טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עכבר עסקיות: טיול קולינרי עם אינה קראבצקי

רחובות תל אביב מאפשרים לי להשתעשע עם מגוון האפשרויות. עוצמת את עיני ומהרהרת "מה אוכל הפעם"?

תגובות

דילוג על ארוחת הבוקר הופך את ארוחת הצהריים לחשובה ביותר, והבחירה נהיית מהותית. רחובות תל אביב מאפשרים לי להשתעשע עם מגוון האפשרויות. עוצמת את עיני ומהרהרת "מה אוכל הפעם"? והופ, אני בשוק הכרמל. העיניים מחפשות את העגבנייה הכי יפה, הנחיריים מתרחבים מריח הפיתות הנאפות ומהתבלינים שהרגע נטחנו, והנה עולה ריח צריבת קבבוני טלה. גורלה של ארוחת הצהריים שלי כמעט נחרץ... אבל אני מתאפקת. שואפת לקרבי את ריח התבשילים הביתיים שגורמים געגוע למקום אחר. מוקסמת ממראות האויסטרים והמולים הטריים שנחים על מצע קרח כתוש. חולפת ליד מרפסת קסומה בשדרות רוטשילד ושוכחת שזו תל אביב למראה המפות המשובצות וריחו של ראגו טלה. מגבירה את הקצב, הדרך מובילה לים. נכנסת לשוק האיכרים ויכולה לחוש בטעם של רוסטביף מושלם הממלא בעוצמה לחם שיפון משובח. הטיילת מובילה דרומה ליפו, ריח פוקאצ'ה חמה עם חמאה נישא באוויר. כל מה שנשאר זה לפתוח את העיניים ופשוט לבחור באחת החוויות הקולינריות הקסומות של תל אביב.

*#