${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עיסקית לסטודנטים ומנות חדשות: איפה אוכלים השבוע?

ערבים צרפתיים בקיטשן מרקט, מסעדת אדלה מציעה עסקיות משתלמות לסטודנטים, בית הקפה פלורנטינה מתחדש בתפריט חדש, פסטיבל ממולאים במעדנייה של גולדשטיין ועוד המלצות אוכל

תגובות

אחרי החגים זה עכשיו, אבל נשמח לרכך לכם את המכה עם המלצות טעימות לשבוע הקרוב: עסקיות לסטודנטית במסעדת אדלה, מנות חדשות בפלורנטינה ובשאפה בר, מסעדת ג'מילה מרחיבה את שעות הפעילות ועוד חדשות אוכל.ויולט מתארחת בקיטשן מרקט

פיאסטה של יין בויקי כריסטינה  הקפסולה- מועדון יין לצעירים של יקב רמת הגולן, יחד עם ויקי כריסטינה, פותחים את הסתיו בפיאסטה מיוחדת של מוזיקה, יין ואוכל באווירה לטינית-ים תיכונית. האירוע יתקיים ביום רביעי, 17.10, החל מ-20:00 בערב, ויכלול בר יין שכולו יקב רמת הגולן עם מנות טאפאס מיוחדות, להקת מוזיקה לטינית ולהקת ורקדניות פלמנקו. לטובת האירוע בנו אנשי הקפסולה וצוות ויקי כריסטינה תפריט יין ואוכל מגוון, שיתומחר כך שכולם יוכלו לחגוג את תחילת הסתיו בכיף:50 שקלים ל- 3 כוסות יין מהמבחר, 50 שקלים ל- 3 מנות טאפאס של 'ויקי כריסטינה'.היכן: ויקי כריסטינה - מתחם תחנה, תל אביבמתי: יום רביעי, 17.10, 20:00לחיים. ויקי כריסטינה (צילום: בועז לביא)מנות חדשות בפלורנטינה

בית הקפה פלורנטינה מרענן את התפריט ומציע מנות חדשות. בין המנות: קראנץ' טוסט - סלומון ושמנת על מצע בייגל טוסט עם ממרח צלפים, חסה, מלפפון חמוץ ועגבניות מוקפצות; ראפ אפ - טורטיה במילוי גבינת עיזים, פרמז'ן, חסה, פטריות, פלפל קלוי, עגבניות מיובשות ופסטו; ראפ סביח אל חיר - טורטיה במילוי טחינה, חצילים, תפוח אדמה, עגבניה, ביצה קשה ופטרוזיליה; סלט פלורנטינה - פנה בפסטו, תערובת עלים ירוקים, עגבניות שרי, זיתים שחורים, גבינת פטה, פלפל קלוי ואגוזי מלך ועוד. היכן: פלורנטינה - אברבאנל 56, תל אביבקולקציית פסטות חדשה מהצהריים בדה פפה במלאות שנה להיווסדה של הפיצרייה דה פפה ולכבוד הסתיו, החליט השף והבעלים ג'וזפה ג'ורדנו להתחדש ולרענן את תפריט המסעדה ואת השעות הפעילות. עם הסתיו תפתח המסעדה החל משעות הצהריים, עם תפריט מיוחד שכולל קולקציה חדשה ומתחלפת על בסיס יומי של ארבע פסטות איטלקיות שאסף השף לאורך השנים. הפסטות מתחלפות בהתאם למזג האויר ולמה שיש בשוק, כך שאם מדובר ביום חמים סביר להניח שיופיעו פסטות כמו: א-לה קיקה - פסטה עונתית עם עגבניות שרי, פיקורינו והרבה מוצרלה, פנה סיציליאנה עם רוטב עגבניות וחצילים, אל מרקטו - פסטה עם עגבניות מיובשות, פלפלים, פטריות ויין לבן ועוד. ביום קריר וסגרירי אפשר יהיה לטעום קרבונרה איטלקית אמיתית או את הגרסה השניה שלה - אמטיריצ'אנה עם רוטב עגבניות. חוץ מזה יוגשו גם פפרדלה פטריות, ראגו בבישול ארוך ועוד. לצד הפסטות המתחלפות יהיו מספר פסטות שיופיעו באופן קבוע בתפריט, ביניהן: פסטת מיטבולס כמו של אמא (של ג'וזפה). חוץ מהן, יציע ג'ורדנו גם גארליק נאטס, שזה בעצם לחם שום, גרסת הכדור (15 שקלים). ברוח התקופה כל הפסטות יוגשו במחיר של 39 שקלים לארוחת הצהריים.היכן: דה פפה - אבן גבירול 14, תל אביבמנות חדשות. פיצה חריפה של דה פפה (צצילום: רותם מימון)אוקטובר של ממולאים במעדנייה של גולדשטיין השף אלרן גולדשטיין פותח את עונת הסתיו בפסטיבל ממולאים עם ניחוחות מבית אמא. בתפריט תמצאו את כל הממולאים האהובים כולל פלפלים, כרוביות, עגבניות, עוף ממולא, ארטישוק ממולא, רולדת צלי ממולאת  ועוד. פסטיבל הממולאים יתקיים לאורך כל חודש אוקטובר במעדנייה ויציע לכם להשתבח במיטב מנות הממולאים במתכונים פרטיים - המשתנים במהלך החודש. היכן: המעדניה של גולדשטיין - לוי אשכול 201, צומת סביוןטעים וסתווי. כרוב ממולא במעדנייה של גולדשטיין (צילום: שי בן אפריים)עסקיות סטודנטית במסעדת אדלה מסעדת אדלה מציעה דיל חדש לסטודנטים: מנה ראשונה, מנה עיקית ושתייה קלה או בירה במחיר 49 שקלים. בין המנות הראשונות: חציל קלוי בטחינה וסלסת עגבניות, פטה כבד ואגס ביין אדום או סלט ירוק. לעיקריות: שניצל עם צ'יפס או פירה בטטה, רביולי בטטה ברוטב רוזה, והמבורגר. היכן: אדלה - אזור התעשייה, רמת ישימחיר: 49 שקליםתפריט חדש בשאפה בר

השאפה בר מתרחב ומארח עכשיו משני צידיה של סמטת רבי נחמן בשוק הפשפשים. התפריט התחדש ושעות הפעילות התרחבו גם הן וכעת אפשר ליהנות מקפה ואוכל טרי וטעים גם בשעות הפעילות של שוק הפשפשים. התפריט כולל ארוחת בוקר של  פועלות (ירקות טריים, לבנה, זיתים, ביצה קשה-רכה ולאפה חמה), שקשוקה, עיג'ה וחביתת ירק. בשעות בין הערביים תוכלו להנות מהאפי האוור, לצד ברוסקטת שרימפס, סינייה חמה, גם בגרסת עדשים טבעונית, מגוון פיצות וסלט "שאפה ומלך סיאם" - אטריות שעועית ברוטב בוטנים תאילנדי עם שעועית ירוקה ופירות ים. בימי שישי מקבלים את השבת  עם בורקס מפונק, שרימפס בפיתה, חריימה ונגינה עליזה של פסנתר וקונטרבס.  היכן: שאפה בר - נחמן 2, יפוגדול יותר. שאפה בר (צילום: יפתח קופמן)

*#