שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

חגיגת יינות לבנים ופרידה מקפה בתיה: המלצות טעימות לסופ"ש

חגיגת יינות לבנים של רושפלד, סיאסטה במסעדת ויקי כריסטינה, תפריט סוף עונה במרכז המבקרים של יקב תשבי, וקומבינציות מעניינות בבאריו טאפאס בר

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טלי קושניר, עכבר העיר

סוף סוף הגיע סוף השבוע ואיתו מגוון אפשרויות טעימות: מסעדת ויקי כריסטינה שבמתחם התחנה מציעה חווית סיאסטה מפנקת, מרכז המבקרים של יקבי תשבי מציע תפריט קייצי חדש ובבאריו טאפאס בר תוכלו לבחור את הקומבינציה שהכי מתאימה לכם. חגיגת יינות לבנים במסדות קבוצת Adi's Lifestyle קבוצת Adi's Lifestyle חוגגת את השנה החדשה בפסטיבל סוף קיץ של יינות לבנים במסעדות הרברט סמואל, טאפאס אחד העם ויבנה מונטיפיורי,  בשבועיים הראשונים של ספטמבר, בין התאריכים 1.9-16.9, החל מהשעה 19:00. לרגל החגיגות יציעו המסעדות תפריט יינות לבנים מיוחדים ממחוזות שונים בעולם ובארץ, כך שאורחי המסעדות יוכלו להזמין חצאי כוסות וכוסות ממגוון היינות במחירים מיוחדים. כמו כן, יציע שף יונתן רושפלד ספיישלים מותאמים שישלימו את החגיגה. במסעדות טאפאס אחד העם ויבנה מונטיפיורי יוקמו ברים חיצוניים לבושים לבן ובהם יועמדו יינות מקוררים להנאת הקהל. במסעדה הרברט סמואל יתקיים הפסטיבל בבר הפנימי של המסעדה.היכן: הרברט סמואל - קויפמן 6, תל אביבטאפאס אחד העם - אחד העם 27, תל אביביבנה מונטיפיורי - מונטיפיורי 31, תל אביבמתי: הפסטיבל יתקיים בין התאריכים  1.9-16.9, החל מהשעה 19:00קריר ונעים. מסעדת הרברט סמואל (צילום: תומר אפלבאום)פרידה מקפה בתיה אתמול התבשרנו שקפה בתיה הוותיק יסגור את שעריו ביום שישי הקרוב, 31.8, אחרי 70 שנות פעילות. מי שרוצה ךהפרד מהמקום יוכל לעשות זאת במסיבת פרידה שתתקיים ביום שישי בשעות הצהריים, ובה תוגש ארוחת הצהריים האחרונה במקום. עצוב. היכן: קפה בתיה - דיזנגוף 197, תל אביבמתי: יום שישי, 31.8, בשעות הצהרייםאולי זה לא הסוף? על הקיר בקפה בתיה (צילום: אורן זיו)סיאסטה בויקי כריסטינה מסעדת ויקי כריסטינה מזמינה אתכם לסיאסטה אמיתית.בימים שישי ושבת בין השעות 12:00-18:00 יוגש במקום תפריט סיאסטה - תפריט קליל לשעות הצהריים בעלות של 89 שקלים. התפריט כולל שלוש מנות לבחירה, מנה אחת ממחלקת "המעדנייה", מנה אחת ממחלקת "ירקות", מנה אחת ממחלקת "מיוחדים" ומנת לחם הבית: "פאן קון טומאט", וכולן מוגשות לצד כוס סנגרייה ספרדית צוננת או כוס קאווה. היכן: ויקי כריסטינה - מתחם התחנה, תל אביבמתי: ימי שישי ושבת, 12:00-18:00מחיר: 89 שקלים

רק חסר שנ"צ. ויקי כריסטינה (צילום: בועז לביא)

סוף הקיץ ביקב תשבי מסעדת תשבי, הממוקמת במרכז המבקרים של יקב תשבי, משיקה תפריט חדש המדגיש את חומרי הגלם המקומיים של שיא הקיץ - עגבניות בשלות, גבינות ממחלבות בוטיק מקומיות, שמני זית וירקות בלאדי. תפריט תמצאו:פריטטה עם סלמון מעושן (52-98 שקלים); סלט בריאות כוסמת (49 שקלים); שקשוקה מנגולד וקשקבל (55 שקלים); פיצה אנשובי (95 שקלים); נקניקיות סלמון מעושנות בעץ משמש - נקניקיות תוצרת בית מדגי סלמון על מצה פירה ורוטב פטריות (85 שקלים) ועוד. היכן: מרכז המבקרים של יקב תשבי - זכרון יעקבמתי: התפריט מוצע בשעות הפתיחה של המסעדה, ימים א'-ו', 08:00-15:00לפני שנגמר הקיץ. נקניקיות דגיםבמרכז המבקרים יקב תשבי (צילום: גולן תשבי)

אוכל ים תיכוני בנמל עכו מסעדת אלמרסא, היא מסעדה ים תיכונית חדשה הממוקמת בנמל הדייגים בנמל עכו. בתפריט המסעדה ניתן למצוא מנות כמו: צדפות מוקרמות בגבינת פרמיזן, שום, שמן זית ולימון, סלט אלמרסא- ביבי תרד, רוקט, פטריות, עגבניות שירי, גבינה ערבית מטוגנת, מיקס פירות ים- בייבי קלמרי ושרימפס צרובים בפלנצה עם רוטב לימון ופנקו מתובל. שרימפס מנגו- שרימפס ברוטב שמנת מתוקה, קארי אדום ובוטנים, פילה דניס עשוי בגריל עם פרייקה ושני רטבים בצד, פילה סלמון - ברוטב מרטיני תרד ופירה מוקרם בפרמזן. צלעות טלה -עשויות עד פריכות, רוטב חמוץ ועלי גפן ממולאים באורז. מדליוני פילה בקר- עם רוטב גורנרזולה \ פורציני לבחירה ופירה מוקרם בפרמזן.אלמרסא - נמל דייגים, עכו מול הגלים. קדירת פירות ים של מסעדת אלמרסא (צילום: סטודיו דרור כץ)קומבינות בבאריו טאפאס בר

באריו טאפאס בר מתחדש בתפריט קומבינציות שמאפשר בחירה של מספר טאפאסים לצד בירה / יין / קאווה במחיר נוח. קומבינציות יחיד מציעה שלושה טאפסים לבחירה וכוס יין / בירה (80 שקלים); או שלושה טאפסים לבחירה וכוס יין / בירה ללא תחתית (100 שקלים). קומבינציות זוגיות מציעות שמונה טאפסים מהתפריט (150 שקלים); שמונה טאפסים מהתפריט ובקבוק יין / קאווה (200 שקלים); או שמונה טאפסים מהתפריט, בירה / יין ללא הגבלה וקינוח (250 שקלים).היכן: באריו טאפאס בר - הלח"י 10, מתחם G, ראשון לציוןלבד או בזוג. סינטה צרובה של באריו (צילום: דרור כץ)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ