דנה מלמד מבשלת: עם רפי אדר מפרונטו

במעדניה של רפי אדר דנה מלמד פוגשת באנשובי, מוצרלה באפלו, ארטישוק וכמובן הרבה פסטה טרייה. טור איטלקי במיוחד. מתכונים: ברוסקטה מוצרלה באפלו עם ארטישוק ואנשובי, ברוסקטה עם ממרח כמהין ארוגולה, צנוניות ופרשוטו, פוזילי מיטבולס וטאליוליני עם צלפים, זיתים, אנשובי וקופה

דנה מלמד, עכבר העיר אונליין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דנה מלמד, עכבר העיר אונליין

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ