אלו תפריט קייצי ומרענן. בתפריט החדש תוכלו למצוא בין השאר את המנות: סלט עגבניות מתובל בוויניגרט וגבינת פטה (54 שקלים); סלט שווארמה של פרגית מתובלת (46 שקלים); סרדינים מצופים תערובת סולת וקמח ומוגשים עם סלסת עגבניות טריות (39 שקלים); פילה דג צרוב על הפלאנצ'ה (98 שקלים); גלידת וניל בזיגוג סילאן עם טחינה גולמית (38 שקלים); עוגיות בראוניז ביתיות (36 שקלים) ועוד.היכן: בית בנמל - האנגר 26, נמל תל אביב

לא זוכרים שהייתה סערה. בית בנמל (צילום: יעל רייף)שני: עשור לאדום מסעדת אדום הירושלמית מציינת עשור לפתיחתה ומזמינה את הסועדים לחגוג איתה עם תפריט מיוחד שתכלול מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב-120 שקלים לסועד. בין המנות הראשונות תוכלו למצוא: רביולי גבינת עזים ברוטב צלפים ועגבניות; מולים ביין לבן, עגבניות ובזיליקום; קרפצ'יו סלק עם גבינת צד'ר, אגוזי מלך ובלסמי; בעיקריות: כבד עוף צרוב ברוטב פירות יער; צלעות טלה בזיגוג לימון ועוד.מתי: לכל אורך חודש ספטמבר בכל ימות השבוע, מלבד ימי שישי.כמה: 120 שקלים לסועדהיכן: אדום - יפו 31 ירושלים

גורמה באווירה ירושלמית. חוגגים עשור באדום (צילום: דודו ועקנין)שלישי: סוגרים את הקיץ במל ומישל

מסעדת מל ומישל האיטלקיה מציינת את סוף הקיץ עם ארוחה קלילה ומיוחדת המתואמת לערבים החמים בעלות 118 שקלים לסועד. הארוחה תכלול מנה של נקניקיות עגל ביתיות, המוגשות עם מחית אפונה ותוספת לבחירה, בירה איטלקית או גרמנית וקינוח לבחירה. מתי: הארוחה תוגש עד ראש השנה 28.9, בשעות פעילות המסעדהכמה: 118 שקלים לסועדהיכן: מל ומישל - בן יהודה 155, תל אביבמממממ... טעים. נקניקיות עגל ביתיות של מל ומישל (צילום: אנטולי מיכאלו)רביעי: מסעדה חדשה בנמל יפו

אל מול כיכר השעון ביפו, נפתחה בחודש האחרון מסעדת ושתי של השפית מרב דוידסון, בה תמצאו תפריט המורכב ממנות בשר, דגים ופירות ים. בין המנות הראשונות תוכלו למצוא בין השאר: קרפצ'יו טונה אדומה ומוסר ים עם פסיפלורה (26 שקלים); גספצ'ו מלפפונים וג'ינג'ר עם טרטר פאקוס ומנגו (18 שקלים); עיקריות: רוסטביף צ'ך עם מגוון כבושים ביתיים (42 שקלים); זוג סרטנים עם צ'יפס, כרוב מוקפץ ושומשום ירוק (58 שקלים); קינוחים: עוגת סולת דחוסה עם קרם פיסטוק (35 שקלים); פאי לימון ומרנג (35 שקלים) ועוד.היכן: ושתי - רציף העלייה השנייה 8, יפופותחים שולחן קצת אחרת. רוסטביף צ'ך של ושתי (צילום: בועז לביא)חמישי: דיל לילי בברטה

מסעדת ברטה מאור יהודה מזמינה את הסועדים ליהנות מדיל קייצי בו יוצע מדי ערב החל מ-21:00 - המבורגר קלאסי 220 גרם מבשר טחון, תוספת (צ'יפס/ הום פרייז) וכוס שתייה קלה ב- 39 שקלים; המבורגר 300 גרם או המבורגר טלה, תוספת (צ'יפס/ הום פרייז) וכוס שתייה קלה ב-49 שקלים.מתי: מדי ערב, החל מ-21:00היכן: ברטה - יהדות קנדה 1, אור יהודהכמו דיינר אמריקאי. ברטה (צילום: יח"צ) שישי: עושים שוק במונטיפיורי שבע

מסעדת השף-שוק של אמילי גולדברג משתפת פעולה עם החברים מהבסטות של שוק הכרמל הסמוך. גולדברג הרכיבה מנות העושות שימוש במיטב חומרי הגלם של השוק, שיוגשו כספיישלים במהלך כל חודש ספטמבר. בין המנות החדשות תוכלו לבחור סלט ירוק של קיץ בויניגרט שומשום, אבטיח וגבינת פטה (42 שקלים) ; תרד טורקי מוקפץ בחמאה ויין לבן מהבסטה של עזרא  (28 שקלים) ; חצ'פורי צרובה עם עלי אורגנו ושמן זית  - מהבסטה של יוגב ( 27 שקלים) ; פילה מוסר ים עם ירקות השוק מהבסטה של יורם ( 89 שקלים). מונטיפיורי שבע - לשעות פתיחה וכל הפרטים

רק היום! רק היום! מנות שוק במונטיפיורי שבע (צילום יח"צ)

שבת: מסעדת שף מתחדשת בבנימינה במהלך חודש ספטמבר מזמינה מסעדת השף המחודשת גאיה - בית של אוכל' את הלקוחות לפסטיבל פירות ים. במסגרת החגיגות מציעה המסעדה, בנוסף לתפריט הרחב של המקום, מגוון מנות המשולבות בפירות ים טרייםאותן ניתן להזמין כמנה ראשונה (42 שקלים) או עיקרית (79 שקלים). בין מנות תפריט הפסיטבל: גספצ'ו עגבניות עם סלט ראשי קלמרי, מולים טריים, יין לבן חמאה ושום, מולים טריים, בייקון וצ'יפוטלה, שיפודי שרימפס עטופים בבייקון, קלמרי ממולא בריזוטו שחור, סלט קיסר עם שיפודי שרימפס ועוד.גאיה - לשעות הפתיחה, הוראות הגעה וכל הפרטיםמתחדשים עם טעם של ים. שרימפס וקלאמרי של גאיה (צילום: דניאל לילה)

*#