אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בציר לילי וחגיגת יינות: איפה אוכלים השבוע?

חגיגת יינות יפואית בחנינא גסטרו בר, בציר לילי ביקב ברבדו, שחיתות לפני ואחרי הצום ביועזר בר יין ואלורה, ומגוון מנות אסיאתיות ודרום אמריקאיות במסעדת טוקו החדשה

תגובות

בציר לילי ביקב ברבדו

יקב ברבדו יערוך ביום ראשון, 23.9, בציר לילי, שפתוח להקהל הרחב - בחינם. הבציר יכלול ליווי תהליך הבציר המתבצע בכרמים, העברת הזמורות ליקב, תהליך ההפרה ומעיכת הענבים לתירוש. בסיום התהליך, אפשר יהיה לקחת בקבוק מהתירוש הביתה. אירוע הבציר יכלול טעימות יין ממגוון היינות של יקב ברבדו, כולל לחמים וגבינות.היכן: יקב ברבדו - כרמי יוסףמתי: יום ראשון, 23.9, החל מהשעה 18:00מחיר: ללא תשלוםבאים בלילה. יינות (אילוסטרציה: dreamstime)רגע לפני הצום ביועזר

מסעדת אלורה תחגוג את סיום צום יום כיפור בלילה של פיצות מושחתות על המרפסת. בתפריט המיוחדות תמצאו מנות כמו: פיצה קוואטרו פורמג'יו - ארבע גבינות ועגבניות; פרוטי דה מארי - פיצה פירות ים חריפה; קפריצ'יוזה - עגבניות, מוצרלה, פטריות וארטישוק ועוד. בנוסף, ברוח חטאים ראשונים יוגשו מבחר קוקטיילים איטלקיים מיוחדים כמו קמפצו (קמפרי, פנטה, אנגסטור ותפוז), ומוחיטו איטלקי על בסיס סמבוקה, יינות מבעבעים, ויינות איטלקיים איכותיים במחירים מיוחדים.

היכן: אלורה - שדרות רוטשילד 60, תל אביבמתי: יום רביעי, 26.9מחיר: מחירי הפיצות המיוחדות ינעו בין 40-60 שקלים

מסעדת טוקו היא מסעדותו החדשה של ניצן רז (סושי סמבה, אונו) שנפתחה במתחם יס פלנט בראשון לציון. במקום תוכלו להנות ממגוון מנות אסיאתיות ודרום אמריקאיות כמו: נודלס שרימפס ברוטב טום יאם פיקנטי (57 ש"קלים); סלט אצות היגי'קי וקומבו עם מירין, שומשום וגזר ברוטב טוזזו (48 שקלים); טופו עם שבבי בוניטו, חציל, שעועית ירוקה וציר סוי דאשי (28 שקלים) ותפריט סושי המציע מגוון קומבינציות לצד סינטה ברזילאית על הגריל במרינדה פיקנטית עם פלפל פיקיו, ברוטב עשבי תיבול (58 שקלים); אנטריקוט 300 גרם ברוטב צ'ימיצ'ורי ירוק ואדום, מוגש עם ניוקי טמפורה ברוטב צ'יפוטלה דבש(129 שקלים); דג שלם ברוטב צ'ילי כוסברה על אורז לבן (116 שקלים) ומנות נוספות.היכן: טוקו - מתחם יס פלנט, ראשון לציוןתתחדש. מסעדת טוקו ראשון לציון (צילום: אלונה איליאסי)

*#