טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עכבר עסקיות: אסף גרניט בעיר הגדולה

בעיר שיש בה כנראה יותר מסעדות מסועדים, וגם לא מעט סועדים, מתברר שלמצוא ארוחה טובה, במיוחד בצהריים, זו דווקא לא משימה כל כך פשוטה

תגובות

כשאני מגיע לתל אביב, פתאום כל האופציות נפתחות בפני, כמו לילד קטן בעיר הגדולה. המבחר עצום (עצום מדי כנראה), אבל בסופו של דבר, אני תמיד מוצא את עצמי באותם מקומות. בעיר שיש בה כנראה יותר מסעדות מסועדים, וגם לא מעט סועדים, מתברר שלמצוא ארוחה טובה, במיוחד בצהריים, זו דווקא לא משימה כל כך פשוטה. לכן צריך להכיר טובה לאלה שעושים את זה הרבה זמן וברצינות, כאלה שלא מזלזלים במקצוע ולא בסועדים, אלא פשוט נותנים מוצר טוב ואיכותי לאורך זמן. יועזר בר יין, שהוא כניסה למרתף אסקפיזם באמצע יפו הלחה; הבית התאילנדי עם הנאמנות למקור; חדר האוכל המר־ענן והצעיר; טוטו, שבה מבשל ירון שלו - כנראה הטבח הכי מוכשר בארץ; והוטל מונטיפיורי, שעושים הכי טוב את מה שהם עושים - הם רק כמה דוגמאות.

*#