טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

משמש עד תדמור: אוכל הרחוב הטוב בדרום תל אביב

נקניקיה אצל סלים ודני, לחמניות ממולאות בנווה שאנן ואמפנדה. המקומות הכי טובים לאכול בעמידה בדרום תל אביב

תגובות

מיטנייט למה: גם פלורנטין ביקשה לקחת חלק בגל סנדוויצ’יות השף שפקד את העיר השנה, אך כיאה לשכונה שאת הסטייל השאירה בחוץ, גם כאן התרכזו בבשר ובמה שעוטף אותו רוב הזמן - הפרנה (לחם מרוקאי). עכשיו נשאר לבחור במה למלא אותו, וההתלבטות תמיד קשה: קריספי צ’יקן, פורטובלו וביצת עין, קלאב סנדוויץ’ של חזה עוף ואווז מעושן, או רצועות אנטרקוט, עם ביצה או בלי, ואולי בכלל ללכת על המבורגר? שווה לשים עין דווקא על המעורב, שמערבב את כל חלקי הפנים עם קצת פרגית, ומצרף קוביות תפוחי אדמה ממכרות. המחיר של כל זה הוא עוד סיבה טובה לחזור. בכמה: 32 שקל למעורב.מיטנייט - ויטל 2, תל אביבחייבים לנסות גם. המבורגר של מיטנייט (צילום: רותם מימון)מכולת אברהם

למה: פה ושם נשארו עוד נשארו כאן מכולות שלא עונות לשם AM:PM, והמכולת של אברהם היא אחת הנבחרות שבהן. כל בלייני פלורנטין שמצאו את עצמם בשעות לא שעות רעבים עד מוות לאיזו פחמימה שתאזן את מפלס הסמים והאלכוהול, מצאו את עצמם נכנסים לאברהם ומבקשים סנדוויץ’ פועלים עם כל מה שתרצו (ונשאר במלאי) צפוף בתוך לחמניית מכולת, כמו של פעם. בכמה: 14-10 שקלים לסנדוויץ'.מכולת אברהם - ויטל 7 (פינת קורדוברו), תל אביבמכולת אברהם (צילום: אורן זיו)מלבי דג’אני

למה: שלוש גרסאות של מלבי (פרווה, חלבי ושוקו), שלושה דורות ויותר מ־60 שנות ותק עושים את שלהם. בלי תוספות שתפקידן להסתיר את הטעם בדרך כלל, אלא רק קמצוץ סירופ מי ורדים, וכשתור מכוניות ארוך משתרך ברחוב יפת, הקינוח הכי טוב ביפו מסתתר דווקא בשדרות ירושלים. ועוד לא אמרנו מילה על הסחלב שיתחיל פה באמצע נובמבר.בכמה: 8 שקלים למלבי קטן, 12 לגדול.מלבי דג’אני  - שדרות ירושלים 94 (פינת ארליך), יפוקינוח מנצח. מלבי דג'אני (צילום: אורן זיו)

*#