עכבר עסקיות: אסף גרניט בעיר הגדולה

בעיר שיש בה כנראה יותר מסעדות מסועדים, וגם לא מעט סועדים, מתברר שלמצוא ארוחה טובה, במיוחד בצהריים, זו דווקא לא משימה כל כך פשוטה

אסף גרניט, עכבר העיר אונליין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אסף גרניט, עכבר העיר אונליין

עכבר עסקיות - לכל הפרטים

כשאני מגיע לתל אביב, פתאום כל האופציות נפתחות בפני, כמו לילד קטן בעיר הגדולה. המבחר עצום (עצום מדי כנראה), אבל בסופו של דבר, אני תמיד מוצא את עצמי באותם מקומות. בעיר שיש בה כנראה יותר מסעדות מסועדים, וגם לא מעט סועדים, מתברר שלמצוא ארוחה טובה, במיוחד בצהריים, זו דווקא לא משימה כל כך פשוטה. לכן צריך להכיר טובה לאלה שעושים את זה הרבה זמן וברצינות, כאלה שלא מזלזלים במקצוע ולא בסועדים, אלא פשוט נותנים מוצר טוב ואיכותי לאורך זמן. יועזר בר יין, שהוא כניסה למרתף אסקפיזם באמצע יפו הלחה; הבית התאילנדי עם הנאמנות למקור; חדר האוכל המר־ענן והצעיר; טוטו, שבה מבשל ירון שלו - כנראה הטבח הכי מוכשר בארץ; והוטל מונטיפיורי, שעושים הכי טוב את מה שהם עושים - הם רק כמה דוגמאות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ