טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עכבר עסקיות: עסקים על פי מיכל אנסקי

בעבורי, לאכול ארוחה מלאה שכוללת, בין השאר, לובסטר ויין משובח בפחות מ־ 200 שקל, זו ארוחה נהדרת

תגובות

ארוחה עסקית בעידן המודרני היא סוג של דלק ותו לא. אנשים שיכולים להרשות לעצמם מסעדה מבקשים פתרון מהיר ומתוחכם לרעב של צהרי היום. ארוחה עסקית כשמה כן היא – לכאורה, משתמשים בה אנשי עסקים. בעיר כמו תל אביב יש לא מעט האוחזים במקצועות חופשיים ששכחו שלבשל בבית זו אפשרות, וארוחה עסקית במסעדה בהחלט עונה על הצורך. ארוחה עסקית יכולה להיות הזדמנות לאכול מאכלים הנוצרים במטבח שף. אני באופן אישי מאוד אוהבת את מול ים של הצהריים. בעבורי, לאכול ארוחה מלאה שכוללת, בין השאר, לובסטר ויין משובח בפחות מ־ 200 שקל, זו ארוחה נהדרת. ארוחה עסקית אמורה להציג את היד של השף, את הטכניקות שלו, את ההשראה והטעמים ואת חומרי הגלם המשובחים שבהם הוא עושה שימוש. בשלבים הבוגרים יותר של חייך, אתה מבקש לאכול טוב - ארוחה מושקעת שעושה שימוש במרכיבים עונתיים וטריים, ארוחה טובה שתאפשר לך בכל פעם מחדש לטעום את כישוריו של השף, ועדיין, במחיר שמתאפשר לך. על כל זה אמורה לענות ארוחה עסקית.

*#