שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

עסקיות חדשות ומשתה מקסיקני: איפה אוכלים השבוע?

חגיגה מקסיקנית במזללה, מסעדת מיטבול מציעה עסקיות צהריים חדשות ומושחתות, ויקי כריסטינה נערכים לחגים ופותחים חנות למכירת יין ועוד המלצות טעימות לשבוע

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טלי קושניר, עכבר העיר

רגע לפני החגים ושעון החורף, הגיע הזמן להודות שהקיץ באמת נגמר. כדי לרכך את המכה, אספנו עבורכם כמה אופציות טעימות לשבוע הקרוב. מאיר אדוני עורך משתה מקסיקני מיוחד במזללה, מסעדת מיטבול שבראשון לציון מציעה עסקיות  צהריים חדשות ומושחתות במיוחד, חגיגות שנתיים למסעדת איטלקיה בתחנה, במסעדת ויקי כריסטינה נערכים לחגים הקרובים ומפעילים חנות יינות מיוחדת ומסעדת ים 7 נפרדת מהקיץ במסיבת סוף עונה חגיגית. משתה מקסיקני במזללה השף מאיר אדוני יערוך משתה מיוחד במזללה בסימן תשוקה למטבח המקסיקני, בימים ראשון-שני, 9-10.9. המשתה יציע מבחר תפריטים זוגיים במספר מסלולים במחיר של 370 לזוג. בין המנות בתפריטים: נאצ'וס פפריקה מעושנת, אבוקדו, שמנת חמוצה, כוסברה וצ'ילי; טרטר נתח קצבים, עגבניות שרופות, פלפל שושקה קונפי, עדשים  שחורים ושמן מושחר בלימון פרסי; קלמארי בפלנצ'ה, וופל בלגי, בצלים חרוכים, ויניגרט ירקות גריל וכוסברה; ספריבס חזיר, תירס בגריל, כרוב צלוי בבירה, סלרי, אגוזים, ברוטב בברבקיו; פילה מוסר, חציל מעושן, עשבים ירוקים וחיטה מלאה, אגוזים בתבלינים, במיה, יוגורט ושמן זית; סמי פדרו, ליים, טקילה, מנגו, קוקוס, טוויל אננס כוסברה, סורבה פינקולדה וקרמבל קפה; שוקולד "קנקון" קריספי נוגט, שוקולד מריר ולרונה, ויניגרט פסיפלורה, פלחי הדרים, סירופ בזיליקום ומנות לטיניות נוספות. היכן:מזללה - נחלת בנימין 57, תל אביבמתי: ראשון-שני, 9-10.9מחיר: 370 שקלים לזוגלאתר המסעדהאנדלה! מנה מקסיקנית במזללה (צילום: מור סגל)חגיגות שנתיים לאיטלקיה בפשפשים

מסעדת איטלקיה בפשפשים חוגגת שנתיים עם ארוחת יום הולדת מיוחדת. אנשי המטבח רקחו שש מנות שיוגשו לשולחן בליווי יינות איטלקיים משובחים מבית האחים פלם - הגפן שיימזגו בכל שלב ושלב של הארוחה. הארוחה תתקיים ביום ראשון , 9.9, והסועדים יוכלו ליהנות מתפריט ייחודי במחיר 160 שקלים לסועד, כולל יין. בין המנות שיוגשו: טרטר שרימפס; סלט חם של אנדיב צלוי בחמאה וגבינה כחולה על שומר בתחמיץ תפוזים; דג-ים צלוי, קרם כרובית ורוטב נענע; שוק טלה אפוי, גרטן תפוח אדמה בציר עוף ואיולי אורגנו ומנות נוספות.היכן:  איטלקיה בפשפשים - עולי ציון 16, יפומתי: יום ראשון, 9.9מחיר: 160 שקלים לסועדסלט אנדיב בחמאה וגבינה צלויה. באיטלקיה בפשפשים (צילום: טל בן ברוך)ויקי כריסטינה מוכרות יין

לקראת ערב ראש השנה, החליטו במסעדת ויקי כריסטינה לפתוח חנות יין מיוחדת, שתפעל בשבוע שלפני החג, בין התאריכים 9-16.9. בזמן הזה בשבוע שלפני החג יימכרו במסעדה יינות שונים במחירים מיוחדים, ואנשי הצוות יעזרו לכל המבקש להתאים את היין לסוג המאכל. עלמה, דלתון (112 שקלים); מרקס דה קסרס, ריוחה, קריאנזה (97 שקלים); ג'וזף דרוהין, שאבלי (142 שקלים); גוורצטרמינר, סדרה אזורית, יקבי כרמל (92 שקלים); מהדורה מיוחדת שבוקבקה בשיתוף עם יקב הבוטיק "צובה" (102 שקלים).היכן: ויקי כריסטינה - מתחם התחנה, תל אביב מתי: החנות תפעל בין התאריכים 9-16.9

מוכרות יינות. ויקי כריסטינה (צילום: בועז לביא)עיסקיות בוצ'ר במסעדת מיטבול

מסעדת מיטבול מרחיבה את עסקית הבוצ'ר לשעות הצהריים, מהשעה 12:00-18:00, בימים א'-ו', וכל יום החל מהשעה 23:00. בתפריט הבוצ'ר כולל מנה ראשונה לבחירה, ובוצ'ר של: 800 גר' אנטריקוט או סינטה (260 שקלים); 800 גר' פילה (310 שקלים), שתי תוספות ובקבוק יין לבחירה. בנוסף, מציעים במסעדה מבחר עיסקיות צהריים: עסקית 52 שקלים - מניפת אנטריקוט, חזה עוף פילדלפיה, שניצל עוף, או מיטבול צמחוני, עם תוספת ושתייה קלה; עסקית 63 שקלים - סלט קיסר, מיטבול 300 גר', מיטבול כבש 220 גר', מיטבול צ'יפוטלי 250 גר', צ'יקן tabaka, כבדי עוף, שניצל עגל או סטייק פרגית; ועסקית פרימיום 80 שקלים - מבחר מבין מנות מובחרות וכוללת מנה ראשונה שתיה קלה ושתיה חמה במחיר המנה העקרית בלבד.היכן: מיטבול - דרך המכבים 8, ראשון לציוןמתי: ימים א'-ו', בין השעות 12:00-18:00עסקים בצהריים. המבורגר במיטבול (צילום: דן פרץ)מנות חדשות במסעדת פיש מסעדת פיש מרעננת את התפריט ומציגה מבחר מנות חדשות. בתפריט החדש תמצאו מנות כמו: בורקס פילו במילוי בשר טלה, צנובר וחצילים, מוגש על מצע טחינה, עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה (38 שקלים); מנת קוקטייל פירות ים ענקית בחלב קוקוס וקארי ירוק מוגש עם אורז יסמין לבן וצ'ילי אדום (78 שקלים) ומנות נוספות. כמו כן נוספו קינוחים חדשים לתפריט, פרי יצירתה של השפית קונדיטורית נעמה שטייר: נמסיס שוקולד - קרם שוקולד מריר וקציפת שוקולד לבן עם כדור גלידת וניל צרפתי ושטרוייזל (32 שקלים); פנקוטת פסיפלורה - קרם פסיפלורה עם סלט פירות קיצי ומרענן ומרנג (32 שקלים).היכן: פיש - פרופ' בני חבוט 7, ראשון לציוןתתחדשו. נמסיס שוקולד במסעדת פיש (צילום: גליה אבירם)פסטיבל סוף הקיץ במסעדת ים 7

מסעדת ים 7 בשיתוף יקב הרי גליל סוגרים את הקיץ עם פסטיבל ים, יין ומוזיקה ומזמינים את חובבי היין והאוכל לחוויית גורמה ויין וליהנות מתפריט של דגים ובשרים, מאכלי ים ומאזטים ים תיכוניים וטעימת יינות של יקב הרי גליל באווירה רומנטית מול הים. כל מי שיגיע למסעדה בימי הפסטיבל וירכוש כוס יין במחיר 35 שקלים, יוכל ליהנות מטעימה חופשית של יינות יקב הרי גליל המשתתפים בפסטיבל שיוגשו בבר היין. בין יינות יקב הרי גליל שיוגשו במסעדה: אביבים 2009, גליל פינו נואר 2010, הרי גליל רוזה 2011 וגליל אלון 2010 ומירון 2008. בתפריט תוכלו למצוא: בין המנות הראשונות: חציל וולקנו, פילה מטיאס, קרפצ'ו סינטה, סביצ'ה דג ים ועוד, בין המנות העיקריות: סטייק אנטריקוט; פילה דניס; חזה עוף בגריל; רביולי פרומאג'י וקינוחים של וופל בלגי; סופלה שוקולד חם ועוד.היכן: ים 7 - רמות ים 122, על חוף מלון דן אכדיה, הרצליהמתי: ימים רביעי-חמישי, 12-13.9, בין השעות 19:00-23:00סוגרים את הקיץ. מסעדת ים 7 (צילום: באדיבות מסעדת ים 7)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ