${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: צ'אפסטוי בקר של דים סאם סטיישן

וילמה מגפאנתי חולקת מתכון למנה אותנטית מתוך המטבח האסיאתי של המסעדה שלה, דים סאם סטיישן

תגובות

וילמה מגפאנתי, השפית של דים סאם סטיישן, עלתה לארץ לפני כ-10 שנים מהפיליפינים, שם עבדה במסעדות שונות, ופתחה לפני שנתיים את דים סאם סטישן יחד עם איש העסקים שלום מידן. דים סאם סטיישן הוא בית אוכל אסיאתי המשלב מנות מרחבי המזרח הרחוק וכן מנות דים סאם במגוון טעמים.» דים סאם סטיישן - לשעות פעילות ולכל הפרטים» חלה מהודרת של ארז קומרובסקי» אוסובוקו עגל של מסעדת בויה» אלפחורס ללא סוכר של קרין גורןמגפאנתי על המנה: "צ'אפסטוי בקר היא מנה פיליפינית מקורית המוגשת בכל הפיליפינים. אוכלים אותה בדרך כלל בבוקר אבל כאן בישראל הישראלים אוכלים אותה כמנה עיקרית בצהריים או בערב ולכן עשיתי שינויים קלים כדי להתאים את הטעם לציבור הישראלי".מהפיליפינים לתל אביב. וילמה מגפאנתי (צילום: אנטולי מיכאלו)צ'אפסטוי בקר מצרכים: 1 גזר1 גמפה אדומה1 גמבה ירוקהרבע קילו כרוב3 גבעולים של סלרי100 גרם תירס גמדי100 גרם כרובית1 בצל150 גרם בקר חתוך דקחצי קילו אורז לבן3 כפיות סויה1 כף סוכר לבןכפית שמן שומשום

אופן ההכנה:1. חותכים הגזר לעיגולים דקים, את  סלרי והגמבה הירוקה והאדומה לקוביות, את הכרובית לפרחים קטנים, את הבצל לפרוסות דקות של חצי ירח, ואת התירס גמדי חותכים לחצי.2. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את חתיכות הבקר בנפרד. לאחר שהבשר מבושל, חותכים אותו לקוביות.3. מחמים מעט שמן בווק, מטגנים את הבצל ומוסיפים את כל שאר הירקות ואת הבקר.4. מקפיצים הכל יחד ומוסיפים את הסויה, שמן השומשום והסוכר הלבן.5. מכינים את האורז הלבן בנפרד. מניחים אורז על צלחת ומעל יוצקים את הבקר המוקפץ והירקות.צ'אפסטוי בקר - לגרסת הדפסהמותאם לישראלים. צ'אפסטוי בקר של דים סאם סטיישן (צילום: אנטולי מיכאלו)

*#